After Ski Kostymer og Tilbehør

After ski er en tradisjon som stammer fra skianleggene rundt om i verden. Det går ut på at man etter å ha vært en lang dag i bakken, så møtes man for å være sammen og ha det gøy.

Ofte så går man rett fra skibakken til After Ski festen, slik at man gjerne fortsatt har på seg alt av skiutstyr, både skistøvlene, brillene og klærne. For dem som ikke er like glad i den delen som innebærer å stå på ski, så er det blitt veldig populært å kle seg ut i morsomme kostymer og arrangere egne After Ski fester som ikke innebærer en lang og slitsom dag i skibakken.

Du vil finne alt du trenger her hos Funidelia, som har den største katalogen på nett med kostymer og utstyr.

Filter
Ditt søk:

Alt du behøver til After Ski

Sliten etter en lang dag i bakken? Eller er du bare glad i en After Ski fest? Kanskje er den eneste grunnen til at du drar i bakken på grunn av det som skjer etterpå?

For mange så er denne festen etter en lang tur i bakken høydepunktet i løpet av hele skiferien og uansett hva du foretrekker så vil du finne alt du behøver her hos Funidelia. Her finner du  den største katalogen på nett med kostymer og utstyr. Vi har alt du måtte trenge for å arrangere eller delta på After Ski.

Hva med å invitere alle dine venner, kle dere ut i morsomme kostymer og ha deres eget After Ski! Det er ikke nødvendig å ha vært i skibakken!

Top