Skip to content

Den mest originale julepynten

«Winter is coming» og med den, en av de vakreste tidene å tilbringe med familien, julen. Derfor må vi tenke på julepynten som vi kommer til å velge i år. Men vi har gode nyheter: Hos Funidelia har vi tenkt å hjelpe deg med julepynten i år, så la oss gi deg mange ideer om julepynt og dekorasjon!

Vi har alt du trenger i vår julepynteseksjon, fra julegirlander og annen dekorasjon, til juletrær, og det mest originale juleserviset (glass, tallerkener eller duker med de morsomste juletemaene).

Men hvordan velger vi julepynt? Vær rolig, vi vil gi deg mange forskjellige temaer og de essensielle pyntegjenstandene for å få en fin og morsom jul med familien.

Julepynt gjennom farger

En av tingene som kan få oss til å bestemme julepynten vår, er fargene. Vi kan velge mellom sølv, gull eller rød dekorasjon og derfra kombinere alt med de originale ideene du finner hos Funidelia.

  • Sølvdekorasjoner: alt du trenger for å forberede den beste julefesten, med grå og sølvfarger. Bordduker, tallerkener, bestikk og til og med sølvlysestaker for å gi et vakkert preg på bordet ditt. Og selvfølgelig et stort utvalg av ballonger, girlander og veggdekorasjoner i sølv. Til og med mystiske blåsere i grå! Og hvis du vil ha en stor fest… Har vi til og med en sølvkonfettikanon!

  • Gylne dekorasjoner: gull vil regjere i jula med disse produktene. Briller og gylne tallerkener i forskjellige størrelser, ballonger som du kan lage til et år eller ‘Merry Christmas’ og stjerner eller dekorative vifter for et mer fremragende preg. Gi bordet ditt et gyllent bad med duker, servietter og til og med gullfargede diamantformede krystaller. Du vil ikke forlate noen uinteressert!

  • Røde dekorasjoner: og for mer tradisjonelle julepynt har vi fargen på julen, rød. Alt kjøkkenutstyret til bordet, sammen med morsomme og originale girlandere av dusker, stjerner eller pompomer vil fullføre festen din. Og legg til noen røde lys eller røde rosenblader til bordet ditt for å gi det et enda mer originalt preg.

Men hvis vi ikke bestemmer oss for en bestemt farge, kan vi fokusere dekorasjonene våre på snøfnugg. Slik at vi kan blande farger i hvitt, blått, sølv og til og med gull. Vi har også det mest originale kjøkkenutstyret og dekorasjonene til bordet ditt og veggene med tema som jul og snøfnugg.

Setter vi opp julekrybben eller venter på nissen?

I julen er mangfoldet av julepynt enormt. Det er de som foretrekker å sette opp julekrybben. Og andre som er mer interessert i å dekorere huset sitt med motiver fra julenissen, reinen hans og sokkene ved siden av peisen, slik at julenissen overlater gaver og søtsaker til de som har oppført seg bra.

Hvis du ikke foretrekker julekrybben, foreslår vi noen vakre julebyer i miniatyr. Du vil også finne trær og julepynt som lysgardiner som du kan plassere i hele hjemmet ditt eller i nærheten av julekrybben for å belyse det bedre.

Hvis du foretrekker å omgi deg med julenissen og alt som er relatert til den mest berømte skjeggete mannen med den store magen, har vi den mest originale nissedekorasjonen. Fra dekorative figurer og pynt til dørene til kjøkkenutstyr for bruk til lunsj og middag. Og selvfølgelig mange modeller med julestrømper å henge ved siden av peisen din. Velg favorittene dine og vent til første juledag for å se hvor snill du har vært

Legg også til et morsomt og ømt preg med reinsdyr dekorasjonene våre. Figurer, kjøkkenutstyr, hengende dekorasjoner og til og med reinsdyrformede konfettier!

Juletrær og annen nødvendig julepynt

Vi etterlater deg de største nødvendighetene for julepynt!

  • Juletrær: siden det ikke er noen jul uten tre, har vi den beste juletre dekorasjonen for deg. Lys, glitter, sløyfer, figurer og julekuler i forskjellige farger og kombinasjoner, slik at du har mye å velge mellom. Selvfølgelig ønsker du ikke å gå glipp av noe! Og hvis du leter etter mindre trær, har vi flere ideer til deg.
  • Julestjerner: og hva ville blitt av et treet uten at julestjernen skulle krone den. Velg din favoritt og gi treet ditt den siste finpussen det trenger. Hvit, gull, rød, sølv… Du har mange valg for å finne det du leter etter.

  • Julekjøkkenutstyr: tallerkener, glass, bestikk, duker og alt du trenger til bordet ditt for julemåltider og middager. Bland farger og toner, eller velg alt av kjøkkenutstyr i samme farge. Motiver med snøfnugg, rein eller julenisse for å gi den et originalt og morsomt preg. Kort sagt hundrevis av kombinasjoner med julekjøkkenutstyr for å klargjøre en fest etter din smak.

  • Julegirlander: ikke stopp festen! Forbered hjemmet ditt med de mest originale girlanderne og veggdekorasjonen slik at ingen vil dra fra festen tidlig. Girlander med stjerner, snøfnugg eller uttrykk som ‘Merry Christmas’ or ‘Christmas Time’ i forskjellige farger og bokstavtyper. Velg julegirlanderne dine nå!
  • Adventskalendere: Velg til slutt den morsomste adventskalenderen for en desember med overraskelser hver dag. Vi har flere veldig originale alternativer. Bare ikke vær utålmodig å ta en dag i forveien, klarer du det?