Skip to content

Julekostymer

I dette innlegget skal vi gjennomgå noen av de mest originale ideene til et julekostyme som ikke vil etterlate noen likegyldige: karakterer fra julekrybben, ideer til nyttårsaften, kostymer for å gå elegant til selskapets julemiddag… Følg nøye med!

Kostymer fra julekrybben

Vi begynner denne listen med noen kostymer for å gjenskape julekrybben. St. Joseph eller Jomfru Maria må være med, i tillegg til engelen, hyrdene og selvfølgelig, Stjernen.

Nyttårsaften kostymer

Slutten av året er en av de morsomste dagene hver jul. Derfor finnes det ikke et bedre tidspunkt for å ta på et morsomt nyttårsaften kostyme å ta med seg det nye året med.

Paljetter og serpentiner, glitter og tilbehør av gull og sølv kan ikke mangle.

Jule opposuitsene

For de som vil ha på seg et annet antrekk, men uten å ofre denne sanne elegansen, har de originale jule opposuitsene blitt det beste valget. Et utmerket utseende for julefeiringen din. Du vil forlate alle målløse!

Julenissen og nissemor kostymer

Det er karakterer som du ikke kan gå glipp av i julen, og julenissen er en av dem, det er grunnen til at julenissen kostymer og nissemor kjoler er noen av de mest populære på denne årstiden.

Fra de klassiske julenissedraktene:

Til mye mer originale og morsomme versjonene:

Og alltid ledsaget av nissemor.

Og kjæledyret ditt:

Julealv kostymer

Men hvis det er noe morsommere enn å kle seg ut som julenissen og gi ut gaver… så er det å kle seg ut som en julealv. Etter å ha jobbet hele året med å lage gaver… vil julenissens hjelpere dra fordel av julaften for å ha det gøy, mens julenissen leverer gavene til barna, paaaarty!

Hele familien kan kle seg ut som julealver: mamma, pappa, barn og til og med kjæledyret ditt.

Kigurumi pyjamas og Onesie jumpsuits for en varm jul

I julen er det veldig kaldt (vel, ikke hvis tilbringer den på Hawaii, selvfølgelig). Så hvis du føler deg kald, anbefaler vi disse Kiguruimi kostymer og Onesiesene for å glede deg over all moroa, men i varmen.

Snømann kostymer

Snømann kostymer kan ikke mangle i denne listen over julekostymer. Varm, morsom og veldig kosete, som Olaf.

Julegensere: Stygge gensere

La ingenting skjule julestemningen din, og la alle få vite at du er glad i julen med disse julegenserne. Ønsk alle velkommen i julen med disse genserne, poser for julehilsener med et koselig og hjemmekoselig utseende, og fremfor alt, hold deg varm mens du nyter festene.

Eller, hvis julestemningen din er fordypet i teknologi, kan du ta på deg denne digitale modellen med at skorsteinen til trøya er mer realistisk enn noen gang.

Juletre kostymer

I julen pynter vi husene våre med pyntegjenstander og julepynt, julesanger høres i bakgrunnen mens vi setter opp julekrybben og treet… Treet! Ja, treet er også en av hovedpersonene i huset på denne tiden. Ved siden av står julenissen og de tre vise menn med gaver, ved siden av tilbringer vi kvelden med familien og barna har det gøy å plassere kulene, glitteret og stjernen på toppen av treet… Så hvorfor ikke ha et juletre kostyme?

Juletilbehør til kostymet ditt

Men med smak er det farger, og til jul er det tilbehør. Hvis du er en som ikke liker å ha på deg et kostyme, men ønsker å delta i julefeiring, kan du alltid skaffe deg en av disse juletilbehørene: Julenissehatter, alvehatter og julebøyler… dette er noen av de mest populære tilbehørene i gatene når 24. desember nærmer seg. Følg med!

Julenissens tilbehør

Den første og viktigste tingen, hvis det i år er din tur til å være julenisse, er at du fullfører drakten din med det beste tilbehør til julenissen, og det er derfor vi har laget en liste nedenfor, slik at du ikke glemmer noe viktig!

Du kan ikke glemme nissehatten, den klassiske røde og hvite hatten som preger kostymet så mye. Men ikke vær som alle andre, vi tilbyr deg forskjellige ideer for å bruke sammen med den mest originale nissehatten.

Selv om det er grått, er det tykke skjegget og håret til julenissen en misunnelse for mange! Fullfør kostymet ditt på den beste måten med et skikkelig krøllete skjegg og med matchende parykk.

Hvordan skulle julenissen klare å lese så mange brev og ikke miste noe av synet? Du trenger noen briller!

I kulden i Lappland er det normalt at nissens hender fryser, og med en jobb som innebærer å forberede millioner av gaver til alle, må julenissen beskytte hendene. Nissemor burde ikke bekymre seg heller, for vi har spesielle hansker til henne!

Denne lille gamle mannen ville ikke være så søt uten den «buede figuren» som karakteriserer han, og en stor mage som får oss til å føle oss enda mer glad i julenissen.

Og for å justere drakten din, på grunn av magen… trenger du et svart belte som gir et alvorlig preg på dette kostymet.

Du trenger noen sorte støvler for å matche beltet, men hvis dine er hos skomakeren, kan sorte skotrekk være veldig nyttige.

Og hva skulle det bli av julenissen uten den magiske sekken hans for å bære alle gavene? Det er det viktigste elementet i å bli en ekte julenisse!

Julebøyle

Noe som er veldig populært på grunn av deres enkelhet, eleganse og komiske touch er julebøyler. Det finnes mange typer, fra julenissen som går ned skorsteinen, til de som ligner på et juletre. Hos dem vil vi aldri mangle touchen av humor som alltid preger oss.