Harry Potter Fest

Hvis du er en fan av Harry Potter eller ønsker å overraske med en Harry Potter bursdag for en fan av serien, er du heldig! Som om du hadde tatt Felix Felicis-elixiret, har skjebnen villet at du finner flotte Harry Potter fest dekorasjoner hos Funidelia, perfekte for en bursdagsfeiring verdig for Hogwarts. Du vil ikke mangle noe!

Å feire en Harry Potter bursdag kan være veldig gøy. Det handler ikke bare om å dekorere festlokalet, men både barn og voksne kan også ta på seg en Harry Potter kostyme for å delta på bursdagsfesten kledd som deres favorittkarakterer fra Harry Potter.

I tillegg vil du blant bursdagsdekorasjonen til Harry Potter hos Funidelia finne: ballonger, piñataer, girlandere og vimpler, borddekorasjon, former til kaker og cupcakes og til og med et Harry Potter fotovegg. Og hvis dekorasjonene fra Harry Potter-seksjonen synes utilstrekkelige, kan du legge til flere dekorative elementer med fargene til husene i Hogwarts: rødt, grønt, blått og gult. Så feiringen av en Harry Potter bursdag kan bli til feiringen av Huspokalen i Store Sal i Hogwarts.

Vi har alt du trenger for å feire den mest magiske Harry Potter bursdagen. I tillegg finner du i vår merchandising-seksjon den perfekte Harry Potter gave til bursdagsbarnet.

Arranger den beste Harry Potter bursdagsfesten i den "muggleske" verden og gjenskap det mest berømte magiske universet med denne originale Harry Potter fest dekorasjonen.

https://www.funidelia.no/cart

Oppdekking

Ballonger

Girlandere & Vimpler

Bakevarer

 • Harry Potter Gringotts Sjokolademynt Silikonform Harry Potter Gringotts Sjokolademynt Silikonform
  Offisielt produkt
  Inkluderer: Sjokolademynteform, 2 gullposer og 16 foliepapir for å pakke inn myntene. Størrelse: 20 cm x 10 cm x 0,6 cm. Vesker: 8,5 cm x 10 cm. Myntene er de samme som de offisielle Gringotts-myntene fra Harry Potter-filmene.
  349 kr
  Tilgjengelig
 • Sett med 5 bakestempel - Harry Potter Sett med 5 bakestempel - Harry Potter
  Offisielt produkt
  Inkluderer: sett med 5 baking stamps
  249 kr
  Tilgjengelig
 • Harry Potter Silikonformer Harry Potter Silikonformer
  Offisielt produkt
  Inkluderer: Silikonform for å lage isbiter eller sjokolade i form av dine favoritt Harry Potter-symboler. Ikke egnet for bruk i ovner eller på elektriske kokeplater. FDA godkjent BPA fri
  249 kr
  Tilgjengelig
 • Harry Potter Kawaii kakeformer Harry Potter Kawaii kakeformer
  Offisielt produkt
  -40%
  Inkluderer: 6 kakeformer: Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Albus Dumbledore, Hedwig and Hagrid.
  149 kr Før 249 kr
  Tilgjengelig

Photocall & festsett

Stearinlys

Skrivesaker og gaveinnpakning

Harry Potter Kostymer & Tilbehør
Hermine Grang Kostyme til Jenter
Made by Funidelia
Harry Potter Tryllestav
Made by Funidelia
Harry Potter Griffing Skjerf
Made by Funidelia
Harry Potter Griffing Slips
Made by Funidelia
Harry Potter Briller til Barn
Made by Funidelia
Gaver ideer
Top