Superhelt & Skurke Kostymer

Hvis du kunne hatt en superkraft, hvilken ville det vært? Du kan nå være litt nærmere å ha den med disse superhelt kostymene. Du får kanskje ikke den utrolige styrken til Hulken eller kunne fly som Superman, men vi kan garantere at latter og moro vil være en av dine nye ferdigheter. Den beste superkraften du kan ha! el texto que se olvidó la inglesa en *NO*: I vår nettkatalog, vil du finne et stort utvalg av kostymer slik at du kan bli din favorittkarakter fra film- eller tv-skjermen. Du kan være Deadpool, eller kanskje du foretrekker Batman. Eventuelt et Catwoman kostyme? Hvis du er enn Marvel fan, hva med et Captain America kostyme? Du har mye å velge mellom med disse helt og skurk kostymene. Lag din egen fortelling! Disse offisielle lisensierte kostymene er tilgjengelig både til voksne og barn. Du finner også nesten identiske reproduksjoner av draktene som dine favoritt superhelter bruker. Hvem føler du for å være?

Filter
Ditt søk:

Ekte Superhelter og Skurker, for de som liker dem slem

Catwoman Kostymer

Ring ringggg … 7 på morgenen og alarmen ringer. Frokost, dusj, barn til skolen, du på jobb, gå tur med hunden, lag middag, legge seg for å så gjøre det alt igjen. Vi gjør dette uten noen superkrefter. Det er fantastisk hvordan vi mennesker kan tilpasse oss til alle slags situasjoner og møte utfordringene når det trengs. Men...

Kan du forestille deg for bare et sekund at du var en ekte Superhelt?? Ikke bare en hverdagshelt, men en ekte en, lik dem som har på seg superkule drakter og sloss mot skurker. Ditt første steg er å velge din kamp og så kan vi ta over. Med så mange kostymer som vi har kan vi forsikre deg om at du vil finne noe som passer deg uansett hvilken smak og budsjett du har.

Fra de mest populære. Som Batman eller Captain America til de nyere og mer ekstravagante medlemmene i Suicide Squad eller Guardians of the Galaxy.

Vi tilbyr en av de største og beste seksjonene for mannlige, kvinnelige og barne superhelt kostymer. Vår samling inneholder offisielle lisensierte produkter – replikasjoner av drakter som blir brukt i filmer. Til tross for at disse karakterene ble til med penn og papir, så var det filmene som brakte de inn i rampelyset, selv om tegneserier fortsatt er populært, Superhelter har blitt veldig berømte, i hovedsak hos barn fra deres tv opptredener...

Superhelt festen

superhelt festen

Når vi snakker om barn… Forestill deg et å ha en bursdag med superhelt tema for ditt lille barn? Ville de vært mer en Spiderman eller Superman fan? Eller kanskje lener de seg mer mot Wonder Woman eller den merkelige Harley Quinn.

Vi har alt som trengs for den beste superhelt festen du kan tenkte deg – Superhelt dekorasjoner som plastikk tallerken, kopper, servietter, ballonger, bannere, etc.

Et godt superhelt kostyme kan til og med være nyttig å ha for neste års skole forestilling, hvem vet. Kjøp ditt kostyme nå på nett uten stress, til den beste prisen og med garantert levering neste dag!! Ikke engang Flash kunne gjort det så fort.

Superhelt kostymer for alle!

Superhelt kostymer for alle!

Hvis du vil være på lag med en annen som en dynamisk duo trenger du ikke superkrefter for å matche din favoritt som deres super-medhjelper.., vi har suppre kostymer for partnere, både mannlige og kvinnelige i vår brede kolleksjon av superhelt kostymer. I tillegg til elite samleversjon kostymer, har vi fantastiske penge sparings alternativer.

Det er som de sier kjærlighet har ikke en aldersgrense, og det samme gjelder å kle seg ut!Innrøm det, du er ikke her for ditt barn... Du er her for deg selv! Utdrikningslag, halloween eller temafester – så passer dem perfekt til alle anledninger. Hvorfor ikke få ut din indre superhelt i deg med disse episke superhelt kostymene, det er på tide du gjør. Vi har gode tilbud om du handler i grupper eller til to og til med til hunder!

Hvis du alltid har ønsket å ha ulveklør eller føle deg kraftig og fjollete som Iron Man eller om du trenger å slippe ut din indre hulk er dette plassen for deg.

Ondskap har også sit attraktive side

Kanskje er du lei av å være den snille personen hele tiden. Ikke bekymre deg, vi har løsningen. Ikke bare elsker vi det samme, men vi forstår deg.

Den onde siden kan være veldig fristende.

Uansett, til slutt, så har alle skurker et varmt hjerte med en mørk fortid som hjemsøker dem og skader dem for resten av livet. Det er en gjemt grunn til at skurker er villig til å gjøre alt…Velg din favoritt «skurk» og skaff deg et av våre Skurke kostymer. Kryss den tynne linjen mellom god og ond og vær en av DEM til en forandring, Joker, Lex Luthor, Harley Quinn eller den ondeste av dem alle… Loki.

Superhelt Kostymer – en økende trend i cosplay verden

Superhelt cosplay

Er du kjent med begrepet cosplay? Samme om du bare vet hva det er, eller om du selv holder på med cosplay eller om du er helt uvitende om dette begrepet, er du på rett plass fordi, er det en ting vi kan så er det kostymer.

Cosplay, kommer fra begrepet «Costume play», det er en opptreden hvor man kler seg ut for å etterligne en spesiell karakter. Cosplay er ikke bare å kle seg ut, det handler om å bringe karakteren til live, det har blitt en kultur, livsstil og de opptrer ofte på fan-begivenheter, film premierer og andre offentlige begivenheter. Superhelt kostymer er vår spesialitet- med høy-kvalitets drakter og offisielt lisensierte produkter som tilgjengelig for å møte den høye etterspørselen.

Vi fortsetter med cosplay ideen, selv om drakten i seg selv er det viktigste, så er det ikke den ENESTE delen av utsende fordi vi har makeup og tilbehør for å fullføre kostymet. Det er de små detaljene som lager den perfekte drakten.

Her vil du finne et Superhelt Kostyme som gjør at du kan forandre deg til ditt alter-ego, det eneste du trenger i tillegg er lidenskap og personlighet. I alle tilfeller, hvis du foretrekker å lage ditt eget kostyme for å gjøre det mer personlig, kan du gjøre dette med vår samling av sett med masker og kapper. Ikke en gang din beste venn hunden vil gå glipp av noe på grunn av vår supre samling av superhelt kostymer til hunder.

Hva foretrekker du mest? Marvel eller DC?

Marvel eller DC

Hvis du er kjent med en av disse to, vet du at siden tidenes morgen rundt 1930-tallet så var disse de to store tegneserie skaperne, og ble dratt inn i filmindustrien senere, den ene gjennom Warner og den andre gjennom Disney.

Likt med «Hvem kom først? Høna eller egget?» spør vi når- Hvem er best Marvel eller DC? Det er ikke et enkelt spørsmål. Det er som å spørre hvem som er din favoritt, mamma eller pappa??

Tilfeldig så kom dem begge til liv i USA rett etter børskrakket i 1929, som gjorde at landet druknet i elendighet, som var en perfekt timing for to superhelter å dukke opp og redde Amerikanerne fra den store depresjonen, i alle fall i fiksjonsverden. De hadde ikke bare en, men to superhelter- Superman (DC) og Captain America (Marvel). De kom i livet for å underholde og gi en positiv energi boost til folket.

Både Marvel og DC sin tilnærming til har sine positive og negative sider. Marvel Universet som er befolket av the Avengers (et lag med superhelter som inkluderer Captain America og Hulken). Som er full av historier som krysser fra kino til tv-skjermen, som gjør det morsomt å bli involvert.

Selv om DC definivt vinner når det kommer til antall karakterer med hele 20,000 helter og skurker, sammenlignet med bare 7,000 av Marvel. Har Marvel mange fler verdifulle franchiser, men dem mangler den unike strukturer til DC. Så det er vanskeligere for dem å utforske deres univers på kino, med franchiser fordelt på flere studioer, men til og med DC måtte skille Arrow og Flash fra Supergirl.

Hvis det er noe som skiller Marvel fra DC så er det ders egenskap til å koble sammen deres fans og publikum. Faktisk, så har dem alle slags personer i deres tegneserier, som mørkhudete personer og homofile.

Uansett hvilken side du er på så har vi kostymer som passer deg og dine behov. I vår vide kolleksjon av Superhelt Kostymer finner du Superman og Spiderman, Batman og Iron Man, Flash og Wolverine og en rekke modeller med Captain America kostymer.

Ikke alle Superhelter har kapper

Power Rangers

Det er sant at den første tingen man tenker på ved Superhelter er kapper og flyging. Ikke alle Superhelter har de samme superkreftene og de er alle heller ikke skapt av Marvel og DC.

Det var i 1993 Power Rangers fikk sin første opptreden på TV. En gruppe unge tenåringer, med mot og superkrefter som var valgt av den vise Sage Zordon til å bli Power Rangers for å få ende på alt ondt.

Når de drar inn til kamp, blir dem omformet til kamp drakter og dermed differensiert av kreftene til hver av dem, i tillegg til fargene på deres antrekk. Du vil finne alle disse kostymene i vår brede kolleksjon: Power Ranger- Rød, Rosa, Svart, Blå, Gul og Grønn.

Cowabunga! Ninja Turtles er på plass

Ninja Turtles

Så mens vi enda er på dette temaet, kan vi snakke den berømte Ninja Turtles stilen på Superhelter. De var 4 tenårings brødre, halvt menneske halvt reptil. De var alle oppkalt etter Berømte Italienske Renessanse kunstnere og bodde i klokken med deres adopterte rotte far. De er, selvsagt, i stand til å snakke og til å sloss. De eksisterer på grunn av et feilet eksperiment.

Opprinnelsen til disse karakterene går bak til 1984 fra en svart og hvit amerikansk tegneserie. De ble kjent når den første serien ble sent på TV. I tillegg til å sloss mot skurker, spiser Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo pizza så ofte dem kan. Akkurat som Power Rangers, skiller Ninja Turtles seg i forskjellige farger, i dette tilfellet, ved deres øyemasker.

Blå for Leonardo, Lilla for Donatello, rød for Raphael og Oransje for Michelangelo. Du vil finne alle fargene til alle Superheltene i vår brede kolleksjon på nett.

Top