Santa Lucia Utstyr

Her finner du alt av Santa Lucia utstyr til Luciadagen som er en minnedag for Santa Lucia som ifølge legendene døde martyrdøden tidlig på 300-tallet i Romerriket. Nå over 1700 år senere så feirer vi denne dagen med å kle oss ut i Santa Lucia Kostymer, tenner lys, synger sanger og går i Luciatog.

Vanligvis ledes dette toget av et barn som er kledd ut som Santa Lucia, dette barnet er så utkledd i hvit kjole og med en lyskrans på hodet. Også kler de andre barna seg ut som stjernegutter i hvite kjortler, med hodekranser og går rundt å synger Luciasangen.

Skal du eller dine små gå i Luciatog? Kjøp alt av utstyr du behøver til Luciadagen her på Funidelia, vi har alt av kostymer og utstyr som du kan forestille deg. 24-timers levering.

Filter
Ditt søk:

Alt du behøver av Santa Lucia Kostymer og Utstyr

Svart senker natten seg… Hvis Luciadagen er en av dagene du liker best i Desember og du klarer nesten ikke vente på å begynne å bake Lussekatter, kle dine små ut i en hvit kjole og lyskrans akkurat slik som Santa Lucia og gå i Luciatog?

Da vil du finne alt du behøver her hos Funidelia, vi har alt du kan tenke deg, fra hvite kjortler til lyskranser. Velg et kostyme som vil transformere deg eller dine små om til Santa Lucia og få alle til å beundre den vakre bekledningen.

Her finner du helt originale antrekk, så ta steget og bestill din favoritt nå her på Funidelia!

Top