Julenisse kostymer & Nissedrakter til barn og voksne

Ho-hoo-hoooooo, jeg kommer med pakker barn!! Gjør deg selv om til livet og sjelen til Julen og gjør tusenvis av barn glad med disse Nissedrakter!

Du finner bare det beste utvalget av Julenisse kostymer til barn eller voksne hos Funidelia for å kunne feire Julen som den burde. Ta på deg et Nissedrakt til barn eller et tradisjonelt kostyme til voksne med røde bukser, et svart belte og en rød jakke med hvite kanter, eller hvis du foretrekker det, har vi de mest sexy versjonene av denne mystiske karakteren. Du finner også Julenisse kostymer til damer eller jenter... Og til og med til ditt kjæledyr.

Men, over alt annet, ikke glem å gi ditt Julenissekostyme den magiske touchen med en av de mest originale Nisselue som du kan finne i vår katalog. Med hvite pom poms, en bjelle... Som du selv liker og alle er kjempemoro.

Hvis du liker vårt Julenisse kostyme, vil du garantert elske andre Julenisse kostymevalg som vi har for deg: Rudolf reinsdyret kostymer, Nissedrakter, karakterer til julekrybben...

Gjør din Jul uforglemmelig!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 92 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top