Pysj-heltene (PJ Masks) kostymer: Ugline, Kattegutt og Gekko

Kjøp ditt Pysj-heltene kostyme og forvandle ditt barn om til deres favoritthelt i pyjamas! Ja med våre Pysj-heltene kostymer vil de kunne gjøre seg selv om til Kattegutt, Ugline eller Gekko, den superhelten de ønsker å være.

PJ Masks er noen av våre favoritt kostymer til barn. Hvem har ikke som barn drømt om å være en superhelt? De vil være i stand til å la fantasien løpe løpsk og vise fram sine kattelignende ferdigheter, å demonstrere at de er like intelligente som en ugle eller kamuflere seg selv som en ekte øgle. De trenger bare antrekkene til deres favoritt karakterer!

Liker han Kattegutt antrekket mest? Foretrekker hun Ugline kostymet? Eller er hans favoritt farge grønn likt Gekko sin?

Velg ditt Pysj-heltene kostyme til barn til det neste Karnevalet eller kostyme festen!

Filter
Ditt søk:

My mer enn Helter i Pysj-heltene » Kattegutt, Ugline og Gekko antrekk

Hvis de siste animerte superheltene enda ikke er en del av livet ditt, vil det ikke ta lang tid før dem er det. Begynn med å bli kjent med navn som Kattegutt, Ugline og Gekko for å gjøre guttene og jentene fornøyd. Finn Pysj-heltene kostymene i vår nettkatalog og hjelp dine små ved å komme i skoene til deres favoritthelter i pyjamas.

Tilsynelatende er de barn på bare 6 år, naboer og klassekamerater på skolen. Men når Connor, Amaya og Grey oppdager en farlig situasjon, blir dem gjort om til Kattegutt, Ugline og Gekko. Sammen kjemper de skurker, Romeo, Night, Ninja og Luna Girl, for å kjempe forbrytelse i byen.

Utforsk PJ Masks kostymene til en lav pris og i god kvalitet som du liker best på vår nettside. Bortsett fra antrekk har vi også Pysj-heltene masker fra de tre heltene i pyjamas som triumfer blant barna.

Kattegutt kostymet som vi tilbyr i tillegg til andre karakterer fra serien er offisielt lisensiert. Vi har også en deluxe versjon av Pysj-heltene kostymer som lyser i mørket. Kan du forestille deg ansiktet til dine barn når dem ser det? Hvis hun elsker rosa så vil hun elske å fly til månen, velg Ugline PJ Masks antrekket. Hvis hun bruker hele dagen på bakken, som om hun var en reptil, er Gekko antrekket for han.

Når du tenker på det, å få super kattelignende hastighet, super uglevinger eller super øgle sugekopper ville ikke vært så rart med et Pysj-heltene antrekk, ledsaget av en god dose fantasi. Kjemp med dine venner mot det onde, forflytt deg med en Kattebil og vær en katt som er redd for vann, fly til månen med uglevinger for å kjempe mot det onde, klatre vegger eller kamufler deg når enn du ønsker. Hvorfor ikke?

Top