Pac-Man© Kostymer

Den definitive Pac-Man kostymer har endelig ankommet! Med ditt Pac-Man kostyme og Pac-Man Spøkelses kostyme, vil du bli høydepunktet i enhver fest!

Filter
Ditt søk:

Dette er Pac-Man kostymene du har ventet på

Det er ikke noe mer som 80-tallet som et arkade spill. Og det er ikke noe bedre spill enn Pac-Man. Det er ikke noe bedre enn Pac-Man.

Det er derfor du vil bli overrasket på din neste kostyme fest når de ser at du kommer i et Pac-Man kostyme.

Uansett om du bruker dagene på å spille Pac-Man eller om du bare kjenner dette legendariske spillet fra filmer eller TV serier, du vil elske våre Pac-Man kostymer. Og ikke bare har vi det ugjenkjennelige Pac-Man kostymet, vi har også kostymene til Pac-Man Spøkelsene.

Alle spøkelsene som gjor deg gal siden de prøvde å fange deg når du spilte: Inkly (blå), Blinky (rød), Pinky (rosa) og Clyde (oransje).

Men, om du føler at du er for moden for det og at du nå er voksen, ikke bekymre deg! Vi har også noen gode valg for deg! Bruk en Pac-Man drak fra Opposuit og du vil være den best kledde gjesten på festen.

En komplett drakt, med jakke, bukser og slips, som vil gjøre at alle vil stirre i undring! Om 80-tallet pumper gjennom dine årer, garanterer vi at du vil elske Pac-Man merchandiset på vår nettside.

Top