Skip to content

Gaver og nerdete ting: Ikke gå glipp av noe!

Velkommen til den morsomste delen for nerdete fans! I dag åpner vi denne seksjonen, der vi viser deg de beste nerdete gaveidéene og de siste nyhetene fra den nerdete verden.

I Funidelia har vi den mest originale, oppdaterte produktkatalogen for fans. I vår nerdete butikk finner du mange produkter for å kle deg ut som Thor, Batman eller Captain Marvel. Ideer for å bli en ekte trollmann eller heks fra Harry Potter og legge gompelivet ditt til side, eller originale gaver til fans av Disney-verdenen, Stars Wars eller universer fra dataspill. Fornite, Minecraft eller Dragon Ball fans vil bli gale etter produktene våre!

De mest originale gavene til fans

Fra de morsomste t-skjortene, til krus som endrer form og farge avhengig av temperaturen. I vår katalog over nerdete gaver, finner du alt du kan tenke deg… Og mye som aldri har krysset tankene dine!

I bloggen vår foreslår vi gode ideer til nerdete ting du kan kjøpe til deg selv eller i gave til menn, kvinner, barn og babyer, inkludert tips til kostymer og tilbehør til hunden din. Vi vil også snakke om de beste gavene du kan glede deg over som familie, for eksempel brettspill til den største fansen, Trivial og Harry Potter Cluedo eller Monopol og Game of Thrones Risk.

Så hvis du er på jakt etter gaveideer til Harry Potter-fans eller Star Wars-fans eller gaver til gamere, ikke gå bort! I denne delen finner du de siste nyhetene om «fan-universet».

Gaver til menn

Leter du etter gaveideer til en venn, kjæreste eller et familiemedlem? Ikke gå bort, for her vil du finne mange ideer og tips, slik at du kan finne en fantastisk og original gave.

Vi har de mest originale varene til menn, fra store sagaene som The Avengers, Stars Wars, Ringenes herre eller Harry Potter, av flotte serier som Game of Thrones eller Friends og de beste dataspillene, fra de eldste som f.eks. Pac-Man eller Mario Bros, til og med den mest aktuelle som Fortnite eller Pokemon.

Gaver til de mest nerdete damene

Ikke gå glipp av ideene våre om nerdete gaver til damer. T-skjorter, gensere eller vesker så originale at du vil garantert bli forbløffet når du åpner gaven. I artikkel bloggen vår utforsker vi de beste objektene for fans i nettbutikken vår, for å lage den perfekte gaven.

Det har ikke noe å si om kjæresten din eller venninnen din er en fan av Marvel, Harry Potter eller Game of Thrones, det har ikke noe å si om hun liker Disney-prinsesser eller skurker, eller om hun foretrekker å vise sin ville side med Harley Queen… Med vårt merchandise til damer vil du finne alt du trenger, og mer!

Gaveideer til barn

Hva er barna dine sine favorittserier eller filmer? Hvem er favorittkarakterene deres? Uansett hva de er, har vi mange forslag hos Funidelia, slik at du kan gi dem noe originalt og morsomt for å oppfylle drømmene deres.

Skolesekker med eller uten hjul, pyjamaser, figurer eller funkos, kosete leker og morsomme leker eller til og med rumpetasker som du garantert kommer til i å like. Med temaer som superhelter, videospill, Disney World… Og mye mer!

Innenfor barnevarene finner du skoleryggesekker fra Frost eller Biler, morsomme t-skjorter fra Fortnite eller superhelter, Spiderman eller kule Paw Patrol capser og søte kosete leker fra Mikke og Minni.

Dette er noen av ideene til nerdete gaver til voksne og barn, men fan fenomenet er veldig bredt, og det er grunnen til at vi gir deg flere ideer slik at du kan gi de beste gavene til dine venner eller familie. Men vi vil også holde deg oppdatert med alt som skjer i «fan-universet.» Vi har en nyhetsseksjon for nerdete saker med alle oppdateringene om favorittseriene og karakterene våre.

Og i tillegg har vi de siste nyhetene

Ja, som vi fortalte deg, vi vil følge med på alt som skjer med våre favorittseriene og filmer, og selvfølgelig hovedpersonene. Vi vil gi deg beskjed på den morsomste måten, om alle sesongpremierer for nerdete serier, de nyeste filmene, den neste serien som vil hekte oss til skjermen eller alt som skjer på Comic Cons, nasjonalt og internasjonalt.

Er det en ny Batman, en ny Fabeldyr film, den nye sesongen til Papirhuset eller premieren på en av de forventede seriene relatert til Game of Thrones verden? Du vil være den første til å finne ut av det!

De morsomste nyhetene for fansen og selvfølgelig rykter, hemmeligheter og detaljer om de kommende utgivelsene eller nyhetene om favorittserien din fortsetter i en sesong til eller nærmer seg slutten.

Vi har ikke glemt gamere, vi vil snakke om nye spill lanseringer, nyheter om konsoller og de beste begivenhetene som hver gamer vil ønske å delta på.