Hest & Enhjørning Masker

Gjør deg klar for din beste trott og galopp for å vrinske som en god hest og vinne på ditt neste kostymeparty. Velg en hestemaske eller enhjørning og overrask alle vennene dine. Nå kan du bli et menneske med hestehode med disse realistiske og morsomme, enhjørningmasker eller hestemasker.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av modeller, med hestemasker i brunt, hvitt eller til og med flerfarget. Du kan være en vilter og gal hest eller en vakker enhjørning. Det sies at enhjørninger, de skapningene som ligner på hester, men med et spisst horn i pannen, ikke er ekte. Bevis at enhjørninger eksisterer på ditt neste kostymeparty, og få alle vennene dine til å måpe.

Bruk en hestemaske for å fullføre et kostyme av dette dyret helt, eller bare ta på deg masken og bli en morsom hest med menneskekropp.

Uansett, med disse enhjørning- og hestemaskene, laget for det meste av lateks med stor virkelighetstro, vil du ligne dette vakre dyret og overraske alle med din imponerende pels og din mest stilfulle trav. Disse maskene er ideelle for å kle deg ut raskt, komfortabelt og enkelt for Karneval eller enhver kostymefest.

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 6 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top