Offisielle Harry Potter tryllestaver

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa eller Expecto Patronum er trolldommer som ikke vil holdes hemmelig fra deg med disse Harry Potter tryllestavene. Hvis du ikke vet hva du skal gjøre mens du venter på at ditt Galtvort brev skal ankomme, øv deg på de mest kjente trolldommene fra den magiske verden til Harry Potter, Hermine, Ron, Professor Slur og til og med Voldemort sin tryllestav.

Hos Funidelia har vi alle tryllestavene fra Harry Potter og Fabeldyr og hvor de er å finne, slik at du kan bruke dem med din samling for å fullføre ditt Harry Potter kostyme. Det vil ikke være noen skumle trollmenn som kan motstå deg med din Oldstaven (Elder Wand) og Humlesnurr sin tryllestav. Med Hermines tryllestav vil du være en superstjerne på å uttale Wingardium Leviosa. Og hvis du, som oss er modig og tenker at å være redd for et navn bare øker redselen av den med det navnet, så ta med deg Voldemort sin tryllestav og vis alle at du kan være en av de kraftigste trollmennene fra den magiske verden.

Vi har et stort utvalg av offisielt Harry Potter merchandise og gaver gaver som er herlig for alle potterheads. Fra Griffing, Smygard... sine tunikaer til alle Harry Potter tryllestaver. Inkludert Harry Potter tryllestaver som lyser opp slik at dine trolldommer alltid kommer ut riktig og slik at ingen tror at du er en gomp.

Filter
Ditt søk:

Alle Harry Potter tryllestavene og dine favorittkarakterer: Oldstaven (Elder Wand), Hermines, Ronnys, Slurs, Draco Malfangs og til og med Voldemorts.

Hvis du er en gomp, nomag, squib eller bare en «enkel Dudley», kan du med disse Harry Potter tryllestavene få alle til å tro at du har gått på Trolldomsskolen Galtvort.

Magi vil ikke holde hemmeligheter fra deg. Med din tryllestav vil du kunne øve på de enkleste trolldommene som Oculus Reparo til de mest utilgivelige forbindelsene (men, vennligst, bare bruk dem hvis du ser en Dødseter eller mørke trollmenn).

Velg din favorittkarakter sin tryllestav. Hos Funidelia vil du finne Hermines, Harry Potters, Sirius Svarts, Rons, Draco Malfangs... tryllestav. Hvis du ser på deg selv som en ekte Gellert Grindelwald, kanskje du kan ta med deg Oldstaven (Elder Wand). Du kan til og med få Voldemorts tryllestav for å unge at mørke trollmenn får tak i den.

Du kan prøve å få tak i din tryllestav ved å skyte trolldommen Accio, men vi ønsker å fortelle deg av offisielle Harry Potter tryllestav kan bare kjøpes hos Funidelia.

Top