Skip to content

Julekostymer

I dette innlegget skal vi gjennomgĂ„ noen av de mest originale ideene til et julekostyme som ikke vil etterlate noen likegyldige: karakterer fra julekrybben, ideer til nyttĂ„rsaften, kostymer for Ă„ gĂ„ elegant til selskapets julemiddag… FĂžlg nĂžye med!

Kostymer fra julekrybben

Vi begynner denne listen med noen kostymer for Ä gjenskape julekrybben. St. Joseph eller Jomfru Maria mÄ vÊre med, i tillegg til engelen, hyrdene og selvfÞlgelig, Stjernen.

NyttÄrsaften kostymer

Slutten av Äret er en av de morsomste dagene hver jul. Derfor finnes det ikke et bedre tidspunkt for Ä ta pÄ et morsomt nyttÄrsaften kostyme Ä ta med seg det nye Äret med.

Paljetter og serpentiner, glitter og tilbehĂžr av gull og sĂžlv kan ikke mangle.

Jule opposuitsene

For de som vil ha pÄ seg et annet antrekk, men uten Ä ofre denne sanne elegansen, har de originale jule opposuitsene blitt det beste valget. Et utmerket utseende for julefeiringen din. Du vil forlate alle mÄllÞse!

Julenissen og nissemor kostymer

Det er karakterer som du ikke kan gÄ glipp av i julen, og julenissen er en av dem, det er grunnen til at julenissen kostymer og nissemor kjoler er noen av de mest populÊre pÄ denne Ärstiden.

Fra de klassiske julenissedraktene:

Til mye mer originale og morsomme versjonene:

Og alltid ledsaget av nissemor.

Og kjĂŠledyret ditt:

Julealv kostymer

Men hvis det er noe morsommere enn Ă„ kle seg ut som julenissen og gi ut gaver… sĂ„ er det Ă„ kle seg ut som en julealv. Etter Ă„ ha jobbet hele Ă„ret med Ă„ lage gaver… vil julenissens hjelpere dra fordel av julaften for Ă„ ha det gĂžy, mens julenissen leverer gavene til barna, paaaarty!

Hele familien kan kle seg ut som julealver: mamma, pappa, barn og til og med kjĂŠledyret ditt.

Kigurumi pyjamas og Onesie jumpsuits for en varm jul

I julen er det veldig kaldt (vel, ikke hvis tilbringer den pÄ Hawaii, selvfÞlgelig). SÄ hvis du fÞler deg kald, anbefaler vi disse Kiguruimi kostymer og Onesiesene for Ä glede deg over all moroa, men i varmen.

SnĂžmann kostymer

SnĂžmann kostymer kan ikke mangle i denne listen over julekostymer. Varm, morsom og veldig kosete, som Olaf.

Julegensere: Stygge gensere

La ingenting skjule julestemningen din, og la alle fÄ vite at du er glad i julen med disse julegenserne. Ønsk alle velkommen i julen med disse genserne, poser for julehilsener med et koselig og hjemmekoselig utseende, og fremfor alt, hold deg varm mens du nyter festene.

Eller, hvis julestemningen din er fordypet i teknologi, kan du ta pÄ deg denne digitale modellen med at skorsteinen til trÞya er mer realistisk enn noen gang.

Juletre kostymer

I julen pynter vi husene vĂ„re med pyntegjenstander og julepynt, julesanger hĂžres i bakgrunnen mens vi setter opp julekrybben og treet… Treet! Ja, treet er ogsĂ„ en av hovedpersonene i huset pĂ„ denne tiden. Ved siden av stĂ„r julenissen og de tre vise menn med gaver, ved siden av tilbringer vi kvelden med familien og barna har det gĂžy Ă„ plassere kulene, glitteret og stjernen pĂ„ toppen av treet… SĂ„ hvorfor ikke ha et juletre kostyme?

JuletilbehĂžr til kostymet ditt

Men med smak er det farger, og til jul er det tilbehĂžr. Hvis du er en som ikke liker Ă„ ha pĂ„ deg et kostyme, men Ăžnsker Ă„ delta i julefeiring, kan du alltid skaffe deg en av disse juletilbehĂžrene: Julenissehatter, alvehatter og julebĂžyler… dette er noen av de mest populĂŠre tilbehĂžrene i gatene nĂ„r 24. desember nĂŠrmer seg. FĂžlg med!

Julenissens tilbehĂžr

Den fĂžrste og viktigste tingen, hvis det i Ă„r er din tur til Ă„ vĂŠre julenisse, er at du fullfĂžrer drakten din med det beste tilbehĂžr til julenissen, og det er derfor vi har laget en liste nedenfor, slik at du ikke glemmer noe viktig!

Du kan ikke glemme nissehatten, den klassiske rÞde og hvite hatten som preger kostymet sÄ mye. Men ikke vÊr som alle andre, vi tilbyr deg forskjellige ideer for Ä bruke sammen med den mest originale nissehatten.

Selv om det er grÄtt, er det tykke skjegget og hÄret til julenissen en misunnelse for mange! FullfÞr kostymet ditt pÄ den beste mÄten med et skikkelig krÞllete skjegg og med matchende parykk.

Hvordan skulle julenissen klare Ä lese sÄ mange brev og ikke miste noe av synet? Du trenger noen briller!

I kulden i Lappland er det normalt at nissens hender fryser, og med en jobb som innebÊrer Ä forberede millioner av gaver til alle, mÄ julenissen beskytte hendene. Nissemor burde ikke bekymre seg heller, for vi har spesielle hansker til henne!

Denne lille gamle mannen ville ikke vĂŠre sĂ„ sĂžt uten den «buede figuren» som karakteriserer han, og en stor mage som fĂ„r oss til Ă„ fĂžle oss enda mer glad i julenissen.

Og for Ă„ justere drakten din, pĂ„ grunn av magen… trenger du et svart belte som gir et alvorlig preg pĂ„ dette kostymet.

Du trenger noen sorte stĂžvler for Ă„ matche beltet, men hvis dine er hos skomakeren, kan sorte skotrekk vĂŠre veldig nyttige.

Og hva skulle det bli av julenissen uten den magiske sekken hans for Ă„ bĂŠre alle gavene? Det er det viktigste elementet i Ă„ bli en ekte julenisse!

JulebĂžyle

Noe som er veldig populÊrt pÄ grunn av deres enkelhet, eleganse og komiske touch er julebÞyler. Det finnes mange typer, fra julenissen som gÄr ned skorsteinen, til de som ligner pÄ et juletre. Hos dem vil vi aldri mangle touchen av humor som alltid preger oss.