Star Wars Kostymer

Kraften vil være med deg med disse Star Wars kostymene. Hvis du er en lojal følger av den intergalaktiske sagaen ønsker du ikke gå glipp av disse. Vi tilbyr også offisiell Star Wars merchandiset som du er på jakt etter. Du er kommet på rett plass! Kraften vil være med deg med disse Star Wars kostymene. Hvis du er en lojal følger av den intergalaktiske sagaen ønsker du ikke gå glipp av disse. Vi tilbyr også offisiell Star Wars merchandiset som du er på jakt etter. Du er kommet på rett plass! Du velger hvilken side av Kraften du vil være på. Her vil du finne Darth Vader sitt kostyme (og maske, selvsagt). Du kan også bli en ekte Jedi som Luke Skywalker, Kylo Ren, Boba Fett eller Prinsesse Leia. Og hvis du heller ønsker å være ute på slagmarken, kan du bli en ekte imperial soldat med disse Stormtrooper kostymene. Perfekt for Karneval, cosplay eller temafest. Du vil finne et stort utvalg av kostymer av de siste Star Wars karakterene: Rey, Kylo ren, Poe Dameron... og til og med Snoke! Kjøp ditt favoritt Star Wars kostyme på nett er enkelt. Vi leverer det til din dør, og resten er enkelt: kle deg ut og nyt!

Filter
Ditt søk:

Star Wars Kostymer for en fest ute av denne verdenen

Star Wars

Selv om de lever i en galaxe langt langt unna, trenger du ikke dra så langt for å ha dem nært eller for å være en av dem. Alle Star Wars karakterene er ved din fingertupp med vår brede kolleksjon av Star Wars kostymer.

Du vil finne en super kolleksjon med Offisielle Star Wars Kostymer og tilbehør for menn, kvinner, barn, babyer og hunder i våre store online katalog. Også må vi ikke glemme vårt store utvalg med dekorasjoner og fest utstyr slik at du kan organisere et fantastisk Star Wars party.

Vi har Star Wars Kostymer som matcher alle karakterene som du finner i film sagaen.

Bli lokket inn til den Mørke siden av Kraften

Mørke siden av Kraften

Hvis du er mer på den mørke siden, hvorfor ikke få deg et Lord Sith Kostyme eller en replika Darth Vader kostyme eller Darth Maul, Kylo Ren… Eller kanskje en av hans tjenere som Kaptein Phasma, eller den Imperiske Stormtrooper soldaten eller Flametroopers fra Episode VII : The Force Awakens.

Følg den Lyse Siden av Kraften

Lyse Siden av Kraften

Hvis du på en annen side er for den lyse siden, må du få deg et Jedi Kostyme – som Obi Wan Kenobi eller Luke Skywalker eller en av hans allierte som Prinsesse Leia, Han Solo eller Chewbacca. Og husk, “hvis en god Jedi mester du vil bli, kostymet til Yoda du må kle på deg.

Alt startet i en Galaxe langt langt unna…

Star Wars er en av de største milepelene innen film historie. Filmene er kjent og sett over hele verden blant flere generasjoner og har oppnådd en fremragende suksess.

Den episke sagaen presenterer en spennende rekke karakterer. For å nevne noen har vi Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo, Darth Vader, Imperial Stormtrooper, Master Yoda, Obi Wan Kenobi og til og med dusørjegeren Boba Fett. Disse er hovedkarakterene til noen minneverdige scener og sitater som har blitt autentiske klassikere.

Siden utgivelsen av den første filmen i den originale trilogien i 1977 laget av George Lucas, har Star Wars universet utvidet seg med millioner av fans som bare øker hver dag.

Dens popularitet og suksess i samfunnet gjør Star Wars-temaet et perfekt valg for å organisere en temafest eller til og med som en julegave eller en bursdag.

En Star Wars Historie…

Star Wars Kostymer

Star Wars er en amerikansk episk rom opera franchise, sentrert på en film serie laget av George Lucas. Den tar for seg eventyrene til forskjellige karakterer “for en lang tid siden i en galaxe langt, langt unna”.

Filmserien begynte i 1977 med utgivelsen av filmen Star Wars som ble et verdenskjent pop kultur fenomen. Den vedlikeholdt sin interesse og dens følgere med de suksessfulle oppfølgerne som ble utgitt senere og som førte til en verdensomfattende suksess.

Plottet dreier seg om den uendelige kampen mellom godt og ondt, mellom den mørke siden og den lyse siden av Kraften. Det er konstante konfrontasjoner mellom den skrekkende, skumle Galaktiske Imperium og Rebell Alliansen som ønsker fred og orden i galaxen.

De er actionfylte filmer med intense dueller med laser sverd mellom helter og skurker. Det er galaktiske reiser med lysets hastighet til fjerntliggende planeter befolket av rare vesener eller så ser du dem ta på seg farlige oppdrag- hvor ekte mot er nødvendig for å fullføre dem. Dette er noen av de mest givende og spektakulære scenene i Star Wars.

For å oppsummere det hele er dette en ekte cocktail med følelser, inkludert konspirasjoner, forræderi og konflikter, familie konflikter, prosessen med interne (og eksterne) transformasjoner, gode vennskap og til og med noe romanse. Det kjente lydsporet, åpningssangen til filmene “the imperial march” har ledet til suksessen som er Star Wars.

Funidelia tilbyr en rekke med Star Wars kostymer for alle typer fans, fra super nerder til de som kan alle karakterene/galaxene, til de mer ny adopterte fansene.

Variasjonen er stor både i priser og kostymer. I denne seksjonen finner du en rekke kostymer fra billigere valg til deluxe utgivelser.

Alle Kostymene som du kan tenke deg

Star Wars Kostymer

Du finner en rekke Star Wars Kostymer i vår nett katalog.

Her finner du alt du kan forestille deg av ting som er relatert til Star Wars, alle kostymene er sortert etter kjønn, stil og størrelse. Vi henviser ikke bare til kostymene, men også til den uendelige listen med tilbehør, som virkelig vil legge til den siste touchen på ditt fantastiske kostyme. Få Star Wars hjelm masker, hansker, lyssverd og sminke. Fordi tilbehør er en nødvendig del av kostymet og kan ikke bli glemt.

Om du trenger et kostyme for Karneval, Halloween eller en tilfeldig kostyme fest eller kanskje til din egen samling, husk at Funidelia alltid er der for deg.

Erfar en dag, uke eller hvor lenge som er nødvendig med endeløs moro med våre fantastiske Star Wars kostymer. Fra Tatooine til Coruscant, fra Endor til Naboo for alle slags arrangementer.

Star Wars – en saga med mange episoder... og vi har alle kostymene!

Star Wars Kostymer

Siden Star Wars filmen tok til kinoskjermen i 1977 (som ble omdøpt til Star Wars Episode IV – A New Hope) har vi sett utallige uforglemmelige karakterer siden den gang.

Den første triologien fokuserer på rebellenes anstrengelser for å få slutt på Imperium sitt grusomme våpen, Dødsstjernen et våpen som er i stand til å ødelegge hele planeter. Gjennom en rekke eventyr, møter vi og blir kjent med to sider av kraften og deres spesialiteter.

De første tre filmene (i kronologisk rekkefølge) introduserer oss til en rekke forskjellige karakterer som er kjent som noen av de mest kjente film karakterene noensinne.

Det er noen Star Wars karakterer som du ikke kan ha en Star Wars fest uten. Vi kommer til å vise deg noen av de nødvendige kostyme for Karneval, Halloween eller andre kostymefester.

Darth Vader Kostymer: Den Mørke Siden av Kraften

Darth Vader Kostymer

I den første filmen, møter vi karakterer som Darth Vader, den mest grusomme skurken i galaxen som klær seg i kun svart og bærer en svart hjelm som er laget for å skremme og lage et skremmende brøl. Han er bøddelen til det Galaktiske Imperium.

Darth Vader har blitt en av de mest ikoniske skurkene i en populær kultur, og han er rangert som en av de beste skurkene og fiksjonelle karakterene noensinne og det er en super ide å kle seg ut som han.

Hva er et utkledningsparty uten et Darth Vader kostyme? Du vil ikke gå ubemerket med hans ikoniske hjelm, lange svarte kappe og beryktede mørke drakt. I vår spektakulære kolleksjon med Darth Vader kostymer vil du garantert finne en eller to som du liker, uansett om du er ute etter billigere versjoner eller en deluxe versjon av kostymet, så har vi dem alle.

Luke Skywalker Kostymer: Den Lyse siden av Kraften

Luke Skywalker Kostymer

Karakteren som er spilt av Mark Hamill (Luke Skywalker), er en viktig figur i Rebell Alliansen sin kamp mot de Galaktiske Imperium, en lærling til Jedi Mesteren Obi-Wan (Ben) Kenobi og trener for å bli den mektigste Jedien! Han er sannsynlig hvis den beste helten i hele sagaen.

På hans første eventyr med Rebell Alliansen bærer han en klar kåpe drakt med et belte. Etter å ha blitt en offisiell Jedi, bruker han mørkere klær for å demonstrere sin modenhet som en ekte Jedi kriger trenger.

Et Luke Skywalker kostyme er fundamentalt for alle som følger den lyse siden til kraften.

Prinsesse Leia: En dedikert Rebell

Prinsesse Leia Kostymer

Den kjærlige og modige Prinsesse Leia spilles av den nylig døde Carrie Fisher og er prinsessen av planeten Alderaan. Hun er medlem av det Imperiske Senatet og er en agent av Rebell Alliansen. Hun motvirker den uhyggelige Sith Lord Darth Vader og hjelper til med ødeleggelsen av Imperium sitt masseødeleggelses supervåpen, Dødsstjernen.

Hvis du vurderer å kle deg ut som heltinnen av Rebell Alliansen, vil du i denne seksjonen finne et variert utvalg av disse kostymene i forskjellige versjoner.

Vi har det klassiske Prinsesse Leia kostymet, med den hvite drakten og belte, akkurat som den var i den første filmen “A New Hope”.

For de mer eventyrlystne personene som vil triumfere og skille seg fra mengden av vi Prinsesse Leisa Slave Kostyme, den gylne bikini. Dette er kostymet som hun bar når hun var fanget i palasset til Jabba the Hutt.

Han Solo Kostymer: Den Sjarmerende Tyven

Han Solo Kostymer

Den mest elegante, elskelige og rampete smugleren i hele galaxen som ender opp med å bli et fundamentalt medlem i Rebell Alliansen. Han Solo som spilles av Harrison Ford, hevder at hans Millennium Falcon "gjorde "the Kessel Run på mindre enn tolv parsecs"

Han er alltid ledsaget av hans co-pilot, Chewbacca, en legendarisk Wookiee kriger.

Han bærer ofte en hvit t-skjorte med en svart vest over, svarte bukser med en rød vertikal stripe ned på beinet og høye boots.

Han, bærer hele tiden hans blaster med han i hans eget håndpistol hylster. Det er beleilig å ha din pistol klar, i tilfelle noe uventet kommer til å skje. Hvis du liker action, så er et Han Solo kostyme det perfekte valget for deg.

Jedi Kostymer: Hvem sa at de var utryddet?

Jedi Kostymer

For å lage en balanse mellom de to kreftene på en fest og øke nivået med moro vil du definitivt trenge et Jedi Kostyme. Utforsk de fantastiske fredsskapernes kostymer på nett, som vanligvis består av en kåpe med et belte og et hylster og selvsagt en lyssabel.

Noen av de viktigste Jediene er Master Yoda, Obi Wan Kenobi, Anakin og Luke Skywalker. Vi har alle kostymene på nett. Følg dine instinkter og må Kraften være med deg.

Droid Kostymer: JA! Det er det du leter etter

C3PO Kostymer

De uatskillelige robotene C3PO og R2D2 er to av de fundamentale karakterene i sagaen. Faktisk, er dem de eneste karakterene som har vært med i alle episodene.

Robotene er av kom og gå typen, de er der når det trengs hjelp, uten dem så hadde hoved karakterene ikke hatt mulighet til å overleve og skjebnen til galaxen ville ha stått på spill.

Vi har også den nyere roboten BB8 som i de nyere episodene hjelper kongen finne sin skjebne.

Stoormtrooper Kostymer: De Imperiske Soldatene

Stoormtrooper Kostymer

Stormtroopers er politi troppene i det Galaktiske Imperium. De er karakteristiske med deres bøtte-lignende hjelmer og hvite drakt beskyttelse. De er kjent for deres fantastiske treffsikkerhet.

På Funidelia vil du finne en rekke forskjellige typer Stoormtrooper kostymer for barn og voksne. Utforsk alle typene i vår nett katalog og bli med i den største hæren i galaxen.

X-Wings Kostymer: Pilotene i Rebell Alliansen

X-Wings Kostymer

På Rebell siden, har vi X-Wing, pilotene som prøver å ødelegge de Imperialistiske krigerne. De er lett å kjenne igjen med deres oransje drakt og hvite hjelm.

Luke Skywalker var selv en del av X-Wings hæren Red Squadron (Red Five) når de ble sent for å ødelegge Dødsstjernen.

Karakterene Fra Empire Strikes Back

Empire Strikes Back

Eventyret fortsetter i denne Star Wars oppfølgeren og introduserer mange nye karakterer på veien. Som også er inkludert i vår seksjon med Star Wars Kostymer.

I denne delen hvor vi møter den vise læreren Yoda, en liten, men den mektigste Jedien i galaxen. Vi ser også Boba Fett for første gang som er på et oppdrag for å fange Han Solo og Lando Calrissian, en venn av Han, som også blir med i Rebell Alliansen.

Karakterene Fra Return of the Jedi

Return of the Jedi

Return of the Jedi (1983) er den siste episoden av den første triologien. I denne filmen, Keiser Palpatine, er en av hovedkarakterene og er ansett som en av de mest fryktede og mektigste skurkene i sagaen. Han er den eneste som vet om de mest hemmelige hemmelighetene til den mørke siden av kraften og er alltid ledsaget av en Imperial Guard.

Vi ser også Jabba the Hutt i denne filmen, en rar, slimete gangster som ligner på en blanding mellom en padde og en snegl. Han lever i Tatooine palasset og har satt en pris på Han Solo sitt hode.

Vi får også sett de søte teddy-lignende Ewokene som spiller en viktig rolle i å gi støtte til rebellene under den episke Kampen om Endor.

Star Wars: Sagaen fortsetter med en Forløper Triologi

Star Wars

Den andre trilogien ble laget år etter episode VI. Denne forløperen dypper inn i opprinnelsen av historien fortelt i de forrige filmene med tre episoder The Phantom Menace (1999), The Attack of the Clones (2002) og the Revenge of the Sith (2005).


I konteksten av en god konspirasjon utarbeidet av Palpatine til å bli en Keiser og dominere Galaxen, vi får se hvordan Darth Vader ble den han er, og hvordan Keiseren kom til makten. Den har også historien om Ben Kenobi og Anakin Skywalker og hvordan vi kom til punktet hvor Obi-Wan Kenobi venter i midten av ørkenen for at noe skal skje. Det var når Klone soldatene vendte seg mot Jediene når Order 66 ble henrettet, jaget og drepte dem.

Nye Karakterer til Historien

Gjennom sagen har vi blitt introdusert til noen nye karakterer, som nå også former deler av vår kolleksjon med Star Wars Kostymer. For å nevne noen har vi den nydelige Padme Amidala, Dronning av Naboo. Darth Maul - den onde sithen som sitt utseende som ga et godt inntrykk på Star Wars fans.

Vi møter også Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi sin unge lærling og eventyrer, som blir lurt inn til den mørke siden av Kraften, Jango Fett også, den mest kjente dusørjegeren i galaxen. Og selvsagt Klone Troppene, en tidlig versjon av Stoormtrooperne, som er et medlem av den Republikanske Hæren.

For å ikke glemme, den mørke Count Dooku eller General Grievous som er noen av de andre karakterene.

Star Wars: Den Siste Trilogien som rister Freden i Galaxen

Star Wars The Force Awakens

Oktober 30, 2012, annonserer Disney en avtale hvor dem kjøper opp Lucasfilm og planlegger å lage en ny trilogi, en oppfølger til de tidligere filmene, lagt til senere år. Det er tre nye spin-off episoder som legges til de seks som allerede eksisterer.

Star Wars: The Force Awakens (episode VII) er den første filmen i den siste trilogien. For fansen sin begeistring skal blant enkelte roller spilles av Harrison Ford, Mark Hamill og Carrie Fisher som Han Solo, Luke Skywalker, Prinsesse Leia. I tillegg til returen av gamle karakterer, ble nye ansikter og karakterer introdusert i denne trilogien.

Rey Kostymer: The Force Awakens

Rey Kostymer Star Wars

Rey er en Jakku plyndrer, en overlever på en hard planet. Når rømlingen BB-8 kommer til henne for hjelp, finner Rey seg dratt inn en galaxe omfattende konflikt og blir med rebellene (ledet av Leia Organa).

Kylo Ren Kostymer: The Rise of the Dark Side

Kylo Ren Kostymer

Kylo Ren er Rey sin nummer en rival, skurken i the Force Awakens

En mørk kriger sterk med Kraften, Kylo Rem kommanderer First Order oppdrag med et temperament like voldsomt som hans uvanlige lyssverd.

Mye moro med de mest interessante parene i Galaxen

Star Wars Kostymer

Hvis du vil ha det dobbelt så moro dette Karnevalet, den beste måten å gjøre dette på er å kle seg ut som en Star Wars duo. Kombiner to av dine favoritt karakterer og gjenskap de meste kjente scenene fra filmene.

I en saga så komplett og full av mytiske karakterer er mulighetene og kombinasjonene endeløse. I tillegg til parene som er nevnt, kan vi også inkludere Darth Vader og Stormtrooperne, Palpatine og hans Imperial Guard eller X-Ving piloter. Eller hva med en trio? Som for eksempel en med Jabba the Hutt, Boba Fett og Prinsesse Leia som slave (den sexy versjonen)

Vi vet alle at når det kommer til å kle seg ut så setter fantasien ingen grenser. La din fantasi løpe løpsk. Du vet hvor du skal lete.

Darth Vader og Luke Skywalker

Darth Vader og Luke Skywalker Kostymer

Forholdet mellom Darth Vader og Luke Skywalker er en av de mest omfattende i hele sagaen. Sammen lager de en av de mest minneverdige hendelsene i Star Wars historien, Lyssverd kamper, emosjonelle samtaler og oppsiktsvekkende åpenbaringer.

Det perfekte kostymet for far og sønn. Syns du ikke?

Han Solo og Prinsesse Leia

Han Solo og Prinsesse Leia

Det mest elskede paret i sagaen - Han Solo og Prinsesse Leia. De er med i en blanding av sarkastiske og sexy scener i sagaen og dette har ført til at fansen har blitt forelsket i dem.

Perfekte Kostymer for et elsket par.

Obi Wan Kenobi og Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi og Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi og Anakin Skywalker er to venner som alltid er med på litt action. De er med i den andre trilogien, selv om det er litt spenning mellom dem, dette paret med Jedier utfyller hverandre perfekt i kamp.

De er definitivt et godt valg på et Kostyme party.

Han Solo og Chewbacca

Han Solo og Chewie

En av de mest dynamiske parene på kino, Han Solo og Chewbacca har blitt et uatskillelig par siden de ble først introdusert i 1977. De ledsager hverandre på alle eventyr på den beryktede og det raskeste søppelet i star wars universet, the Millennium Falcon. Et godt valg for venner som elsker å dra på eventyr.

Rey og Kylo Ren

Rey og Kylo Ren

Kylo Ren og Rey er to nye ansikter som dukker opp i Episode VII. En perfekt ide for nye fans av Sagaen.

Droid par: C3PO og R2D2

Droid par: C3PO og R2D2

Ikke glem robotene!! I vårt utvalg av Star Wars Kostymer finner du kostymer av noen av de mest kjente robot parene på film og de kalles C3PO og R2D2.

Top