Skip to content

Hjemmelagde kostymer (DIY)

Når vi har sett gjennom Pinterest, har vi funnet 10 hjemmelagde kostymeideer til karneval, eller til andre kostymefester. Noen av disse kostymene vil minne deg om barndommen din, andre av morsomme øyeblikk i TV-serier, og noen av hverdagslige karakterer og situasjoner. Dette er de mest unike, enkle, raske, hjemmelagde kostymene du noensinne har sett!

Hjemmelaget spilledåse dukke

Feire fantasi og en godt utført jobb! Vi er sikre på at dette kostymet tar litt tid å lage, men resultatet er definitivt verdt det. Denne spilledåse dukken er en av de mest unike kostymene vi noensinne har sett.

I tillegg til boksen, som er laget for hånd, er utseendet komplett med en rosa tutu og en fuksia parykk, som disse.

DIY sandwich kostyme

Denne nydelige familien vi fant på Pinterest har besluttet å lage en ekte sandwich. Foreldrene er brødet og de små er kledd ut som bacon, salat og tomat. Her ser vi dem stille opp og poserer for et bilde, men bare tenk hvor morsomt det ville vært hvis de prøvde å sette sammen sandwichen…

Hvis du liker disse temakostymeme, men du er ikke spesielt hendig med en nål og tråd, hva med disse unike alternativene du kan bruke til din neste fest.

Du vil være til å spise opp! Enten du går alene… eller med en partner.

Tamagotchi kostyme

Det beste spillet noensinne! Hvis du ble født på 90-tallet har du måttet mate, rengjøre og ta vare på ditt «Tamagotchi» kjæledyr som om de var en del av familien. Det er også en veldig enkel drakt å lage ved hjelp av EVA-gummi, litt gjennomsiktig plast og en svart markør. Legg til utseendet med en morsom farget parykk, som denne rosa, og ha det fantastisk gøy!

Hjemmelaget «sprø bølgete oppblåsbar svingende tubemann» kostyme

Hvis du har sett Family Guy, vet du hva vi snakker om. Disse luftfylte sprellende skapningene er unike og morsomme. Øv på armbevegelsene og lag et hjemmelaget kostyme til ditt neste karneval.

Enkelt «gal kattdame» kostyme

Hvem her har spøkt om å bli en gal kattedame når de blir eldre?

Nå kan du spole frem til i tid og bli en ekte «gal kattedame», med denne hjemmelagde gammel kvinne kostyme med kjole og nattkjole. Lag ditt hjemmelagde kostyme ved å feste myke bamser over hele kappen din, og ha kveldens mest unike kostyme.

Popcorn kostyme til babyer

Barn også kan ha det gøy på karneval og halloween! Faktisk, skoler og barnehager kler alle opp og de elsker det. Hvis du vil kle opp den lille i noe virkelig unikt og bedårende, er denne posen med popcorn kostyme perfekt! Fest popcorn på babyens lue og lag kostymet fra filt eller EVA-gummi.

Raskt og enkelt Ann fra King Kong kostyme

Hvis du er glad i kino og har mye fantasi, er dette Ann Darrow blir tatt av King Kong kostymet perfekt. Vær stjernen i en av de mest kjente scenene i kinohistorien!

Hjemmelaget pommes frites kostyme

Hvis du elsker chips (med eller uten ketchup), er det lett å lage et kostyme av din favorittmat på egen hånd. Med en pappeske og noen gule skumrør har du et morsomt kostyme for enhver anledning. Du vil definitivt overraske alle!

Frappuccino kostyme til babyer

Mocha Frappuccino er deilig, ikke sant? Nå kan du bli en hvis du vil med dette hjemmelagde kostymet. Grønt halm inkludert!

Hjemmelaget Lego kostyme

Et unikt kostyme til hele familien. Det er lett å lage med barna en ettermiddag. Du trenger en pappeske, saks, lim, plastkopper og maling. Legg til Lego-logoen som en ekstra finish.

Har du bestemt deg mellom disse unike hjemmelagde kostymene? Kom i gang med å lage ditt eget kostyme til din neste kostymefest. Uansett hva du velger, er vi sikre på at du vil ha det gøy!

Have fun!