Skip to content

Hjemmelagde Halloween Kostymer

Hvis du har bestemt deg for å dra ut og kle deg ut på Halloween på en improvisert måte eller hvis du har utsatt og utsatt Halloween kostymet ditt til siste øyeblikk, bare slapp av! Vi har de mest naturlige og raskeste Gjør-Det-Selv Halloween kostymene som du kan lage.

1. Hjemmelaget Skjelett Kostyme

Alt du behøver er en svart og en hvit t-skjorte. Du kan velge den kombinasjonen du foretrekker, svart på toppen og hvit under eller omvendt. Gjør flere snitt i skjorten som simulerer ribbeina og brystbenet, dette kan gjøres enklere med en mal som på disse bildene som vi har hentet fra Pinterest.

2. Hjemmelaget Flaggermus Kostyme

Dette Gjør-Det-Selv kostymet er veldig enkelt og originalt fordi… det er laget med en paraply! La deg inspirere av denne Pinterest guiden.

Skjær paraplyen din i to, hold stavene ut for å forme vingene, og sy dem om til en jakke eller T-skjorte som du kan se på bildet. Resten kan du gjøre som du selv ønsker, du trenger bare noen svarte klær, og flaggermus kostymet ditt vil være klart.

3. Hjemmelaget Zombie Kostyme

Alle klær farget med blod gjør oss til en skremmende levende døde. Hvis du vil, kan du gjøre litt mer og bli en zombie med din egen historie: en jente, en politimann eller en sykepleier …

Men hvis du ikke vil gjøre det vanskelig for deg selv, så er et par jeans og en revet skjorte mer enn nok til å skremme folk på gata.

Nøkkelen er sminke: den perfekte zombiesminken. For å gjøre dette er alt du trenger hvit maling, falskt blod, skygge eller svart maling for sirklene under øynene… Og selvsagt mer blod! Du kan også bruke en leppestift eller øyeblyant for å tegne sår og arr.

4. Hjemmelaget Tyvkostyme

Enklere enn å stjele et godteri fra en unge! Hvis du har en svart og hvit stripete skjorte hjemme er alt du trenger er en hatt, hansker og en svart maske for å fullføre antrekket … og en bag med dollartegn. Og du vil ha ditt tyvkostyme klart til Halloween.

5. Hjemmelaget Jigsaw Kostyme

Dette er et av de morsomste kostymene, som er veldig enkelt å lage og som vil gi et fantastisk resultat. For å lage Jigsaw kostymet, trenger du bare en hvit skjorte, en svart dressjakke og et rødt slips. Gjør som du ser på disse Pinterest bildene.

Nøkkelen til dette antrekket er selvfølgelig i sminken. Med hvit maling og litt svart skygge (den samme som du bruker til zombiesminken) kan du lage basen. Med en rød leppestift kan du lage spiralen på kinnene, og til slutt, med en svart øyeblyant kan du lage strekene på haken.

Har du funnet ditt kostyme?

Kom i gang! Den tiden du bruker på å tenke på det, kunne du brukt på å lage det. Forbered kostymet på et øyeblikk med alle ideene våre, og fullfør utseendet med det beste sminken og tilbehøret denne Halloween. Uansett hva du velger, er det viktige å ha en skummel tid med vennene dine og nyte den skumleste natten i året. Det er bare å samle vennene dine!

Horror is fun!