Offisielle Harry Potter tryllestaver

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa eller Expecto Patronum er trolldommer som ikke vil holdes hemmelig fra deg med disse Harry Potter tryllestavene. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre mens du venter på at ditt Galtvort brev skal ankomme, øv deg på de mest kjente trolldommene fra den magiske verden til Harry Potter, Hermine, Ron, Professor Slur og til og med Voldemort sin tryllestav.

Hos Funidelia har vi alle tryllestavene fra Harry Potter og Fabeldyr og hvor de er å finne, slik at du kan bruke dem med din samling for å fullføre ditt Harry Potter kostyme. Det vil ikke være noen skumle trollmenn som kan motstå deg med din Oldstaven (Elder Wand) og Humlesnurr sin tryllestav. Med Hermines tryllestav vil du være en superstjerne på å uttale Wingardium Leviosa. Og hvis du, som oss er modig og tenker at å være redd for et navn bare øker redselen av den med det navnet, så ta med deg Voldemort sin tryllestav og vis alle at du kan være en av de kraftigste trollmennene fra den magiske verden.

Vi har et stort utvalg av offisielt Harry Potter merchandise og gaver gaver som er herlig for alle potterheads. Fra Griffing, Smygard... sine tunikaer til alle Harry Potter tryllestaver. Inkludert Harry Potter tryllestaver som lyser opp slik at dine trolldommer alltid kommer ut riktig og slik at ingen tror at du er en gomp.

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 47 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top