Skip to content

Bursdagsdekorasjoner

Dekorasjonsideer til barnas bursdagsfest: Pynt med bursdagstilbehør

Bursdager er øyeblikk mange husker med ekte nostalgi. Barndom betyr å feire med lykke og moro. Når barna er sentrum for oppmerksomheten, får det dem til å føle seg bra. For ikke å snakke om hva de føler det når de mottar gaver fra foreldre, venner og familie.

For å ha en stor bursdagsfest for barna våre, er det viktig å forberede alt i god tid og på forhånd. Selv om du kanskje ikke tror det, er detaljene veldig viktige for dem, og god festdekorasjon er essensiell. Hvert barn er unikt, og smilet deres er nok til å lyse opp dagen.

Mest populære dekorasjonsideer til bursdagsselskap.

Nærmer bursdagen seg for dine små barn, og du er ikke sikker på hvordan du skal feire den? Slapp av. I dag skal vi gi deg åtte ideer til dekorasjoner til bursdagsfesten, slik at du virkelig kan kle deg ut stedet hvor du skal feire deres store dag.

Bursdagsbannere

La oss begynne med å sette opp noen flotte bannere. De kan være laget av papir, og de kommer i forskjellige farger. Eller du kan til og med vurdere en med bursdagshilsen.

Unike godteriholdere til fester

En annen måte å sette bursdagsscenen på for sultne, søtsugne barn, er å bruke noen godteriholdere, slik at de kan plukke ut favorittgodteriene sine.

Festballonger til bursdagsfester

Det er klart at vi umulig kan glemme ballonger til denne festen! En annen idé for å dekorere en barnefest er å bruke ballonger. De kommer i alle slags farger, eller få dem med favorittkarakterene eller tegneseriene trykt på.

Bursdagslys

Når kaken kommer, er det på tide å blåse ut lysene!

Vi elsker bursdagsfester med tema! De er supergøy, og det er så mange muligheter… La oss gå gjennom noen ideer for å hjelpe deg med å planlegge den beste festen for den lille.

Piñatas for barnebursdagsfest

Vi elsker piñataer, de er så gøy og flotte for de små, som kan glede seg over å slå dem opp og finne søtsaker og sjokolade inni. Smil er garantert! Bare heng den der du har god plass…

Kos deg med godteri, gaver og konfetti- og ta en sving! Nå er dette en fest!

Tema bursdagsselskaper

For det første må du tenke hardt på hva slags bursdagsdekorasjoner du vil sette fram på denne bursdagen. Det kan være lurt å tenke på en tegneserie eller karakter de liker, spesielt fordi du kan finne så mange forskjellige ting med passende motiver og design.

For eksempel, hvis datteren din elsker Frost, kan du ha en Arendelle-temafest. Eller, hvis din sønns favorittkarakter er Mikke Mus, kan du dekorere bordet med bilder av Mikke, inkludert tallerkener formet som verdens mest berømte mus.

Piratfest dekorasjoner

Vi elsker pirater og kan ikke motstå å vise deg noen ideer til superkule dekorasjoner. For det første må vi sette scenen med noen få ting som minner oss om piratlivet.

Og den beste delen vil være når alle dukker opp i sjørøver kostymer. Barn og voksne er alle kledd ut med øyelapp, hodeskjerf, kroker og sverd. Det blir helt sikkert en uforglemmelig fest!

Frost bursdagsdekorasjoner

Mikke og Minnie mus bursdagsfest dekorasjoner

Tegneseriefester

En annen morsom måte å feire bursdagsselskap på er med tegneseriekarakter kostymer! Kle deg ut som deres favoritt tegneseriefigur.

Noen av de mest populære showene som barna elsker for øyeblikket er den Mirakuløse Ladybug, eller Masha og Mishka.

Eller, hva med Biler som tema på din temafest for din lille? Bruk fargen rød som – fargen på Lynet McQueen. Ikke glem piñatas, bannere, bestikk eller borddekorasjoner…

Ikke gå glipp av konfetti, festblåsere eller festhatter! Du kan finne dem i mange forskjellige farger og størrelser. Men vi vil anbefale å kjøpe en hel del slik at barna kan velge sine egne – du vet hvordan de er!