Ape Kostymer

Dyr Kostymer er alltid et flott valg for enhver kostymefest, karneval, Halloween eller utdrikningslag, derfor har vi forberedt et utvalg av de morsomste apekostymene du noen gang har sett.

Apekostymer er svært allsidige, siden du kan finne alt fra komfortable og varme apedrakter i pyjamasstil for vinteren, til mer sexy, realistiske eller veldig morsomme kostymer. Først må du bestemme hvilken type ape du vil være, og ikke bekymre deg, for i Funidelia har vi alle apekostymer du kan forestille deg.

Du kan velge et sjimpansekostyme eller et gorillakostyme for deg selv, og forvandle din lille til en søt liten ape med våre apekostymer for babyer og barn. Eller kanskje du vil kle deg ut med din partner for å være "det søteste paret" på festen med matchende kostymer.

Hvis du leter etter et veldig realistisk apesimiankostyme som får mennesker til å bli imponert over ditt kostyme, har vi lateksmasker og alle nødvendige tilbehør for det: apeføtter og -hender. Legg til litt falskt blod og sår på kostymet ditt, og du har ditt apekjemperkostyme klar for Halloween.

Hvis du leter etter en morsommere look for en utdrikningslag, ta en titt på våre "kostymer på ryggen av en ape". Dere kommer til å ha det så gøy!

Slipp fantasien løs med apekostymer fra Funidelia!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 15 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top