Katte Kostymer til Barn og Voksne

Slip kattinneklørne dine og gjør deg klar til å være hedersgjesten på hvilken som helst fest med ditt kostyme katt, en tidløs klassiker som alltid er et sikkert kort. Kostymer som katt er alltid velkomne på enhver karnevals- eller Halloweenfest fordi det er en av de mest komfortable, elegante og allsidige dyrekostymer du vil finne hos Funidelia.

Å kle seg ut som en sort katt gir massevis av muligheter: fra å etterligne den berømte katten Sylvester til å forvandle seg til Catwoman... Det er mange typer kostyme kattunge du kan finne her! Velg din kattesminke og de mest passende kattetilbehørene for å vise frem din søteste eller din villeste side, avhengig av kostyme kattinne du har på deg.

Bli Pus med støvler eller den mest tiltrekkende Halloween-katten med noen av modellene "Made by Funidelia". Velg mer originale alternativ for å gjøre ditt kostyme katt enda mer originalt.

Stroll gjennom vår kattetilbehørseksjon for å fullføre din drakt med et par katteører og en kattunge-diadem, eller velg det mest sjarmerende kostyme kattunge for husets lille.

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 23 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top