Løvekostymer til Voksne og Barn

Med sin lange manke og sitt majestetiske nærvær er løven kongen i jungelen, og på et kostymefest vil du være kongen eller dronningen med en morsom og fargerik Løvekostymer

Løvekostymer er svært komfortable og allsidige, og det er derfor de er noen av våre favoritt dyrekostymer. Noen av våre Løvekostymer er veldig vill med et skremmende og fryktinngytende utseende, andre er mer sexy og dristige, og andre igjen er minner om uforglemmelige filmfigurer som løvekostymet fra Trollmannen fra Oz. Velg hvilken type løve du vil være og finn det perfekte kostymet for deg. 

Enten du ønsker å kle deg ut som en løve til Halloween- eller karnevalsfest, eller du planlegger en utdrikningslag, har Funidelia Løvekostymer for barn og voksne, så vel som for store størrelser, opp til de komfortable onesie-type Løvekostymer. De aller minste i huset vil se søte og elskverdige ut kledd som små løver.

Bli med og organiser en temafest med dyrekostymer, du vil ha det storartet mens du lager din egen jungel og forvandler den til ditt eget kongerike kledd i en av våre Løvekostymer – vis fram klørne og brøl høyt! Røøøaar!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 18 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top