Skip to content

Halloween kostymer til dame

Halloween nærmer seg, og du er ennå ikke klar! Ikke bekymre deg, vi har de mest originale og morsomme Halloween kostymene til damer, slik at du og vennene dine ser bra ut på den mest fryktinngytende natten i året.

Hvis du ikke ønsker å gjenbruke ditt Halloween kostyme år etter år og du ønsker noe originalt, annerledes, og som du ser vakker ut i (innenfor forkledningens fryktfaktorgrenser)… Selv om du ser demonisk, blodtørstig eller mystisk attraktiv ut… gir vi deg de ti beste Halloween kostymene til damer, noe som vil markere en trend på denne spesielle natten. Nå starter vi.

10. Djevelsk

Kvinnelige djevler, i tillegg til å være sexy, er de onde. Og de sier alltid at det som er nifs, er attraktivt. Så, du vet, med et djevel- eller demonkostyme vil alle stirre to ganger, og du vil ha den perfekte unnskyldningen for å la din onde side vises hver gang du ønsker å gjøre det. Selv med din svigermor.

9. Zombie sykepleier

Alt som har med dette å gjøre er populært, så du vet at du ikke kan holde deg unna. Hvis du bestemmer deg for å kle deg ut som en zombie sykepleier, kan du alltid gi en dødelig injeksjon til dem du ikke liker, eller enda bedre, la dem injisere deg. Siden du allerede er død…

8. Lille, ville rødhette

Gamle folkehistorier har alltid vært åpne for tolkninger… Hva ville ha skjedd hvis faktisk den lille røde hette hadde vært en forkledd ulv?

Å kle seg ut som denne onde og ville versjonen av den klassiske historien vil la deg være så søt som du selv ønsker, men samtidig så vill at ingen tørr å stille seg i veien. Du kan til og med leke med det lille rødhette kostymet ditt, slik at enhver ulv vil frykte dere begge!

7. Cemetery Engel

På enhver respektert kirkegård finner vi demoniske skikkelser i form av statuer som gargoyler, demoner eller falne engler.

Når det gjelder de siste, har de alltid blitt assosiert med Lucifer og det røde kostymet, men hvis du kler deg ut i svart, vil det virke som om du nettopp har sluppet ut av graven. Du kan også lage flekker på englekostymet ditt med falskt blod og litt grå eller svart maling, for å etterligne en statue. Hvis du vil lage ekte frykt, kan du bruke en gargoylemaske… Ønsker du å være original?

6. Pirat: prinsessen på spøkelsesskipet

Et annet original kostyme kan være beboeren på et spøkelsesskip. Kanskje en prinsesse kidnappet av en gammel pirat som en natt våknet opp og tok livet av hele mannskapet. Du vil være en død pirat, men med en så uimotståelig sjarm for de som tør å se på deg på nært hold, men uten å berøre sverdet ditt …

Du kan tilpasse ditt pirat kostyme akkurat slik du selv måtte ønske denne Halloween; zombie stil, spøkelse, morder… akkurat det du liker best.

5. Steampunk vampyr

Sofistikert, raffinert, moderne og blodtørstig. Det er deg. Det er på tide at du lar ditt ekte ego rusle og la alle vite at du er en ekte vampyr, med en punk, postindustriell estetikk, noe som bare du forstår over alle disse underordnede vesener.

Oppdag våre Steampunk-kostymer.

4. Cruella de Vil

Hun er en av de ondeste på filmskjermen. Men samtidig, vedlikeholder hun hennes sjarme som en rampete dame.

En klassiker som du ikke kan la gå ubemerket hvis du ønsker å regjere på festen. Enten overholder de reglene dine, eller så planlegger du neste steg for å slå det motbydelige vesenet som tørr å stå imot deg.

3. Corpse Bride

Hvis å gifte seg ikke er din greie, og du tenker “bedre død enn gift”… Er ingenting bedre for deg enn et Corpse Bride kostyme.

I dette innlegget vil du finne mange ideer for å kle deg ut som corpse bride for å terrorisere alle på festen.

En god brudekjole farget med blod er perfekt for anledningen. Dessuten kan du lete etter en brudgom blant zombiene på festen eller ganske enkelt avvise vampyrer med den unnskyldningen at du allerede har lovet deg til noen andre.

2. Maleficent

Den onde dronningen med elegance og utrstråling som gjør henne rett og slett uimotståelig. Dette kan være din beste mulighet til å vise ditt sanne deg, den nådeløse og skremmende personen uten noen som helst medlidenhet. Maleficent kostymet ligger foran deg. Hva venter du på?

1. Sally: Et førjulsmareritt

Hvis du er litt sjenert og liker melankolske karakterer, så er det ingenting som er bedre enn å kleseg ut som Sally, den kvinnelige hovedkarakteren fra Et førjulsmareritt, en av Tim Burtons klassikere.

Laget som en dukke som har drømt om å leve ut sine eventyr med hennes venn (og hennes kjære) Jack, på samme måte som deg!

Du kan lage ditt eget Sally kostyme som i dette innlegget eller ta i bruk noen av ideene vi foreslår.

Det viktigste er sminken og selvfølgelig Sallys ikoniske røde hår. Kom igjen! Dette er Halloween!

Ladies night!!