Skip to content

De Beste Kostymeideene

Kostymeideer, Originale kostymer, Merchandise og Festlige Dekorasjoner

Karneval Kostymer

Karneval er rett rundt hjørnet, og vi liker alle å ha det gøy, ikke sant? Det er den tiden på året når vår fantasi flyter, og vi er på jakt etter de mest originale Karneval kostymene, de som får oss til å nyte disse morsomme dagene: Det beste for dem som elsker kostymer!

Til dem som ønsker å skille seg fra resten har vi funnet fram de 10 BESTE Originale kostymene.

La festen begynne!

1. Kle deg ut med de populære Morphsuit og Second Skin kostymene

Morphsuits og Second Skin Kostymer er det mest praktiske å vise deg fram i din by sin karnevals parade.

Du kan være super fancy med smoking, være en Twister-matte eller være et kart over byens metrostasjoner. Disse stramme og fleksible kjeledressene lar deg se, puste og til og med drikke gjennom dem.

2. Opposuits og Originale Drakter: Stil er Morsomt

I tilfelle du ikke vil miste noe fra stilen din dette karnevalet, er en av de mest originale og godt mottatte kostymene de autentiske Opposuits.

Dette er morsomme drakter med mønster som du kan kle deg ut med på forskjellige måter mens du fremdeles skildrer en elegant stil. Du trenger bare å velge mellom alle designene som er tilgjengelige der ute.

Du får dem til damer også!

3. Morsomme Kostymer: Ri-På & Bær-Meg. Giddy-up, Horsy!

En av de mest originale kostymene! Det handler om å skape illusjoner – Et ekte Ri-På og Ryggen Kostyme med denne drakten.

Det vil se ut som du kjører din Vespa overalt. Eller kanskje som om du rir en dinosaur eller et esel!

4. Kostymer til Jul: Kigurumis og Onesies – Nevnte noen noe om forkjølelse?

For alle dere kjølige personer: Kigurumi og Onesies kostymer er det beste valget. Vi snakker om noen komfortable og varme drakter i ett stykke som lar deg ha på klær under. Ideelt for kalde årstider!

Du kan til og med kle deg ut som favorittkarakterene dine!

5. Digitale Kostymer

Hvis du er en av dem som er druknet i den digitale æraen, vil disse t-skjortene og kostymene garantert overta tankene dine fordi de er unike.

Egentlig trenger du bare mobilen din for å lage noen kule effekter.

Du kan også kjøpe en digital menneskelignende maske. Ikke bekymre deg; du vil se ut som selveste the Terminator!

6. Vær Autentisk! Damekostymer Laget til Menn

En ting er sikkert: Du får alltid en sjanse til å kle deg ut og ha det moro. Gutter elsker å kle seg ut som damer – Hvorfor tror du det er slik? Så, her har du flere originale kostymeideer til karnevalet. Du vil se utrolig dyrebar ut!

7. Billige Kostymer: T-Skjorter og Sett. Enkelt og effektivt

Hvis du verken har tid eller har lyst til å lage ditt eget kostyme, så trenger du ikke bekymre deg. Autentisitet er ikke i strid med enkelhet.

Det er grunnen til at du kan ta på deg en hyperrealistisk t-skjorte eller et sett som du, med hjel av noen få, men utvalgte rekvisitter, kan gjøre deg selv til den karakteren du ønsker.

8. Bon Appetit! Mat og Drikke Kostymer

Mat og drikke kostymer er ideelt til Karneval. Du kan designe en sunn fruktskål, for eksempel, og dermed lage et fargerikt gruppekostyme – Og alle kan være med på det.

9. Par Kostymer: To og To – Det er bedre

Dette er for alle par som liker å kle seg slik. Vær obs, vi snakker ikke bare om kjærester. Du kan kle deg ut med broren din, en kusine, en venn eller til og med moren din – Det går ut på at to og to og skaper en underholdende tandem.

10. Gruppekostymer: Alle er med!

Vi avslutter denne TOPP 10 listen med noen originale kostymer som du og din gruppe kan vise fram dette karnevalet.

Du kan være en rekke Wallyer, kanskje en kortstokk eller noen sumobrytere, og trosse alle som tørr å utfordre deg. Kanskje du kan få solen til å stå opp selv om det er en nattparade på karnevalet. Hvem vet?

For Varmt? Her er Noen Originale og Kjølige Sommerkostymer

For å ta hensyn til solen og høye temperaturer, vil vi i Funidelia vise deg de mest originale og kjølige sommerkostymene til sommersesongen til alle aldre og smaker!

Ikke glem å ta med deg solkremen, noen flipflops og favoritt sommerkostymene dine.

Kjølige Baby Kostymer

Barn liker denne tiden av året enda mer. Enten om det er å si farvel til skolen eller barnehagen, så kler seg vanligvis ut på slutten av året. Så for at de ikke skal overopphetes, kan du velge noen drakter fra dine favorittkarakterer eller andre piratkostymer: Perfekt for å seile på de syv hav som modige (og kule) sjøfolk!

Sommer Klassikere

Det er på tide at de voksne forbereder sommerfestene og noen morsomme kostymer til voksne for denne sesongen.

Enten du skal kle deg ut til en Hawaii-fest, et middelhavscruise, en musikkfestival eller for å få litt oppmerksomhet på stranden eller bassenget, så har vi det perfekte kostymet til alle anledninger.

Hawaii Kostymer

Ta med paradiset hjem med en Hawaii fest. Hawaii kostymer er viktige sommerklassikere. Og vi har det kjempegøy med dem!

Sjømannskostymer

Blå og røde striper går aldri av moten på sommeren. Hvis du ikke har mulighet til å dra på cruise eller hvis du er heldig og ønsker å forberede deg til din middagen med kapteinen, er disse sjømanndraktene noe for deg. Vis litt muskler (hvis du kan) og nyt havet, hvor og når du måtte ønske det.

Strand Kostymer

‘Beach Pimps’ er nå kansellert. Damer vil ha en morsom gutt å le og ha det gøy med.

Selv om vi med Borats slynge bikini – som er både en klassisk badedrakt eller livvakt kostyme (i rå stil av Baywatch) – så vet vi ikke hva reaksjonene kommer til å være

Stilige Kostymer i Turist-Stil

Med disse autentiske Opposuits og dressene, vil du være kongen på enhver sommerfest! Perfekt for alle anledninger – og enda bedre hvis du tør å ha det på deg i et bryllup. Det er ingen skam i det!

Vi viser deg hver modell fra Sommerutgaven! Korte ermer og shorts, det er selvsagt mulig å kle deg fresht på sommerfester!

Festivalkostymer

Sist, men ikke minst, har vi ideelle kostymer for fester og ekte musikkfans. De er alt annet enn varmt og lite fremhevende. Jeg mener, det er perfekt for en sommer med venner!

Hva synes du om forslagene våre? Med alle disse originale sommer- eller karneval kostymene, så vil du aldri gå lei!

Have fun!