Skip to content

Halloween kostymer

Klassiske Halloween kostymer

Selv om vi snakker om trender på Halloween og hvert år er det kostymer som ofte er ettertraktet og forventet, finnes det Halloween kostymer som alltid slår ann: klovner, hekser, zombier, vampyrer, demoner, skjeletter, varulver, spøkelser, gresskar…

Du vil kanskje ikke krangle om akkurat dette, og foretrekker å gå med Halloween kostymer hver dag, eller kanskje du ønsker å være tradisjonell og vurderer alltid Grev Dracula eller heksene fra Salem når noen nevner frykt, eller så går du for noe som er på moten nå eller gambler med klassikerne…

Uansett hva motivet ditt er, så vil vi nå gi deg noen ideer for å finne et perfekt skremmende kostyme som vil være en suksess på Halloween.

Klovn Halloween kostyme: den farligste galskapen

Selv om vi i det siste vi ser disse kostymene av grunner som ikke har noe med Halloween å gjøre, så vi fortsetter å satse på det morderiske klovne kostyme som en morsom forkledning å skremme med under feiringen. Alltid «i godt humør» …

Vampyr kostyme: blooooood!!

Vampyr kostymet er et av dem som alltid passer godt på Halloween. Du kan forvandle deg til den vampyren du liker best, men ikke glem alt tilbehøret, som de skarpe tennene, det falske blodet og, selvfølgelig, vampyrsminken i svarte, hvite og grå toner for et råtnende utseende.

Zombie kostymer: hjeeeeeerner…!!

Hva ville Halloween vært uten zombier? Det er mange måter å designe zombie kostymet ditt på: med en fryktelig maske og dine vanlige klær, bortsett fra at det er flekker med blod, eller du kan kjøpe et makabert og grufullt kostyme av de levende døde.

Husk at kostymet ditt vil være mye mer realistisk hvis du legger til noen karakteristiske proteser, sår laget med flytende latex og falskt blod. Ikke glem detaljene!

Heksekostymer: få frem det onde i deg

Heksene er en av gjengangere på Halloween. Ikke gå glipp av dem! For å lage et fullstendig kostyme fungerer ingenting bedre enn å lage et heksekostyme og legge til tilbehør som noe kult, strippet, farget strømpe, en parykk, en spiss heksehatt, en pung i form av en kjele og, selvfølgelig, et kosteskaft! Du kan også finne versjoner av en sexy heks …

Demon- og djevelkostymer: konger av undergrunnen

Demoner og djevler, djevler og demoner… Mange drar som regel på fest under Halloween med sine røde kostymer, horn og treforker. Demonkostymene er alltid skremmende og unike for å skape frykt på Halloween!

Skjelett kostymer: vi dør for dine ben

Vi liker å flytte skjelettet på Halloween, og hvis du vil gjøre det i en mer «bokstavelig» forstand enn noen gang, vil disse skjelett kostymene være det beste alternativet.

Du kan gjøre det på en mer original eller stilig måte, det er et alternativ for enhver smak! Ikke glem sminken og dekorativt tilbehør hvis du forbereder en fest hjemme.

Andre originale Halloween kostymer

Varulv kostymer: dra ut å hyl til månen

Varulvene er aldri fraværende fra deres Halloween date (selv om de ikke alltid overlapper med en fullmåne). Dra nytte av mørket for å gå ut… og kle deg ut som en varulv!

Spøkelses kostymer: knask eller knep?

Ønsker du å kle deg ut som et spøkelse denne Halloween, men vil ha et mer originalt utseende på kostymet ditt i år? Se på disse forslagene til klassiske og stilige spøkelser.

Gresskar kostyme: knask eller knep?

Vi avslutter denne gjennomgangen over de skumleste og mest originale kostymene med Halloween kjennetegnet: gresskarene.

Vi vet at du vil bruke dette til pynt, men hva med å kle seg ut som et gresskar? Fra de mest diabolske til de morsomste.

Og hvis du ikke liker å kle deg ut? Vel, da har du tilbehør til Halloween og/eller skumle masker

Selv om du ikke tror det, JA, det finnes mennesker som ikke liker å kle seg ut.

Ja, du hørte riktig. Selv om du kanskje ikke liker hele opplegget med å kle deg ut… kanskje det er fordi du ikke har oppdaget hvor morsomt det kan være. Eller kanskje det å kle seg ikke fyller deg med spenning…

Men du ønsker vel ikke å bli utelatt fra Halloween festen du var invitert til, ikke sant? Og hvis du foretrekker å kle deg ut i noe som går litt mer ubemerket enn zombier, spøkelser, vampyrer… Bare slapp av, vi har løsningen: skremmende Halloween tilbehør.

Hvis du allerede har bestemt deg for å ikke bruke et Halloween-kostyme, og du ikke vet hvordan du skal blende deg inn i mengden i løpet av denne dagen, kan du se på dette Halloween tilbehøret, det er en flott måte å «nesten ha på deg» et kostyme eller i det minste ha noe som matcher dagen som blir feiret, men uten å måtte ha et fult kostyme…

Noen ganger trenger du bare ett element for å blende inn på Halloween.

En motorsag som får alle til å få panikk uansett hvor du går utkledd som Leatherface, en ljå for å gå som Døden, en motorsag som Jason eller en trefork som selveste skyggenes konge…

Du kan også bruke en Halloween parykk og noe annet uunnværlig tilbehør…

En kniv som går gjennom hodet, så det ser ut som om du har vært i en fryktelig ulykke (husk! Bruk dette med noen få dråper falskt blod for å gi det et mer realistisk utseende).

Eller, hvis du foretrekker å være en skremmende vampyr, trenger du bare å bruke hvit sminke og en spektakulær Halloween parykk som denne.

Du kan også forvandle deg om til en av de kjente karakterene på storskjermen, også denne gangen bruker du hvit sminke over ansiktet, mal øyehulene svart og ha på deg en av disse parykkene. De vil ikke tørre å gjenta navnet ditt tre ganger! Beetlejuice! Beetlejuice! Beetlejuice!

Eller bruk en moderne, digital t-skjorte som du kan styte med smarttelefonen din for å skape fryktelige effekter.

Halloween tilbehør finnes det massevis av, du behøver bare en liten hatt, eller en stor hatt, eller noe som minner oss på hvilken dag det er. Lenge leve hodeskaller!

Halloween masker: fryktens ansikt

Halloween masker kan være den beste tingen å bruke på denne skremmende natten. Du trenger bare en av disse, og du vil se hvor skummel du kan bli…

Halloween sminke: det perfekte tilbehøret til ditt kostyme

Hvis du foretrekker å gå med hodet avdekket, vil Halloween sminke være den beste måten å lage det beste kostymet på. Du kan lage blodflekker med falskt blod eller bruke sårproteser som ser skumle ut…

Hvis du ønsker original sminke til ditt Halloween kostyme, ikke gå glipp av denne Sara G. guiden om sminke hvor hun forklarer hvordan man lager zombie, pop-art sminke.

Hvordan kle deg ut til Halloween i fem steg

Hvis alle de siste seksjonene ikke har overbevist deg… er det bare litt tid igjen til feiringen av den mest fryktinngytende natten i året, og vi vil ikke at du skal etterlate alt til fantasien. Det er derfor vi viser deg Halloween kostymene, de nødvendige elementene for å designe det perfekte utseendet for å triumfere og være veldig skummel.

Hvordan skal vi oppnå det? Vær rolig, og ta på deg drakten din! Det er veldig enkelt. Du behøver bare følge disse 5 stegene for å oppnå et fullstendig Halloween utseende. Du vil se de grufulle måtene du kan forvandle til de onde og råtnende vesenene vi alle ønsker å være denne dagen.

Halloween kostyme

Vi starter med Halloween kostymer, grunnlaget for det perfekte kostymet. Og for å hjelpe deg med å oppnå dette fantastiske Halloween utseendet, gir vi deg fire ideer (og en ekstra) som du kommer til å like.

På Halloween må det være hekser, så gjør deg om til en av dem for å skremme alle som tørr å utfordre kosten din.

Zombier er en av de vesenene som har det moro i natt, fordi de bruker denne dagen til å våkne fra de døde og få seg en flott fest.

Vampyrer går også ut for å spise denne Halloween… Husk å ta på deg skoene!

Og hvis det du ønsker er å bevege bena dine, er ikke noe bedre enn et skjelett kostyme for å sette sammen ditt Halloween kostyme hurtig.

Og i gave til deg, har vi forslag til et hjemmelaget Halloween kostyme. Hvis det du søker er raske Halloween kostymer, foreslår vi et som er superenkelt. Ta et gammelt teppe, lag to kikkehull å se gjennom, og du har et kostyme. Du kan også legge til litt ekstra detaljer hvis du har på deg strippete, svarte strømper, eller en ball og kjetting på ankelen.

Halloween sminke

For å fullføre kostymet, er det viktig å ha en god Halloween sminke. For å gjøre det, trenger du svart og hvit maling, noen dråper falske blod, flytende latex og noen sårformede proteser for å gi din forkledning et mer realistisk utseende.

Det er alltid viktig hvis du kler deg ut som en heks, zombie eller en vampyr. Sminke er veldig viktig for å gi utseendet ditt en realistisk Halloween følelse.

Parykker til Halloween

For å gå videre med å gi det et mer uhyggelig, ondt, galt eller dødt utseende, er en parykk viktig for å skape en fullstendig etterligning.

Halloween tilbehør

Hva ville Jason vært uten kniven hans, eller Freddy uten hans skarpe hender, Døden uten ljåen, en heks uten hennes kost og hatt, Edward Saksehånd uten hennes sakshender…?Halloween tilbehør er definitivt den siste touchen ditt utseende trenger. Vi må selvsagt ikke glemme Halloween maskene, hvis du ikke føler for å bruke sminke.

Halloween-holdningen!

Og som Madonna ville sagt: strike a pose!

Det viktigste for å ha et perfekt Halloween utseende er å ha den perfekte holdningen og en innøvd posering til bildene. Hvis du er utkledd som en zombie, kan du ikke gå i normal gange eller smile på bildene. Hvis du er en vampyr, kan du ikke gå steder med mye lys og du burde bli gal etter blod når du ser åpne nakker. Hvis du er et spøkelse… vel, du kan ikke akkurat gå gjennom vegger, men du burde ikke ha en «livlig» holdning…