Hermine kostymer til dame og jenter

Hvis du alltid har vært klassens flinkeste og drømmen din er å jobbe i Magidepartementet... da kan du ikke gå glipp av ditt Hermione kostyme til neste kostymefest.

Harry Potters beste venninne er nemlig en av våre favorittkarakterer. Intelligent, modig, besluttsom og svært lojal. Hun har alt! Akkurat som våre Hermione kostymer for jenter og damer, som ikke mangler noen detaljer.

Men, hvordan er våre Hermione kostymer? Hermione Granger kostymet inkluderer Gryffindor-kappen med et skjold og en kjole som representerer Hogwarts-uniformen med skjørt og grå genser, samt hvit skjorte med matchende slips. Hvis du foretrekker bukser, kan du også skaffe deg Gryffindor-kappen og kle deg med svart bukse og hvit skjorte.

Hvis du vil gi Hermione Granger-kostymet ditt den endelige touchen, kan du skaffe deg Gryffindor-skjerfet og, selvfølgelig, ikke glem din Hermione tryllestav! Husk: rør og slå!

Kruse litt opp manken eller kjøp en av våre Hermione-parykker og oppnå det perfekte utseendet med Harry Potter-kostyme for damer eller våre Hermione kostymer for jenter.

Og hvis Gryffindor ikke er din favoritthjem... ikke bekymre deg for vi har mange flere Harry Potter kostymer for voksne og barn fra Slytherin, Ravenclaw eller Hufflepuff som helt sikkert vil gi deg ekstra poeng i huspokalen.

Og husk! Det er Leviooosa, ikke Leviosaa!

https://www.funidelia.no/cart
Sorter etter:
Fant: 22 produkter
Filter
Ditt søk:
    Top