Masha og Mishka Kostymer

Masha og Mishka er en Russisk animert tv-serie som underholder både voksne og barn. Dine små kan nå ta del i disse morsomme eventyrene med våre Masha og Mishka kostymer. Finn alt de trenger for å gjenskape det blomstrende vennskapet mellom en vennlig skogsbjørn og en livlig Russisk jente.

Masha bor i skogen og har flere kjæledyr: en hund, en geit, og en gris. Men de fleste skogsdyrene unngår Masha fordi hun insisterer på at dem skal leke med henne. En dag, samtidig som Masha jager en sommerfugl, snubler hun over hjemmet til en bjørn som ikke er hjemme. Masha bestemmer seg for å bli der og leke, men ender opp med å lage litt av et rot. Når Bjørnen kommer hjem og ser hva Masha har gjort, prøver han å bli kvitt henne ...til ingen lykke. Han og Masha ender opp med å bli gode venner.

Disse Masha kostymene er noen av våre favoritt tegneserie kostymer...og vi er sikker på at de vil bli favoritten til dine barn også! Masha sitt kostyme inneholder en hvit skjorte, en rosa kjole og et matchende hodeskjerf. Legg til en blond parykk for en siste touch!

Du kan også planlegge den beste festen noensinne for ditt barn med våre Masha og Mishka dekorasjoner til bursdagsfest. Kjøp bannere, tallerken, servietter, ballonger og mye mer i dette morsomme tegneserie temaet.

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 2 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top