Dyr Kostymer til voksne

Hvem liker ikke et kostymeparty? I tillegg til karneval og Halloween, kan bursdagsfester, utdrikningslag, grillfester med venner eller familiefester bli ekstra morsomme hvis vi setter et krav om at alle må komme kledd i et dyreutkledning. Hos Funidelia vil du finne hundrevis av ideer for å arrangere festen din og kle deg ut, men uten tvil, på grunn av deres allsidighet, er stjernekostymene de Dyr Kostymer til voksne.

Uansett hva dine preferanser er, vil du alltid finne et dyrekostyme for voksne som passer for deg. Vil du kle deg ut som par? det er mange kombinasjoner for dette: katt og mus, gris og ulv... En stor kostymefest i familien? Sett opp en hel gård, lag din egen versjon av "Jungelboken" eller gjenskap havbunnen med alle slags sjødyr. Du må bare la fantasien fly, og vi vil sørge for dyrekostymene.

I tillegg, med dyrekostymer til voksne, kan du alltid legge til ditt personlige preg som vil gjøre at du skiller deg ut ved å legge til sminke og tilbehør av alle slag: en zombie kanin til Halloween, en grillende gris på en barbecue, en rock’n roll høne til en musikkfestival... Det er ingen grenser for fantasien og med et dyrkostyme for voksne er suksess og moro garantert – ord fra Funidelia!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 142 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top