Dinosaur Kostymer

De bodde på jorden i tusenvis av år for 250 millioner år siden, men de ble utryddet... Eller det var det de ville få oss til å tro, de var bare gjemt! For de har kommet tilbake med Jurassic Park og Jurassic World filmene, og takket være Dinosaur Kostymer som disse vi viser deg, ser vi dinosaurer overalt!

Når du tar på deg et Dinosaur Kostyme, reiser du tilbake i tid til jura-tiden. Forbered en temafest hvor huleboere og dinosaurer samlever, det vil bli fantastisk moro! Og siden det viktigste er å ha det gøy, "lager vi vår egen film" på den måten vi liker best, ikke sant?.
Du har også Dinosaur Kostymer for alle aldre og størrelser.

Det å gå til en temafest hvor du skal ha på deg dyr kostymer og dukke opp med et oppblåsbart T-Rex Kostyme vil gjøre deg til festens midtpunkt. Du kan kle deg i et morsomt kostyme hvor du ser ut som du rir på en dinosaur. Du kan også ikle deg en onesie Dinosaur Kostyme, så komfortabel som om du var iført pyjamas. Åh! Og hvis du vil ha en filmnøyaktig dinosaurkostyme, finner du også det autentiske velociraptor kostymet fra Jurassic World.

Bli med og reis tilbake til juraen og ha det fantastisk moro i en av våre Dinosaur Kostymer!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 30 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top