Masha og Mishka Kostymer

Masha og Mishka er en Russisk animert tv-serie som underholder både voksne og barn. Dine små kan nå ta del i disse morsomme eventyrene med våre Masha og Mishka kostymer. Finn alt de trenger for å gjenskape det blomstrende vennskapet mellom en vennlig skogsbjørn og en livlig Russisk jente.

Masha bor i skogen og har flere kjæledyr: en hund, en geit, og en gris. Men de fleste skogsdyrene unngår Masha fordi hun insisterer på at dem skal leke med henne. En dag, samtidig som Masha jager en sommerfugl, snubler hun over hjemmet til en bjørn som ikke er hjemme. Masha bestemmer seg for å bli der og leke, men ender opp med å lage litt av et rot. Når Bjørnen kommer hjem og ser hva Masha har gjort, prøver han å bli kvitt henne ...til ingen lykke. Han og Masha ender opp med å bli gode venner.

Disse Masha kostymene er noen av våre favoritt tegneserie kostymer...og vi er sikker på at de vil bli favoritten til dine barn også! Masha sitt kostyme inneholder en hvit skjorte, en rosa kjole og et matchende hodeskjerf. Legg til en blond parykk for en siste touch!

Du kan også planlegge den beste festen noensinne for ditt barn med våre Masha og Mishka dekorasjoner til bursdagsfest. Kjøp bannere, tallerken, servietter, ballonger og mye mer i dette morsomme tegneserie temaet.

Filter
Ditt søk:

Masha og Mishka, ditt favoritt tegneseriekostyme!

Masha kostyme, din lille jente sin favoritt

Hvis din lille jente er en fan av Masha og Mishka, vil hun elske vårt Masha kostyme. Den inneholder en rosa kjole med hvit skjorte og vår lille russiske venns koordinerende hodeskjerf.

Hun opplever endeløse eventyr med sine venner, som energiske Masha som leker med hennes skogsvenner, latter, sang, og mye moro når dem slipper løs fantasien.

Mishka kostyme, en kjærlig venn

Hvis din lille gutt synes at Masha sine eventyr er best, vil hun elske å være Masha sin trofaste venn i vårt kosete Bjørnekostyme.

Kostymet inkluderer en mørkebrun jumpsuit med hette som inneholder Bjørnens smilende ansikt og ører, og hansker for Bjørnen sine hansker. Super myk og varm, det er det perfekte kostymet til neste Karneval eller kostymefest.

Masha kostymer er tilgjengelig eksklusivt hos Funidelia!

Top