Skip to content

Alle Harry Potter ting du noen gang har ønsket deg

Er du fan av den mest magiske saga verden noensinne har kjent? Hvis svaret er ja, er dette din lykkedag! Det er på tide å legge gompelivet bak deg, for med disse Harry Potter produktene kan du bli en skikkelig heks eller trollmann. Glem å måtte reise til Diagonallmenningen, nå kan du få alt det Harry Potter merchandiset du noensinne har drømt om. Vi har også massevis av gaveideer til dine potterhead venner og familie.

I vår Harry Potter butikk finner du de beste Harry Potter og Fabeldyr produktene og gavene.  En verden full av magi der du helt sikkert finner alt du noen gang har ønsket deg for å fullføre samlingen din.

T-skjorter og gensere

En ting vi absolutt burde ha i garderoben vår, er en god samling Harry Potter klær. De mest spennende t-skjortene og genserne med Galtvort, plattform 9 3/4, eller de fire Galtvort våpenskjoldene.

Vi har Harry-potter t-skjorter med originale design, som hovedpersonens briller, bilder av karakterer som Dobby og de nerdete ordtakene. Du kan også ha et Forvento Vergum trykk på t-skjorten din, i tilfelle du møter på en desperant!

Representere favoritthuset ditt med våre gensere, med en rekke design for hver av dem. Eller bruk Rumpeldunk Mester genseren din med stolthet.

Det beste av alt, hos Funidelia finner du klær til alle aldre – fra gutter og jenter til menn og kvinner.

Kapper og skjerf

Hva ville en trollmann vært uten kappen? Nettopp fordi de er så viktige for en trollmann, er kapper en av de mest populære gavene en Harry Potter fan kan motta. Vi har kapper fra  Griffing, Smygard, Ravnklo og selvsagt Håsblås, så du kan velge din favoritt. Vi har også spesielle kapper, som usynlighetskappen eller Rumpeldunk kappene.

I tillegg kan du lage et komplet sett og bruke et Harry Potter skjerf med din kappe, slik at du kan takle høst- og vinterkulda.

Tryllestaver

Én ting hver nerdete fan av Harry Potter-sagaen ønsker seg er en av Harry Potter tryllestavene. Få din nå og begynn å øve på trylleformlene dine!

I Harry Potter butikken din finner du alle tryllestavene som tilhører hovedpersonene i filmserien. Du kan velge mellom Harrys stav eller tryllestaven til en av vennene hans, Hermine og Ronny. Vil du foretrekke Slur eller onde Lord Voldemorts stav? Og selvfølgelig har vi også Humlesnurrs dyrebare Oldstav.

Hvis du også er en fan av Fabeldyr, er du heldig. Hos Funidelia kan du finne tryllestaven til Salmander Fisle, Percival Graves, Porpentina Goldstein og mange flere.

Ryggsekker og skoleutstyr

Gjør det klart på skolen, på høgskolen eller på universitetet at du er en virkelig fan av denne magiske sagaen med bøker og filmer. Velg Harry Potter ryggsekken du alltid har ønsket deg, og vis det frem! Fra Galtvort, plattform 9 3/4, eller et av de fire husene. Vi har ryggsekker for barn (med eller uten hjul), ryggsekker til voksne, skuldervesker og til og med treningsbager.

Kombiner den med pennaler, penner eller kule notatbøker. Finn nerdete Harry Potter skoleartikler, med penner formet som kosteskaft eller tryllestaver. Eller så har vi de berømte dagbøkene til Tom Riddle eller Salmander Fisle fra Fabeldyr. Med alle disse Harry Potter varene vil alle vite at du ikke er en gomp!

Funko Pop! og actionfigurer

Samle de beste Harry Potter og Fabeldyr Funkos. Velg favorittkarakterene dine, eller skaff deg alle sammen! Vi har Harry, Hermine, Ronny og Luna, eller professorer som Slur eller Remus Lupine. Det finnes Funko Humlesnurr og Voldemort, vi har til og med Dobby, eller en av de skremmende desperantene.

Bare legg til en Niffler fra Fabeldyr, så får du den beste samlingen av Harry Potter Funko Pop! du noen gang kunne forestille deg!

Harry Potter gaver

Hvis alt disse Harry Potter tingene ikke var nok, finnes det mer! Vi har de beste Harry Potter gaveideene som vil gjøre enhver fan av sagaen veldig glad.

Innenfor Harry Potter merchandise finner du Galtvort badekåper for menn og kvinner, utrolige farger som skifter farge, som Forvento Vergum krus, slips til Griffing, Smygard og resten av husene. I tillegg til massevis av gulsnoppen produkter, som lamper og dekorative figurer.

Vi har også fått en stor overraskelse til denne julen, en fantastisk Harry Potter adventskalender. Hver dag finner du en kul lomme pop av karakterene i dette magiske universet.

Du vil aldri kunne kalle deg selv en gomp igjen med alle disse Harry Potter tingene. Gjør alle andre nerder som har lest og sett på denne serien misunnelig. Du kan ha alt du alltid har ønsket deg!