Skip to content

Barnekostymer til gutter og jenter

Når det gjelder å kle opp de små er det mange muligheter. Så i dag rangerer vi de beste kostymene til barn, for å forsikre deg om at du ikke blir stående uten ideer når det gjelder å få dem utkledd.

Batman

Hvis din lille foretrekker maskerte superhelter som passer på byen om natten… da er de Batman. Disse Batman kostymene vil forvandle dem til kongen av husholdningen.

Star Wars

Hvis sønnen din er en fan av Star Wars, er vi sikre på at han vil elske disse Star Wars kostymene til gutter Vi har Kylo Ren, Stormtroopers, Darth Vader, Luke Skywalker…

Spider-Man

Hvis din lille er smidig og alltid er på farten, er en av hans favoritt superhelter definitivt Spiderman. Alt du trenger å gjøre for å hjelpe ham med å finne sin «edderkoppsans» er å velge hans favoritt Spiderman antrekk.

Captain America

Captain America er den første Avenger, en født helt som forsvarer de svake og kjemper for rettferdighet. Hvis din lille har en ærlig og rettferdig ånd, er «Cap» sikker på å være hans favoritt superhelt og han vil elske disse Captain America kostymene.

Og i denne opplæringen kan du lære hvordan du sminker deg akkurat som Captain America i de originale tegneseriene.

Frost

I prinsessenes verden er Elsa og Anna definitivt to av favorittene. To søstre som drar på fantastiske opplevelser, sammen med vennene sine Olaf og Kristoff, for å forsvare byen Arendelle. Elsa og Anna sine kjoler er noen av de mest populære kostymer blant små jenter.

Pysj-heltene

Hvis disse populære animerte superheltene ennå ikke er en del av livet ditt, ikke nøl lengre! Kattegutt, Uglette og Gekko (bli kjent med navnene deres) underholder jenter og gutter. Med Pysj-heltene kostymene deres kan din lille dra på eventyr som favorittheltene deres i pyjamas.

PAW Patrol

Paw Patrol har blitt en av de mest populære animasjonsseriene for barn. Derfor er det alltid et morsomt alternativ å kle seg ut som Marshall, Chase eller Skye i disse Paw Patrol kostymene.

Miraculous: Tales of Ladybug

For de som elsker eventyr, er disse Ladybug og Cat Noir kostymene det perfekte valget til karneval eller enhver kostymefest. For når Marinette og Adrien tar på seg antrekkene sine og maskene, betyr det at de er på vei til noen spennende opplevelser.

Disney prinsesser

For de som foretrekker å leve i prinsessenes verden er disse Disney Prinsesse kostymene perfekte. Belle, Askepott, Moana, Snøhvit eller Rapunsel er bare noen av barnas favoritter.

Andre tegneserier

Animerte serier og filmer kan også være en god inspirasjonskilde. Dragon Ball, Minni Mus, Buzz Lightyear og Woody er bare noen eksempler på kostymer til gutter som er perfekte til karneval. Men det er mange andre populære tegneseriefigurer som vil være gode kostymer.

Masha og Mishka

Med Masha og Mishka kostymene, kan den lille bli stjernen i disse eventyrlige historiene, som forteller historien om hvordan en bjørn ender opp med å ta vare på en liten russisk jente som heter Masha.

Scooby Doo kostymer

Scooby Dooby Dooo!! Hvis din lille sin beste venn er hunden… Vel, vi er sikre på at de vil elske ideen om å kle seg ut som Scooby Doo! Men det er ikke bare Scooby, de kan også kle seg ut som en hvilken som helst av hans detektivvenner fra Mysteriemaskinen: Velma, Daphne, Fred og, selvsagt, Shaggy (Scoobys beste venn).

Smurfekostymer

Det er på tide å “smurf-up”! Den lille din kommer helt sikkert til å kose seg på neste karneval- eller kostymefest når de ankommer i et Smurfekostyme.

Smurfekostyme

Yabadabadoooo! De vil elske Flintstones kostymene våre. Vi har alle karakterene: Fred, Wilma, Barney, Betty, Pebbles, Bamm-Bamm og til og med Dino! Den beste familien med huleboere på TV!

Frukt

Fruktkostymer er noen av de mest unike (og velsmakende!) kostymealternativene for enhver anledning. Finn de favorittfruktene til dine små, og kle opp hele familien for å lage en fruktsalat.

Dyr

Hvis din lille er en naturelsker, vil de elske disse kostymene av dyr. Hvilken er favoritten deres? Oppdag Kigurumis og Onesies blant barnas kostymer, så varme og komfortable at det vil føle som at dem har på seg en pyjamas!

Pirater

Alle ombord! Med disse piratkostymene kan din lille seile uredd over de syv hav. Fullfør kostymet med noen viktige tilbehør: en krok og piratlue, en bandanna, et belte, et sverd eller dolk og en øyelapp.

Harry Potter

Hvis din lille bare venter på et brev fra Galtvort, er alt de mangler et Harry Potter kostyme. De kan velge kåpen til huset de liker mest: Griffing, Smygard, Håsblås eller Ravnklo. Husk tryllestaven og Harry Potter skjerfet!

Wonder Woman

Hvis din lille er den fryktløse, satser vi på at hun gjerne vil se seg selv i Wonder Woman sine sko. Hvordan? Med et Wonder Woman kostyme. Fås med tutu eller onesie.

Sørg for at skriver ned noen av disse gode ideene, vi vil at din lille skal kose seg!

Have Fun!