Skip to content

Halloween dekorasjon

I dette innlegget finner du klassiske Halloween dekorasjonsideer, i tillegg til at du også finner de mest skremmende og skumle dekorasjonsideene som vil skremme selv de modigste av dem alle.

Det skumle forheksede huset

På denne Halloweenfesten kan du gi gjestene friheten til å kle seg ut akkurat slik de ønsker (bare det er mørkt og skummelt…): hekser, vampyrer, zombier, tryllekunstnere og trollmenn…

Men det viktigste for at festen skal være en suksess er Halloween dekorasjonen i huset ditt, slik at alle får en grufull stund i lag: spindelvev, gresskar, mørk dekor på veggene, falskt blod…

Du kan fullføre pynten med drinker som ser ut som magiske trylledrikker ved å farge drinkene i farger som grønn, blå og rød… eller bruk tørris slik at røyk kommer ut og gir den en uhyggelig følelse. Du kan også bruke skumle glass og servise til å pynte med på festen.

Et annet populært tips er å invitere dine gjester til å rollespille som hovedkarakterene i skrekkfilmer og bruke klær fra Freddy Krueger, Jason i fredag den 13, Pennyywise (klovnen fra IT)… eventuelt noen andre kostymer som passer til et mer «familievennlig» miljø, som Addams Familien kostymer.

Grev Dracula og hans trofaste følge av vampyrer

På denne festen vil temaet ditt være vampyrer. Alle vet noe om disse blodsugerne, og det er grunnen til at du kan gjøre om huset ditt til en vampyrleir. I denne anledningen kan rød og svart dekorasjon ikke gå ubrukt, gravsteiner og graver som på en kirkegård, dyster belysning, for selv om noen av dem nå lyser i sollys, vil vi forholde oss til dem som brenner i sollyset.

Du må heller ikke glemme å sette ut stearinlys, spindelvev, hoggtenner, vampyrtenner og blod (falskt). Du kan også invitere vennene dine til å kle seg ut som ofre, det er bare å velge seg en rolle og komme med bitemerker på nakken.

Som en idé til denne festen, anbefaler vi å tilberede noen smakfulle cocktails, med en rødlig farge, siden vampyrer drikker blod. Til dette kan du bruke spiselige fargestoffer eller ekstrakter med rød frukt… alt dette serveres i dystre Halloween-kopper og glass som disse.

Velkommen til Zombieland

Med den anerkjente serien «The Walking Dead» er de levende døde ikke lenger det de pleide å være. Zombie-territoriet er en trend, så du vil ikke skuffet hvis du feirer en fest med dette temaet, bli inspirert av The Walking Dead eller andre zombier.

For husholdningenes Halloween-dekorasjon, foreslår vi å beskytte den mot et zombieangrep med noen «kroppsrester», slik at det ser ut som om at zombiene har prøvd å bryte seg inn.

Hvis du har en hage, kan du dekorere den som om det var en grav, med hodeskaller, lik som kommer ut av jorden, gravsteiner og alle slags elementer som eventuelt kan passe inn.

Med klassikerne dekket, foreslår vi nå noen nye ideer, selv om de er litt groteske, er det annerledes og kan få oss ut av rutinen.

En gang i tiden… et diabolsk sirkus

Sirkuset, med så mye farge og mangfold, gir det oss mange valg til forkledninger, men hvis du er som oss… er det ikke noe skumlere enn en blodtørstig klovn.

Men vi foreslår å gjøre festene dine om til et stort, diabolsk sirkus, med morderiske klovner, dyretemmere, linegåere, uhyggelige akrobater og en uendelig kø av demoniserte artister.

Vi foreslår disse klovnemaskene for å fullføre en hjemmelaget forkledning for terrorisering av gjestene.

Romvesen: en fest fra en annen verden

Hvis vi virkelig var alene i universet … for en bortkastet plass!

For å begynne å fylle det ut, foreslår vi en utenomjordisk fest.

For det må du få gjestene dine til å kle seg som romvesener, hver og en slik de tror at romvesen ser ut, noe som kan bli veldig morsomt og du kan bli kjent med hvor fantasifull hver enkelt av dem er. Tro meg, som en ekspert på kostymer, vil dette bli minneverdig.

Og hvis du ønsker en mer filminspirert romvesen fest, er det få ting bedre enn å huske filmen Alien og hovedperson Ellen Ripley, som står overfor dette ekle, skumle vesenet fra en annen planet.

Og dette var våre sprø ideer til din Halloween-fest. Du kan også velge et mer friere tema og la alle kle seg ut som sin favorittkarakter (selv om den ikke er skummel). Den viktigste tingen å huske på er at du må nyte denne stunden med dine venner.

Horror is fun!