Disney kostymer til voksne og barn

Utforsk Disney magien med våre Disney kostymer og med våre Disney prinsesse antrekk. Det er aldri for sent å ha eventyr! En perfekt verden med de mest fantastiske kostymene fra filmer og Disney karakterer som du liker mest: Elsa og Anna fra Frost, Snehvit, Skjønnheten og Udyret, Rapunsel, Vaiana, Descendents og til og med kostymer fra Alice i Eventyrland og mange flere Disney karakterer. Feir en autentisk prang Bankett med de morsomste Dinsey kostymene og gjør deg om til din favoritt Disney karakter. Om du ønsker å være så søt og herlig som Minni Mus eller hvis du liker den ville siden og du foretrekker å kle deg ut som Maleficent. Uansett hvilket antrekk du velger vil du flyte over med Disney magi!

Filter
Ditt søk:

En verden full av magi!

Disney characters

Disney ble grunnlagt i 1923 av Walt Disney og hans bror Roy og Disney Brothers Cartoon Studie etablerte seg selv som det ledende Amerikanske animasjons selskapet og til og til og med i dag er det fortsatt leder av filmindustrien. Utallige klassike filmer ble laget i hans drømmestudio, slik som Mikke Mus, Minni Mus, Pinocchio, Bambi, Dumbo, Løvenes Konge, Peter Pan, 101 Dalmantiner, Ole Brum og Aladdin i tillegg til mange flere.

Vi vil gå i detalj senere om de fantastiske Disney prinsesse kjolene under Prinsesse Kostyme sektoren.

Walt Disney spesialiserte seg ikke bare innen produksjon av animerte filmer, han laget også filmer med ekte skuespillere. Noen av de mest kjente er: Kjære, jeg krympet barna, Mary Poppins, Store Vennlige Kjempe og Skjønnheten og Udyret, for å nevne noen.

Hvis du planlegger å organisere en fest med Disney tema.. Vel, da har du kommet til rett plass! Utforsk fantastiske ideer om hvordan du kan kle deg ut som en ekte prinsesse med disse fantastiske Disney Kostymene. Vi kan garantere at du vil finne alt du trenger for å organisere en uforglemmelig Disney fest.

Disney Kostymer for alle

Hvis du leter etter Disney kostymer for barn, voksne eller babyer, så er Funidelia plassen å handle. Du vil finne alle Disney kostymene i vår brede kolleksjon på nett for en eventyr fest. På Fundielia har vi Billige Disney kostymer, dyre kostymer og offisielt lisensierte produkter, for å imøtekomme alle målgrupper og ulike behov.

Vi tilbyr også et stort utvalg av de beste og mest symbolske Disney Kostymer. Ja, selvsagt, dette inkluderer også de klassiske Prinsesse Disney kostymene. Disney ville ikke vært det samme uten dem.

Mikke Mus Kostymer

Mikke Mus Kostyme

«Jeg håper bare at vi ikke ser bort fra en ting - at det hele ble startet av en mus."

Et berømt sitat av Walt Disney, en filosofi som har blitt værende hos selskapet. Mikke Mus er en morsom og munter tegneseriefigur og den mest gjenkjennelige karakteren og offisielle maskoten til Walt Disney-selskapet.

Vi kan til og med si at Mikke Mus er en av karakterene som har forandret verden - takket være ham, vant skaperen hans en Oscar. På Funidelia er vi sikre på at den mest berømte musen aldri vil gå ut av mote, og derfor tilbyr vi de beste Mikke Mus kostymene, de som du definitivt kommer til å forelske deg i.

Hva ville en Disney fest vært uten Mikke Mus? Mikke Mus er et NØDVENDIG når det gjelder tegnefilm eller Disney-inspirerte hendelser. Hans beryktede utseende består av røde shorts, store gule sko og hvite hansker. Og selvfølgelig hans særegne øyne og ører.

Mikke Mus kostymer er nødvendig for enhver kostyme fest. Sjekk ut vår Mikke Mus Kostyme-seksjon og finn det perfekte kostyme for et Disney-kostymefest eller en barnebursdag.

Minni Mus Kostymer

Minni Mus Kostyme

Minnie Mouse er en fiksjonskarakter som tilhører Mikke Mus-historien. Minni er Mikkes kjæreste, og hun har vanligvis en rød kjole med hvite polka prikker, selv om hun er en diva, har hun en tendens til å endre antrekk fra tid til annen. Avhengig av anledningen vil Minni ha på seg et antrekk eller et annet og på Funidelia finner du alle dem. På samme måte som hennes partner har hun også særegne ører og nese.

Et Minni Mus kostyme ville være en ideell ide for enhver jente om det er en kvinne eller et barn som leter etter noe til en Disney kostyme fest. Kle deg opp som Minni og ta med din Mikke, iført ditt favoritt Minni og Mikke kostyme, en enkel, men utmerket ide.

I vår katalog finner du ulike alternativer for Minni og Mikke Kostymer, selv om det vanligvis bare er en kjole/skjørt med ører på et hodebånd. Selvfølgelig har du alltid muligheten til å utfylle din drakt med noe tilbehør.

Du vil være mer enn klar for en Disney fest med ditt unike Minnie kostyme. Videre vil dette kostymet også være en god ide for en Disney bursdagsfest. Hvorfor ikke ha matchende kostymer for deg og din datter, du har den røde og din datter rosa, høres bra ut, tror du ikke? Din Disney fest vil rocke med alle disse originale kostymene, og det vil skape fantastiske minner. La oss få festen startet!

Alice i Eventyrland

Alice i Eventyrland kostyme

Et Alice i Eventyrland kostyme er en annen flott ide for Disney antrekket ditt. Takket være våre kostymer, kan du føle at du er den virkelige Mia Wasikowska (som spiller Alice i filmen), Johnny Depp (den gale hattemaker) eller Helena Bonham Carler (Hjerter dronning).

Hvem er din favorittkarakter? Funidelia har alle Disney kostymene du kan tenke på. Hvis du skal på en kostyme fest, så vil Alice i Eventyrland være et godt alternativ.

I vår brede samling på nettet finner du mer enn bare Alice kostymer, men også den gale hattemaker, hjerter dronning og den hvite kaninen. Kle deg som favorittkarakter. Hundrevis av Alice i Eventyrland kostymer venter på ned den gule murveien...

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Ladybug kostymer

Ladybug og Cat Noir er uten tvil to av de mest populære barne heltene i dag. De to er hovedkarakterene i programmet, Miraculous: Ladybug & Cat Noir på eventyr

Plassert i et moderne Paris, fokuserer serien på tenåringene Marinette Dupain-Cheng og Adrien Agreste. Når ondskap oppstår, former Marinette seg om til hennes hemmelige superhelt persona Ladybug, og Adrien til Cat Noir, hennes klassekamerat som hun elsker.

Ladybug og Cat Noir kostymer er et must på bursdags fester, hvor alle kan kle seg ut sammen.

Du kan fullføre Ladybug kostymet med hennes magiske yo-yo og øreringer, slik at din lille jente kan omforme seg til sin favoritt heltinne også må vi ikke glemme Ladybug parykken, som er glassuren på kaken.

Og for å fullføre Cat Noir kostymet, kan du kjøpe en klapperslange og katteører med maske slik at ditt barn går umerket rundt og ingen merker at han er den samme Cat Noir.

Disney Prinsesse Kostymer

Disney Prinsesse Kostymer

Har du en Disney-fest rundt hjørnet, og du vet ikke hva du skal ha på deg? Husk, Disney kostymer er ikke bare noen kostymer, med kostymene vi tilbyr, kan du leve disse fantasi eventyrene, og du og ditt kostyme kan være festens midtpunkt.

Perfekt hud, langt silkeaktig hår, store øyne og pen, elegant figur.. Hvem ville ikke følt seg som en disneyprinsesse for en gangs skyld, og ventet tålmodig på at prinsen hennes ville feie henne av føttene sine? På Funidelia finner du den perfekte prinsesse kjolen for å leve ut det perfekte eventyret på neste Disney fest.

Frost, Askepott, Rapunsel, Snø Hvit eller Den Lille Havfrue kostymer, hvem er din favoritt? På Funidelia kan du få kostymer som vil hjelpe deg med å få drømmene dine oppfylt! Fra de mest populære- Elsa og Anna fra Frost eller hvis du leter etter en drakt til et ungt barn – eller Elena fra Avalor er alltid et populært valg.

Oppdag Offisielt lisensierte Disney kostymer i vår online katalog. Vi har Disney kostymer til alle aldre - voksne og barn. Ikke nøl med å sjekke ut vårt store utvalg av Prinsesse Disney kostymer som vil gjøre alle misunnelige.

Speil, speil fortell meg, hvem er vakrest i landet her?: Snøhvit

Snøhvit kostymer

Snøhvit er en av de mest prestisjefylte og berømte Disney-prinsessene. Historien er basert på Grimm brødrene sitt eventyr. Det er en fortelling om en vakker jente, Snøhvit, som tar tilfluktssted i skogen i de syv dvergene sitt hus for å skjule seg fra sin stemor, den onde dronningen. Dronningen er sjalu fordi hun vil bli kjent som "den peneste i landet", og Snøhvit sin skjønnhet overgår hennes.

Dvergene blir mer og mer glad i sin uventede gjest, som vasker huset deres og lager mat til dem. Men en dag mens dvergene er i deres diamantgruve, kommer dronningen til hytta forkledd som en gammel dame og overtaler Snøhvit til å bite i et forgiftet eple. Dvergene, advart av skogsdyrene, haster seg hjem for å jage heksen vekk, men de kommer for sent for å redde Snøhvit fra det forgiftede eplet. De legger henne i en glasskiste i skogen og sørger for henne. Prinsen, som har blitt forelsket i Snøhvit, finner henne i skogen vekker henne fra den onde dronningens dødstrolldom med «kjærlighetens første kyss».

Hvis du er en stor fan av Grimm brødrene sine historier og planlegger å organisere en Snøhvit fest, hvorfor ikke gi det en fin touch med våre fantastiske Snøhvit kostymer.

Det finnes en mengde valg når det gjelder å velge en Snøhvit-drakt, men hennes typiske utseende består av hvite sokker, lange eller korte, som på bildet. Et blått korsett med puffete stripede korte ermer og et gult skjørt. For å avslutte utseendet, har Snøhvit også et pannebånd og selvfølgelig det beryktede røde eplet. Vi tar vare på denne delen av festen, nå alt du trenger å gjøre er å organisere den.

Våre Snøhvit-kostymer er tilgjengelige for kvinner og barn. For ikke å nevne at barne versjonen er en av våre toppselgere.

Maleficent,
gal heks eller sviktet trollkvinne?

Maleficent Kostyme

Karakterisert som "Damen av Alt Ondt", Maleficent er en av personene som det ikke burde gås glipp av hvis du planlegger å holde en Tornerose fest. Historien dreier seg ikke bare om Tornerose, men også hennes onde mor, kjent som Maleficent.

Denne karakteren er helt fiktiv og kledd helt svart og representerer filmens største skurk.

På Funidelia finner du dette praktfulle Maleficent kostymet, akkurat som det ser ut i Disney-filmen, samt kjolen Angelina Jolie hadde i 2014-versjonen.

En annen bemerkelsesverdig egenskap er hennes svarte horn på hodet. Disse pluss hele kostymet finnes i katalog.

Er du klar til å bli den mørkeste og mest onde Disney karakteren? Sjekk ut bildene nedenfor for ideer om hvordan du kan kle deg som Maleficent i forskjellige stiler.

Er du redd for å være redd? Sjekk ut vårt utvalg av Maleficent kostymer på nettet, og du er garantert å finne et kostyme du liker. Til din Disney fest. La festen begynne!

Frost Kostymer: Snødronningen

Frost Kostymer

For første gang i all evighet vil Funidelia gjøre deg frossen! Her finner du de beste tilbudene på de fantastiske Frost kostymene. Et Frost kostyme ville være den perfekte gaven til en Disney fan.

Hvis du tenker på å organisere en fest med Frost tema, sjekk ut vår flotte kolleksjon på nett, du finner alt du trenger. Fra kostymer til dekorasjoner til hårfletter. La den gå! La den gå! Organiser en Disney iskrem fest og bland det med ditt Elsa kostyme og resten av Frost karakterene.

Glamorøse Elsa er hver lille jentes favoritt Disney Prinsesse og Funidelia er godt klar over det. Hvem ville ikke ha hennes skjønnhet, eleganse og magiske berøring? For ikke å nevne hennes vakre lange hårlokker og de beryktede blonde flettene.

Alt vi trenger å gjøre er å legge på kjolen og vi har det komplette antrekket. Vi har kjoler for alle aldre, så selv ditt lille barn kan være en Disney prinsesse.

Sjekk ut vår flotte samling av frosne kostymer på nettet hvor du vil finne Elsa kostymer og mange andre typer tilbehør til den beste Frost festen noensinne.

Askepott kostymer

Askepott kostymer

Askepott er navnet på både fortellingen og hovedpersonen. Hun er en jente som lider av tyranniet til sin stemor og sin stygge stesøster. De bruker henne som sin tjener i sitt eget hjem og gir henne ordre dag inn og dag ut. En spesiell dag, flykter askepott fra hjemmet hennes med hjelp av hennes fe gudmor, som dukket opp og fortalte henne å gå til ballet og Askepott sin gamle kjole ble gjort om til en gylden kjole som glitret med juveler mens på føttene var det peneste paret glass sko hun noensinne hadde sett.

Fe gudmoren fortalte henne at hun måtte forlate ballet før klokken slår tolv fordi midt på natten ender magien.

Med det klatrer Askepott inn i gresskar vognen. På eventyret møter hun prinsen og når hun er med han, nyter Askepott ballet så mye at hun glemmer fe gudmoren sin advarsel til det var nesten midnatt og klokken begynner å gå. Tikk takk. Hun rasket seg ut av ballsalen og når hun springer ned palass trappen mister hun den ene glass skoen. Prinsen tar glass skoen og bruker den til å finne damen han elsker. Etter å ha lett etter henne i flere dager finner han henne. Askepott prøver skoen og den passer henne perfekt. De ble begge forelsket og levde lykkelig alle sine dager!

Hvis du tenker på å kle deg ut som Askepott, finner du alt du trenger: Askepott kostymer, glass sko og mye mer. Du kan organisere en fantastisk Disney fest med alle disse kostymene og tilbehøret. Vi har Disney kostymer tilgjengelig for både voksne og barn. Ta en titt på denne videoen for noen ideer til en Askepott bursdagskake.

Top