Skip to content

Morsomme og originale kostymer

Morsomme kostymer til Halloween, jul og karneval

Vi vet alle hva vinteren bringer: kulde, snø, vind og kortere dager… men det gir også noen gode ting. Fra november til februar er det non-stop festsesong! Halloween, jul og karneval, morsomme stunder for store og små.

Leter du etter unike kostymer i karnevalet? Kom og les, vi har et tonn morsomme kostymeideer!

Unike kostymer for voksne: kjempe mot kulden!

Vi gamlinger føler også kulden, spesielt når det gjelder å gå ut i forkledd dette karnevalet iført et unikt kostyme. Så presenterer vi for deg, blant alle de kule unike draktene våre for voksne (hvorav vi har mange!), et utvalg som passer best for den kalde og regnfulle vintersesongen.

Unike kostymer til babyer

Ta en titt på de koseligste karnevalkostymer som passer til enhver vinter kostymefest. Verdens mødre, gode nyheter! Nå trenger du aldri å bekymre deg for at de små skal bli kalde i kostymene sine under festivaler eller skolekonserter.

Jo mindre de er, jo mer trenger du å skjerme dem mot kulden. Hvis du vil passe på babyen din uten å droppe kostymet til karnevalet, har vi noe du vil elske.

Myke og varme kostymer av dyr. De vil se kjempesøte ut i noen av disse kostymer til babyer!

Koselige kostymer til barn

For de litt mer voksne barna, er det en uendelig mengde koselige kostymer til barn å velge mellom.

Unike tilbehør til utkledning

Vi har en verden av tilbehør til deg!

Unike parykker for morsomme kostymer

Tørr å glede deg over en litt annen type karneval? Vær oppmerksom, fordi vi har et morsomt utvalg av tilbehør som du kommer til å elske, og som passer perfekt til kostymet ditt.

Hvis du vil være festens liv og sjel, ikke glem dette must-have-tilbehøret – fargede parykker!

Selvfølgelig er de klassiske parykkene som afroer, mohikanere og Elvis-stil parykker alltid populære. Ikke glem våre komplette sett med skjegg, kinnskjegg og bart:

Venetianske masker

Hvis du er sofistikert og eleganse er din greie, hvis du elsker perler og fjær… anbefaler vi disse vakre og delikate venetianske maskene:

Unike masker for å komplimentere kostymet ditt

Hva sier reven??? Hvis du allerede har funnet ut og vil hylle det legendariske videoklippet fra Ylvis brødrene, anbefaler vi disse fantastiske dyremaskene:

Karnevalsminke

Forbløff alle ved å komplimentere kostymet ditt med tilbehør og litt god sminke. Lateks kan brukes til å lage falske sår og forandre huden din, fargede malinger gir deg litt liv og farge, vi har til og med fluorescerende sminke, så ikke engang natten vil kunne skjule glansen og prakten din!

Unike hatter

Vi håper du har hatt glede av å utforske vårt spennende utvalg av tilbehør og unike kostymer til karneval. Det er ingen unnskyldning for ikke å kle seg ut!