Kanin Kostymer

Velkommen til den utrolige verden av kaniner! Kaniner er mange av oss sine favorittdyr, og derfor et av de dyrekostymene som alle elsker. Hos Funidelia har vi forberedt et bredt utvalg av Kanin Kostymer, slik at både barn og voksne kan bli deres favorittkarakter.

Vi har et stort katalog av kanin- og kaninkvinne kostymer. Kanskje du ønsker å leve i eventyr- og fantasi-verdenen ved å kle deg ut som den hvite kaninen fra Alice i Eventyrland for en dag. Men hvis du er på utkikk etter noe veldig originalt og morsomt som en kaninkostyme, som Chandler sitt rosa kanin kostyme i Friends, har vi det også. Alle er tilgjengelige i barn- og voksenstørrelser. Du vil også finne Kanin Kostymer fra de søteste for de minste jentene i huset til de mest vågale i Playboy-kaninstil som Bridget Jones brukte.

Vi kan ikke glemme baby kaninkostymer for de yngste i huset, veldig behagelige og enkle å ta på. De vil virkelig være klemmeverdige!

Hvis festen din er på Halloween, eller temaet er skremmende, kan du være den mest skremmende kaninen takket være vår latex kaninmaske som du bare må legge til blodige tilbehør til og være klar for festen din.

Og selvfølgelig påskekanin kostymer, ideelle for å søke etter påskeegg sammen med familien og ha det morsomt. Du vil kunne finne de forskjellige modellene i alle størrelser.

I tillegg til kanindresser for hele familien, tilbyr vi også tilbehør og tilleggsutstyr som for eksempel kaninører, sexy kaninsett, sminke, kanintenner og -nese, eller kaninmasker.

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 28 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top