Skip to content

Halloween Sminke

En av de morsomste tingene å gjøre på årets skremmende natt er Halloween sminken. Du kan gjøre det på mange måter, fra enkle pulver eller kremer som får ditt ansikt til å se blekt ut til ekte kunstverk som vil få dine venner og familie til å flykte av skrekk bare ved å se på deg. Her er noen av de mest fantastiske triksene som du kan overraske dine venner med, og som også vil lære deg hvordan du lager fascinerende skummel sminke.

Det første spørsmålet vi ofte stiller oss er, «Hvordan kan jeg lage en utrolig sminke til Halloween?» Vel, kan du forestille deg å komme hjem med glidelås i ansiktet der du kan se muskler og blod? Det ville vært fantastisk, ikke sant?

Alt du trenger er en glidelås og riktig tilbehør for å skape denne fantastiske effekten: hudlim, latex, toalettpapir og farget sminke. Du kan også legge til litt falskt blod i gele form. Vil du vite hvordan? I denne sminkeguiden laget av Sara G vil du kunne se det steg for steg.

En annen utrolig effekt for de som ser dette for første gang, er å simulere en amputert finger: Mafia-stil eller bare ved å gi et zombie-preg på kostymet.

Tror du det er vanskelig? Vel, egentlig ikke! Husk at flytende latex vil være den viktigste ingrediensen. Du kan også alltid sluke godteri fingre på festen som en unnskyldning på du mangler en. Ta en titt på den andre videoguiden slik at du kan lære det selv:

Noe skummelt, men samtidig enkelt, er å lage noen falske vampyrtenner, men på en profesjonell måte.

Dette kan du gjøre relativt enkelt med noen små verktøy og riktige materialer, du trenger ikke mye. Du får forklart det i denne guiden.

Hvis det vi ønsker er å lete etter sminke til utvalgte kostymer, har vi ideer som vil fascinere deg. Vil du overraske alle med et kult Freddy Krueger antrekk? Ikke bare vil du trenge hansken med knivene, den store hatten eller den stripete genseren, den virkelige effekten vil være forårsaket av de forferdelige brannsårene som Freddy har. Følg ekstra godt med på denne guiden!

Forestill deg at du har bestemt deg for å være Maleficent på denne Halloween. Vel, det kan vi hjelpe deg med.

Med en unik sminke som fremhever øynene og øyenvippene, i tillegg til en vakker sminke på leppene. Og la oss ikke glemme den svarte tunikaen og stokken. Du vil ha rett til å begå alt det onde du ønsker. Se disse sminketriksene i denne videoguiden!

Det er mange ideer på nettet om hvilken sminke du burde velge til årets skumleste natt. Fra morderklovner til diabolske dukker, og til og med den selveste Mannen med Ljåen. Og hva med zombier? Det er mye å velge mellom, med enorme muligheter innenfor sminke, det er bare fantasien som setter grenser.

Men hvis du er en av de som leter etter ikke-så-vågale detaljer, kan du alltid velge skuddsår, dype kutt, eller dårlig sydde arr som vil gi en Frankenstein-effekt som mange vil bli fascinert av. Og hvis håndarbeid ikke er din ting, kan du velge enkle sminkeideer som ferdiglagde proteser.

Dette er et vakkert univers både for menn og kvinner, og Halloween er en av de beste stedene å uttrykke din sminkekreativitet.

Horror is Fun!