Skip to content

Funidelia – Star Wars fansens favorittbutikk

La oss starte vår intergalaktiske reise gjennom universet med å ta en titt på Star Wars-butikken vår. Her finner du alle slags Star Wars produkter, fra t-skjorter og krus til toastjern og unike lamper som vil forbløffe deg!

Hvis du er en Star Wars nerd, finner du alt du alltid har ønsket deg i butikken vår. Og hvis du ønsker å kjøpe en gave til en Star Wars fan, vil vi gi deg massevis av ideer. Må kraften være med deg når du velger den perfekte gaven!

Star Wars gensere og t-skjorter

Hvilken bedre måte å starte på enn med samlingen vår av gensere og t-skjorter, en av de beste gavene du kan gi til jul eller bursdager. Vi har et stort utvalg av Star Wars-t-skjorter, mange med hovedpersoner som Darth Vader, Prinsesse Leia, Han Solo, Chewbacca eller Yoda. Vi har også t-skjorter med kjente setninger og ikoniske bilder, som Han- og Leia-kysset. Vi har selvfølgelig også fått t-skjorter med Star Wars-logoen i forskjellige farger og stiler.

Men vi vil også fremheve Star Wars genserne med originale design. Genserne våre kommer i alle forskjellige varianter: Med og uten hetter, glidelås eller ingen glidelås, og den stadig fasjonable jakken i college stil. Det største problemet ditt er å velge den du liker mest!

Star Wars Action Figures og Funko pop!

Hvis du er en stor samler, er det ikke noe bedre valg enn den morsomme Star Wars Funko Pop! Med alle våre favorittfigurer: Luke Skywalker, Han Solo, prinsesse Leia og vår elskede Chewie.  Det er også karakterer fra den nye trilogien, som Finn og Kylo Ren. Selvfølgelig har vi også fått Darth Vader, Storm Troopers og Praetorian Guards. Eller, hvis du er en stor fan av denne spennende sagaen, vil vi også foreslå en annen original ide: en av disse imponerende Star Wars actionfigurene. Realistiske actionfigurer, i 30 og 45 cm høyde, som skildrer Storm Troopers, den kraftige kaptein Phasma og den gode Poe Dameron.

Star Wars ryggsekker og skoleutstyr

Til skole, høyskole, universitet eller til og med jobb, kommer du til å elske disse Star Wars ryggsekkene. Vi har design for barn og voksne – sportsbager, skuldervesker og snøresekker. I Star Wars butikken finner du utrolige Darth Vader-, Han Solo- og Skywalker-stiler. Vi har også fått ryggsekker til å se ut som uniformene til Rebel and Motsatnds Troopers, i tilegg til  formen til Darth Vaders hjelm.

Star Wars ting til hjemmet

Som en av de mest berømte og langvarige sagaene i historien, Star Wars fortjener å ha alle slags produkter for å glede sine største fans. Så her på Funidelia ønsker vi å sette sammen de beste Star Wars produktene til hjemmet, og gi deg noen ideer slik at du kan velge din favoritt.

    • Star Wars lamper: Vi har en imponerende samling av 3D-lamper som vil forbløffe deg! Det vil være som om karakterene i sagaen kommer rett ut av veggen din. Fra den fryktede Darth Vader og Boba Fett til den elskede C3PO og R2D2. Og selvfølgelig Yoda, Leia, Luke og til og med Millennium Falcon.

  • Elektriske Star Wars apparater: Vil du lage toast med ansiktet til Darth Vader eller Star Wars-logoen på den? Har du lyst på å lage popcorn i din egen Dødsstjerne? Da er dette lykkedagen din! I Star Wars butikken har vi de beste brødristere og popcornmaskiner som kan tenkes. Vi har også vaffeljern i form av den onde Darth Vader hjelmen, eller Dødsstjernen. Du kan til og få unike elektriske salt- og pepperkverner i form av lasersverd.

Dra til den mørke siden med Star Wars varene våre!