Batman Kostymer

Batman er en av DC Comics’s mest symbolske karakterer. Hvis du er en stor fan, kommer disse Batman kostymene garantert til å være din nye favoritt. De er tilgjengelig for alle aldre...barn, voksne, og til og med kjæledyr! Utforsk det største utvalget av kostymer til andre Batman karakterer og skurker. Det finnes ingen snille gutter uten slemme gutter, så du vil også finne et stort utvalg av Joker og Harley Quinn kostymer i vår katalog. Sjekk også ut kostymene til Batman’s eventyrlige partner, Robin, slik at du kan sette sammen et originalt Batman og Robin par kostyme. Tilbehør er et must for denne superhelt looken, så skaff deg Batman’s maske, bat-belte, kappen og lag et utrolig Batman kostyme til neste Halloween eller kostymefest.

Filter
Ditt søk:

Batman Kostymer

batman logo

Dark Knight. Kriger med kappe. Verdens beste detektiv. Uansett hva du kjenner han som, uansett hvor du kjenner han fra-suksess filmer, videospill, tegnefilmer, eller millioner av tegneserier-Batman er beviset på at du ikke trenger superhelter for å være en superhelt...

Batman er en av DC tegneserienes mest karismatiske og mest populære karakterer. I denne seksjonen vil du finne Batman Kostymer som passer alle dine behov, både voksne og barn kostymer, og vi har til og med noen Batman kostymer til hund.

Batman er superhelt beskytteren av Gotham City, en mann kledd som en flaggermus som sloss mot det onde og skremmer skurker overalt. I denne hemmelige identiteten kjent som Bruce Wayne, milliarder industrialisten og en notorisk playboy. Selv om han ikke har noen superkrefter, er han en av de smarteste og beste til å sloss. Han var bare et barn når han så foreldrene ble skutt under et tyveri i Gotham City. Denne forbrytelsen definerte hans liv, for han dedikerte seg selv til å bli verdens største våpen mot kriminalitet.

Batman er avhengig av flere verktøy som hjelper han i kamp, hans Batarang, Batmobile - hans raske bil som får han fra plass til plass, eller Verktøy Belte fylt med high-tech våpen. Hans kostymer har endret seg over årene, men det er en ting som fortsatt er det samme og det er hans Batman logo - en svart Batman figur på en gul bakgrunn.

Akkurat som alle andre superhelter, har han også en distinkt maske, som dekker det meste av hans ansikt og hjelper han ved å gjemme hans ekte identitet.

Hvis du vurderer å kle deg som Batman, så er du på rett plass. Vi hos Funidelia har stor variasjon i Batman Kostymer, fra klassiske modeller fra de tidlige tiår (tilbake til 60-tallet) til de nyeste tv-versjonene- The Brave and the Bold eller film trilogien The Dark.

Batman Kostymer for All

Batman kostyme for hund

Du vil finne høykvalitets deluxe kostymer og standard billige kostymer, slik at hvis du ikke har like mye penger som Batman, kan du i det minste kle deg ut som han i noen timer. Vi ønsker ikke at prisen kommer mellom deg og han.

Vi har Batman Kostymer for voksne og barn, om du leter etter kostymer for damer eller herrer, så har vi det. Du kan til og med ta dit kjæledyr til festen med et av våre hunde kostymer.

Hvis du ikke vil ha en komplett drakt, kan du gå for en av våre sett som inneholder kappe, maske og T-skjorte. Vi har også kjoler, for de mer eventyrlystne og en polstret versjon for de som mangler litt muskler.

Selv om Batman kostymet har endret seg over årene, så er det fortsatt noen grunnleggende elementer som aldri har blitt endret. Som generelt består av en enkel og elegant utseende med mørke farger med et flerbruks belte og en kappe. Som nevnt ovenfor, Batman kostymet har endret seg litt siden dens første opptreden på storskjermen i 1943.

Hos Funidelia vil du finne alle disse, fra det Klassiske Batman kostyme i farger av grå og blå, til TDK som er fullstendig svart; Eller den siste versjonen av filmen Batman vs. Superman, hvor de kombinerer svart og grå. Et vanlig element til alle vi har er at de har det karakteristiske gule belte og Batman masken.

Byen Gotham ville ikke overlevd uten hjelpen til Batman, han er mannen som setter en ende til alt ondt og er en ekte helt til alle innbyggerne av Gotham. I denne seksjonen vil du finne kostymer av både Batmans allierte og hans fiender. Robin, Joker, Harley Quinn, Bane, Penguin, Enigma, Catwoman eller Poison Ivy er noen av Batman eventyrets «kompanjonger».

Batman - Et Flerbruks Kostyme

Batman kostymer

Har du blitt forelsket i et Batman kostyme og har ikke anledning til å bruke det? Finn tid for deg selv, organiser noe og bruk kostymet du liker.

Hvorfor ikke organiser et superhelt kostyme party eller en eksklusiv Batman temakveld. En bursdagsfest er perfekt for de yngre!

Film premierer, tegneserie messer... Det er tusenvis av muligheter for å bruke et av våre Batman kostymer. Hvis du bare ønsker å bruke drakten og sloss mot skurker i din by, hvis du har pengene så kommer vi ikke til å være de som stopper deg...

Batman og hans Ikke- Superkrefter

Disfraz Batman

Vi er så opphengt i den ideen om at Batman er en superhelt så vi glemmer at han ikke har noen superkrefter. Han kan ikke engang fly og han har heller ikke superstyrke og heller ikke lysets hastighet. Isteden har han andre fordeler som gjør at han er en av de mest fryktete superheltene.

Først og fremst, Wayne er en milliarder. Han har i utgangspunktet penger som vokser på trer, flere biler enn den gjennomsnittlige garasjen og kvadratmeter i herregården sin som han mest sannsynlig ikke har gått på. Kanskje penger ikke gjør han usynlig eller hjelper han å klatre vegger, men jeg tror at alt hjelper, sant?

På toppen av det hele, hans foreldre arbeidet hardt for hans rikdom, han kommer fra en godt utdannet familie. Han er samt, har gode detektiv ferdigheter og gjør det meste av hans styrke og fysiske smidighet. Han bruker ikke våpen.

Han lever i Wayne Herregården. Herregård grunnen inkluderer et omfattende hulesystem som Bruce Wayne oppdaget som en gutt og senere brukte som base for hans operasjoner som Batman, Batcave. Inngangen til Batcaven er forseglet med en vegg av sement for å forhindre at noen oppdager eller kommer inn i Batcaven.

På den andre siden som et menneske, har Batman en svakhet. De viktigste er, han kan dø som alle andre personer, et skudd, slag eller et fall, sykdom eller av alder. Ja damer og herrer, Batman blir gammel!!

Men, selv om at Bruce Wayne har sine fordeler. Så stiller han seg ikke i nattklubb køer, han har pene biler, han har en butler som forbereder mat for han. For å ikke glemme hans virvelvind romanser, å være rik og en så kjekk mann som han er så er det ingen tvil om at han har uendelige med kvinner ved hans føtter. Hans første kjæreste var Julie Madison, men han slo opp med henne etter at han oppdaget at hun bare var etter hans rikdom. Han ble så involvert med Vicki Vale en nyhetsreporter, som mistenkte han for å være Batman.

Andre kjærester viste perfekt hvem han var, og kanskje det var slik de krysset veier. Den mest kjente er Selina Kyle, bedre kjent som Catwoman, de opplevde et mer elsk-hat forhold. Likt til Talia al Ghul, datteren av erkefiende til Batman. En annen umulig romanse til samlingen.

En Flaggermus Fest

Batman Fest

Hvis du er en ekte bat-fan og ønsker å reise i en bat-mobile og leve i en bat-cave... Så må du organisere et bat-party NÅ! Se hvor god bat-cosplayeren Florence Sofen er!

Her er noen forslag til hvem som ikke kan gå glipp av festen. Og vi henviser ikke til dine venner, vi snakker om Batman karakterer, på en eller annen måte må de være på arrangementet.

Vi vet at å arrangere en fest på Bruce Wayne nivå ikke er lett. Han har pengene, berømmelsen, kontaktene og herregården! Ingen bedre kombinasjon for en spektakulær fest sant? I tillegg til å være den beste verten, er han også ansett som en veldig generøs gjest på alle veldedighets arrangementer på Gotham.

La oss senke nivået litt og inviter noen fiender! Kanskje Batman ikke ville gjort dette, men det kommer ikke til å stoppe oss.

 

Joker - Erkefienden

Joker Kostymer

Han er kanskje den mest onde, sinnsforvirrete, og flatt ut en psykotisk morderen av alle tegneserier skurker, han er Jokeren. Selv om man vet veldig lite om fortiden hans, må noe virkelig ondt ha skjedd med han for å ha blitt så sadistisk.

Jokerens fysiske utseende er det nøyaktig motsatte av Batman. Jokeren er avhengig av lyse farger, slik som en lilla jakke, grønn vest, og noen ganger oransje. Jokeren har også et smeltet klisje klovne ansikt, som er avhengig av hvilken kontinuiteten han blir brukt i.

Han er skurken som får Batman til å springe bort og han vil sikkert ikke savne festen.

 

Harley Quinn og hennes Kølle

Harley Quinn Kostymer

Den psykotiske duoen (Joker og Harley Quinn) møtte hverandre på Arkham Asylum... Hvor ellers, sant?

Harley Quinn kommer fra et ordspill av ordet «harlequin» som er en karakter som har endret seg drastisk over årene. Vi kan nå se mange forskjellige stiler og modeller og som du kan se fra bildet ovenfor, den kjente køllen.

Joker overbeviste henne om å bli med på herjingstokt i Gotham og fikk navnet «Harley Quinn», begge galninger går rundt og lager kaos, noe som Batman finner vanskelig å stoppe.

Catwoman - Et Elsk/Hat Forhold

Catwoman Kostymer

Batman og Catwoman sitt forhold har vært på og av i årevis. De har gått fra allierte til fiender og tilbake til allierte igjen.

Født og oppvokst i forstaden til Gotham og oppvokst med en alkoholiserte far, Selina Kyle ble voksen ved en tidlig alder. Hun er kjent som en hvit-hanske tyv, hun spesialiserer seg innenfor å rane smykke butikker og kunstgallerier.

En natt finner hun Batman i ren action i en park i byen, hun bestemmer seg for at hun også trenger et kostyme for hennes ugjerninger.

Robin - Den Beste Partneren

Robin Kostymer

Han er ung, munter, ganske positiv og liker å spille pianoet. Hans kostyme består av prangende farger som rød, grønn og gul. Disse farge kontrastene med mørke og diskresjonen til Batman. De komplementerer hverandre perfekt og former et bra lag for å kjempe mot de onde i Gotham.

Skaperne av Batman tenkte at Batman trengte en medhjelper for å dele hans detektiv intuisjoner, henvendelser, hodepiner...etc Og det er derfor Robin kom inn og som i tillegg klarte å skape en kobling med det unge publikumet til DC tegneserier.

Hva med en dynamisk duo kostyme - Batman og Robin og du kan gå til en fantastisk kostymefest akkurat som cosplayerne ovenfor Florencia Sofen og Fali Ruiz- Davila.

Poison Ivy - Den Farligste Botanikeren

Poison Ivy Kostymer

Poison Ivys ekte navn er Pamela Lillia Isley, en Gotham botaniker, som er besatt av planter, økologisk utryddelse og miljøvennlighet. Som et eksperiment, ble hun injisert med toksiner av Jason Woodrue som er kjent som Floronic mannen. Og nå er hun en av de notorisk øko-terrorist som bruker plante toksiner og hjerne kontrollerende feromoner for hennes kriminelle aktiviteter.

Selv om karakterens utseende har utviklet seg over årene, har hun vanligvis langt, flytende hår, klatreplanter over kroppsdelene hennes, og en grønn one-piece drakt utsmykket med blad. Nå er hun en av Batman sine største fiender. Ønsker du å kle deg ut som Poison Ivy, sjekk ut vår makeup guide i videoen nedenfor.

Den Gåtefulle Riddler

Riddler Kostymer

Forvirrer politiet og Batman med hans gåter er hans favoritt sport. Han kalles The Riddler og er karakterisert ved hans grønne drakt med spørsmålstegn. Hvis det er en ting som er Batman sin fiende, så er det uten tvil, mysterium.

I motsetning til andre fiender, The Riddler kjemper knapt fysisk, selv om han kan, han sloss med intelligens - ha sette dem i en dødsfelle for å se om han kan lage et liv og død intellektuell utfordring som helten kan løse og flykte.

Bane - Styrke og Intelligens

Bane Kostymer

En av Batman sine erkefiender.

Bane er en flyktet domfelt fra en øy fengsel i Sør Amerika og en superskurt/snikmorder. Bane har en unormal styrke som et resultat av å ha gått gjennom eksperimenter som inkluderer et derivat stoff kalt Venom. Selv om, er han ikke bare fysisk styrke fordi han leser bøker og kultiverer hjernen hans.

Besatt av mørkheten til Gotham og Batman, han dro dit for å drepe Batman. Og på veien slapp av fri noen venner som var innsatt på Arkham Asylum... Nå det er et party.

 

Penguin - Fiende og Tyster

Penguin Kostymer

Han er fullstendig tilregnelig og driver tilsynelatende bare en nattklubb. Ja, en klubb som ofte besøkes av alle kriminelle i Gotham. Han er kort, framoverbøyd og overvektig, Penguin er en av Batman sine mest plagsomme og gamle fiender.

Samtidig, er han hans angiver og gir han informasjon om hva som skjer og hva skurkene driver med. Han er slu, men lar skittenjobben være igjen til hans undersåtter.

Fra Tegnefilm til Kinoskjermen

Siden den første tegnefilm oppvisningen av Batman i 1939, karakteren, laget av Bill Finger og Bob Kane, har blitt tilpasset til forskjellige formater, fra TV serier til filmer og Videospill.

I hans første opptreden, brukte Batmen en pistol og sloss mot gjengmedlemmer. Senere gjorde Joker hans første opptreden - Batmans første psykotiske fiende. Når historien tok av, utviklet Batman sin personalitet seg og ikke bare sloss han mot skurker, men han opplevde også interne konflikter.

Den første gangen Batman ble sett på kinoskjermen var i 1943. Siden da, har Batman vært med i et dusin filmer. Noen mer suksessfull enn andre, men alle inneholder kjente skuespillere som tolker både helten og skurken.

Fra Michael Keaton eller George Clooney til Christian Bale og Ben Affleck har de alle puttet seg i skoene til Bruce Wayne. Jack Nicholson, Heath Ledger og Jared Leto har spilt Jokeren.

Ønsker du å bli med på listen? Kanskje du ikke vil havne på kino, men forhåpentligvis, vil du havne på Facebook veggen... Gjør det meste av det og få deg Batman, Joker, Harley Quinn eller noen av karakterene som vises i Batmans eventyr.

Top