Bie Kostymer til Alle

Hvis du leter etter insektskostymer, har du kommet til de morsomste. De Bie Kostymer! Vi vet ikke om det er på grunn av deres muntre farger, deres morsomme antenner, eller fordi de uunngåelig minner oss om Maya Bee, men de er en suksess for enhver kostymefest. 

Siden du har bestemt deg for å bli en bie for en dag, la oss presentere vår samling av Bie Kostymer. Vi har bi-drakter for voksne, barn, jenter, babyer og store størrelser. 

For menn vil du finne virkelig gøyale humle kostymer som inkluderer en komfortabel hette med antenner, vinger, brodd og alt du trenger for å være festens gladeste humle eller den villeste! 
For kvinner har vi stripete bie-kjoler og også gule tutuskjørt. I tillegg, mange tilbehør som stripete ermer, hodebånd med antenner og til og med vinger.

Vi har også Bie Kostymer for barn som etterligner voksenkostymet, både for kvinner og menn, slik at dere kan kle dere likt med barna deres. Men hvis det du ser etter er et sjarmerende bie-kostyme for de aller minste, vil du finne bie-kostymer til babyer i vårt utvalg. De vil virkelig se bedårende ut med sine svarte og gule striper!

For et godt Bie Kostyme er det viktig å ta vare på detaljene, derfor anbefaler vi at du tar en titt på vårt bie-tilbehør der du blant annet kan finne bie-aktige strømper, bievinger, forskjellige typer antenner og til og med falske øyenvipper.

Sum, le og nyt med ditt Bie Kostyme! Bzzz, bzzz!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 16 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top