Disney Prinsesse Kostymer

Lev ditt eget eventyr med disse Disney Prinsesse kostymer. Disse magiske kostymene for damer og jenter vil gjøre at din drøm går i oppfyllelse... Bli den prinsessen du alltid har drømt om å være med ditt Frost kostyme. Du kan også kle deg ut som Tornerose eller gjøre deg om til Snehvit eller Askepott. Disney World tar hovedscenen med denne kolleksjonen av kostymer. Alt du behøver å gjøre er å velge din størrelse, velge tilbehøret som du vil bruke med ditt kostyme og du vil bli gjort om til en vakker, fortryllet prinsesse. Dinsey Prinsessene venter på deg hos Funidelia slik at du kan ta hovedrollen og få deres historier til å komme i livet igjen.

Filter
Ditt søk:

Disney Prinsesse Kostymer

Disney Prinsesse Kostymer

Lyst å være senteret for oppmerksomheten selv om det bare er for noen timer? Har du noensinne drømt om at en sjarmerende prins skal komme på sin hvite hest og ta deg bort slik at dere kan leve et eventyr sammen?? Hvis du har drømt om å være en nydelig prinsesse siden du var et barn, Funidelia er for å hjelpe deg nå disse drømmene.

Det er aldri for sent å være prinsessen du alltid har ønsket å være, i vår katalog på Funidelia vil du finne en bred kolleksjon med Disney prinsesse kostymer for både barn og voksne.

Du vil også finne massevis av tilbehør til din fantastiske kjole.

Vi tror at himmelen er grensen når det kommer til å kle seg ut. Alle, uansett alder eller kjønn kan være en Disney prinsesse.

På Funidelia, tror vi også at disse kostymene vil være en god ide som bursdags- eller julegave. Hvilken liten jente ville ikke likt å få en Prinsesse kjole under treet på julaften. Overask din datter med et Disney Prinsesse kostyme i år fra Funidelia.

Disney Prinsesse kjolen

Disney Prinsesse kjolen

Velkommen til verden med Disney Prinsesser på Funidelia, her vil du finne en rekke av de mest ikoniske Disney kjolene fra de kjente Disney filmene.

Utforsk den nydelige Askepott kjolen, den ikoniske Snøhvit kjolen og mange flere selvsagt, de nyere prinsessene - de kjente Arendelle søstrene Anna og Elsa. Du vil også finne kostymer av Moana og Elena av Avalor, de siste yngste eventyrerne av Disney karakterene. Høres bra ut, gjør det ikke?

Hvis din kunnskap om Disney prinsesser er litt rusten, ikke bekymre deg vi kan hjelpe deg med deg. La oss ta en titt på noen av de mest kjente prinsessene. Ikke alle er kjent med navnene Belle og Aurora eller kanskje du er en far som leter etter en kjole for din dater og er litt usikker ... Dette er jo mer en jente ting.

Det er derfor vi er her med en liten guide til Disney prinsesser for dere som ikke er like kjent med temaet. Vi vil at du skal velge det beste Disney Prinsesse Kostyme for din datter. La oss komme i gang!

Elsa Kostyme (Det magiske kongerike av Arendelle)

Elsa Kostyme

Før vi starter, la oss få en ting klar- alle Disney prinsessene er fantastiske. Men, alle har noe som er unikt og som skiller dem fra hverandre. La os snakke om Elsa fra Frost. Bortsett fra hennes naturelle skjønnhet, hva har henne som ikke andre prinsesser har? Hun har den magiske kraften til å forme og manipulere snø og is. En gave som har gjort henne til den ultimate snødronningen av Arendelle. Uten å løfte et øyelokk kan hun gjøre alt til is .... Brrr kaaaaldt!

Hennes lange blonde fletter og fantastiske lyseblåe øyne er hva som gjør henne til den mest nydelige og dyrebare Disney prinsessen, også må man ikke glemme den ikoniske sateng blå kjolen med printet snøflak.

Det er ikke rart at Elsa sin kjole er det mest etterspurte kostymet blant små jenter. Hennes kjole er helt annerledes fra andre prinsesser fordi den er designet for å beskytte henne fra kulden.

La oss ikke glemme å nevne de andre hovedkarakterene i filmen- Anna, Elsa sin yngre søster, den modige, uskyldige og klumsete. Hun ligner ikke på søsteren og har rødt hår og fregner. De lever begge i Arendelle sammen og tilbringer mye tid sammen.

På Funidelia, vil du finne en rekke forskjellige Elsa og Anna Kostymer. Hver liten jente vil elske disse kjolene! Hvis din datter er limt til Tven når Frost kommer på og de elsker å synge nummer 1 hitten "Let it go", da har du funnet det perfekte Disney kostymet.

En klassiker som aldri blir Gammel: Snøhvit Kostymer

Snøhvit Kostymer

Oh!! Snøhvit .... Den karismatiske prinsessen som sjarmerer alle. Hennes sjarmerende trekk, kort brunt hår og originalt blå og gule kjoler som er karaktertrekkene som skiller henne fra resten.

Som vil alle vet så godt, snøhvit er den skjønneste damen i landet, selv om hennes onde stemor ikke tror på det. Men, ikke bare det ... Eller, hvis ikke ... Vet du om en annen prinsesse som lever i en hytte midt i skogen med sju dverger??

Hvis du alltid har drømt om være den nydelige Snøhvit, kan du bringe dine drømmer til livet med denne store seksjonen med Snøhvit kostymer og tilbehør som vi har på Funidelia. Vi har kostymer for alle, damer, barn, hunder og menn selvsagt.

I tillegg, disse Disney Prinsesse kostymene finnes i forskjellige versjoner og stiler, fra kort og sexy med et korsett til en litt løsere versjon med eller uten tilbehør.

Vi har også kostymer for dem som liker mer den originale og klassiske stilen, i tillegg til barne kjoler.

Du vil garantert komme først i konkurranser med disse utrolige, elegante kjolene. Hvis å skille seg fra mengden er noe du elsker å gjøre, så er det ingen tvil om at du vil gjøre det med disse Disney prinsesse kostymene. Eller hvis Snøhvit ikke helt er din stil, så har vi mer...

Askepott Kostymer

Askepott Kostymer

Kan du tenkte deg noe bedre enn å kle deg ut som Askepott?? Selv om originalt, ble Askepott laget av den Franske forfatteren Charles Perrault, og det har siden den gang vært mange moderne versjoner og som har gjort dette til en av de mest populære Disney filmene/fortellingene.

Den mest kjente Askepott filmen er den animerte versjonen som ble sluppet i 1950.

Dette var den første gangen vi fikk se Askepott og de andre karakterene Dame Tremaine og henne gudmor og den stygge Stesøsteren Drizella og Anastasia. Filmen ble nominert til Oscar og mottok the Academy award nominasjoner, inkludert, Beste musikk.

Mange år senere, ble fortelling brakt tilbake til livet med ekte filmen som hadde premiere i 2015. Filmstjernene Lily James som Askepott, i tillegg til kjente skuespillere som Cate Blanchett, som spilte den onde stemoren og Helena Bonham Carter som spilte gudmoren, og prinsen som ble spilt av den kjente Richard Madden.

Denne filmen vil definitivt ikke gå umerket, ikke bare for dens enestående skuespill, men også for dens fantastiske pris-vinnende kjole som er brukt av den strålende Lily James.

Og selvsagt, kan du finne en reproduksjon av denne Askepott kjolen på nett hos Funidelia for både damer og bar. Slik at din barndoms drøm kan endelig bli sann.

Maleficent kostyme og Tornerose Kjoler

Maleficent kostyme

Tornerose, også kjent som Aurora er en av de mest kjente Disney prinsessene noensinne. Prinsesse Aurora er hovedkarakteren i fortellingen som er basert på "the tales of Mother Goose" av den franske forfatteren Charles Perrault i 1697. Så i 1812, ble historien gjenopplivet av Grimm Brødrene når de publiserte deres versjon av Tornerose. Tornerose er om eventyrene til Aurora, Disney prinsessen. Etter hele 100 år i dyp søvn blir hun reddet av et kyss fra en kjekk prins. Aurora er kjent for hennes naturelle skjønnhet, bleke hudfarge, lange blonde hår, tynne figur og store skjønne øyne ... Naturell skjønnhet. Hun liker å bruke lange kjoler, men den mest ikoniske og symbolske og spektakulære kjolen som Tornerose bruker er den fantastiske rosa. En annen gjenkjennelig kjole hun bruker er en lang skinnende blå en, som nevnt tidligere, er dette den hun viser fram på ballet hvor hun danser med prinsen.

Hvis du skal på en Disney kostyme fest og du vet ikke hvilken Disney prinsesse du skal velge, ikke bekymre deg, du vil finne en rekke Aurora kostymer for både kvinner og jenter i vårt nett katalog. Om du velger deluxe eller standard versjonen, kan du være både en autentisk Disney prinsesse for en natt eller så lenge du vil. Uansett, hvis du er på den mørke siden, Tornerose er ikke for deg, du vil ikke greie å motstå de Maleficent kostymene vi har. "Elskerinnen av alt ondt" kostymer er inspirert av Angelina Jolie sin representasjon av Maleficent i filmen fra 2014. Hun er høy, tynn og lys som et spøkelse. Klærne hun bruker reflekterer hennes mørke og skumle personlighet.

Historien om Melficent og Tornerose

En gang i tiden var det en stor feiring og alle feer i kongerike var invitert. Men, kongen glemte å invitere en gammel fe. Hun kom til feiringen, men hun var veldig sint. Snart var det på tide å gi babyen gaver med spesielle ønsker. De gode feene ønsket henne alt godt og sa. "Må hun vokste og bli den peneste jenten i hele verden! Hun vil synge søtt og danse så bra! Hun vil leve lykkelig!" Alle feene velsignet babyen og ga henne nydelige gaver.

Når det var den gamle feen sin tur, sa hun, "Når babyen er seksten vil hun ta på en spindel og dø!" Kongen og dronningen ble sjokkert og ba til feen om å tilgi dem og ta hennes ord tilbake, men hun nektet. Når de andre feene så kongen og dronningen gråte, sa de, "Vi kan ikke ta tilbake det den gamle feen har sagt, men vi kan gjøre det annerledes. Ditt barn skal ikke dø når hun berører spindelen, men hun vil falle i dyp søvn for hundre år. Så, vil en prins komme og vekke henne opp." Når dronningen og kongen hørte dette ble dem lettet. Kongen forbød alle fra å spinne slik at prinsessen aldri ville ta på en spindel.

Dette er regnet som en av Disney sine mest romantiske og nydelige kjærlighetshistorier noensinne, men hvis du er mer en fan av den mørke side, så venter Maleficent kostyme på deg i denne seksjonen ...

Med hennes mørke, elegante design, dramatiske og flamboyant animasjon og uendelig arsenal av magiske krefter, så er Maleficent en av de mest kraftfulle og gjenkjennelige Disney Skurkene. Maleficent er kjent for å bruke en svart lang kjole som dekker nakken hennes. Hun holder alltid et septer i hånden som brukes som en tryllestav for å kaste trylleformler. Hun er kjent for sin gjenkjennelige hodedrakt på hennes hode- som virkelig skildrer et ondt bilde. Hun beveger seg sakte og smiler sjeldent. Hun har lange tynne finger og hennes negler er alltid lakkert lyse rød.

Det er åpenbart at Maleficent ikke hører hjemme i Disney Prinsesse verdenen, men kan inkludere henne i vår seksjon med symbolske Tornerose karakterer.

Maleficent Kostyme er tilgjengelig til både voksne og barn. Hvem sier at jenter bare vil kle seg ut som prinsesser og ikke mørke og onde karakterer?

Bella Kostyme

Bella Kostyme

I verden med Disney prinsesser vil du finne er rekke kjoler og kostymer til forskjellige karakterer og personligheter. På Funidelia, vil du finne de mest ikoniske kjolene fra alle Disney filmene.

Blant annet så har vi en annen veldig populær prinsesse, Belle fra Skjønnheten og Udyret, hennes mest kjente, gjenkjennelige, ikoniske, og populære kjole er en gylden ballkjole som hun bærer i den siste Skjønnheten og Udyret film. Du vil føle deg som en ekte skjønnhets dronning i denne fantastiske kjolen.

Vi har en rekke Belle kjoler, fra den klassiske versjonen fra 1991 til den nyere i 2017

Vi håper at denne lille guiden har vært nyttig og har hjulpet deg å bestemme deg, som vi vet er det ofte vanskelig å velge bare en.

Ikke kast bort mer tid og skaff deg ditt favoritt Disney Prinsesse kostyme!

Top