Harry Potter Kostymer: Kapper, Frakker og Mer.

Hvis du ønsker å bli tatt opp på Hogwarts, magi- og hekseriskolen hvor alt er mulig, trenger du bare en ekte Harry Potter Kostyme. I vår nettbutikk vil du finne kostymer fra Harry Potter, selve karakteren, med sine runde briller, tryllestav, kappe og hans Gryffindor skjerf, men også kostyme av Hermione Granger og andre karakterer som Ron Weasley, Voldemort og til og med Dødseter og Dementor kostymer.

Vi har Harry Potter kostymer til voksne og barn, slik at alle kan kle seg ut og bli den mest berømte gomp-familien i den ikke-magiske verden.

Husk at, for en trollmann, er tilbehørene svært viktige. Så når du designer ditt Harry Potter Kostyme, må du ikke glemme dine runde briller, for å ikke gå glipp av noen detaljer i Professor Snapes eliksirklasser og tjene ekstra poeng for ditt hus, eldste tre tryllestav eller din favorittkarakters stav for å slippe løs dine trylleformler, skjerfet for å holde halsen varm under rumpeldunk-kamper, din dress eller kappe så alle vet hvilken gruppe du tilhører på Hogwarts, og til og med den gylne snoppen hvis du vil bli den beste søkeren.

Og hvis du, som oss, er en ekte potterhead, og ikke liker å gjøre ting på muggel-måten, kan du få tak i vimpler, lamper, former for kaker og cupcakes og andre tilbehør du vil finne for å feire en ekte fest eller Harry Potter bursdag.

Bestill ditt Harry Potter kostyme til barn eller voksen nå og motta det i morgen med ekspressugle!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 176 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top