Skip to content

Utdrikningslag

Sjekk ut våre beste tips for å organisere det perfekte utdrikningslag.

1. Finn en god beliggenhet

Hvis du har nok tid og et stort nok budsjett, ville det ideelle scenariet være å tilbringe en helg bortreist. Det sørger for et fint taktskifte og gir deg som et pluss litt anonymitet. Farvel flauhet!

2. Utarbeide en liste over utfordringer

Hvis du vil ha det gøy med å få bruden eller brudgommen til å bli «lide» litt, bør du vurdere å utarbeide en liste over utfordringer de må gjøre offentlig, samt å kle dem ut.

3. Udødeliggjør alt med bilder

Med smarttelefoner og sosiale medier er «det som skjer i Vegas forblir i Vegas» en saga blott. Ta så mange bilder du bare kan og vokt dem med livet ditt! Du vet aldri når du kanskje trenger å finne dem fram og gjøre vennen din flau.

4. Velg brudgommens kostyme med omhu

Jo mer latterlig brudgommens kostyme, desto morsommere blir det. Men alt har sine grenser, også dine fattige venners forlegenhet. Før du velger kostyme, vil vi anbefale deg å ta deg tid til å vurdere hva slags person vennen din er. Hvis de kommer til å elske det og bruke det med stolthet – gå for det! Men hvis ikke, kommer du til å ende opp med å ødelegge stunden deres.

5. Husk tilbehøret

Det er tydelig hvem hovedpersonen er, men vi vil anbefale at hele gruppen har på seg en slags matchende memento eller tilbehør, selv om det bare er av solidaritet. Så husk å forberede tilbehør til alle til utdrikningslaget. Du vil se mer ut som en gruppe når du bruker noe matchende, og bildene vil se bra ut!

Ideer til utdrikningslag

Vi skal gifte oss!!! Det blir vakkert, og det kommer til å bli søtt. Gjør deg klar til å forberede noe utrolig! Et utdrikningslag kan bli en veldig spesiell og minneverdig dag.

Hemmeligheten bak suksessen? Dine venner og fantasi.

Vi har noen få unike ideer som hjelper deg med å planlegge et virkelig spesielt utdrikningslag for din nærmeste venn.

Skal du ta dem et sted? Hva du skal kjøpe?

Vennen din skal gifte seg, og hvis du leser dette, betyr det at du forbereder noe stort, virkelig stort, til utdrikningslaget. Vi er her for å hjelpe. Hvis det er en ting vi elsker, er det et godt utdrikningslag! De er morsomme, sprø, alltid en flott tid, og de feires på den måten vi elsker mest: med kule kostymer designet spesielt for anledningen.

La oss gi deg en hånd med noen kostymeideer til utdrikningslaget. La oss gjøre oss klare til arrangementet, festen og den fantastiske anledningen du organiserer med all din kjærlighet. Den trenger et pent, morsomt, behagelig, sexy og spesielt kostyme. Her er noen av favorittene våre:

Kigurumis

Det perfekte valget hvis din brud skal være komfortabel (men hvis festen er om sommeren, vil du sannsynligvis finne bedre alternativer). Kigurumis er kostymer som føles som pyjamaser, bare forestill deg hvor komfortable de vil være! De kommer vanligvis i dyretemaer eller er designet for å se ut som populære karakterer, med hatt og hette. Sjekk hvor søte de er!

Kanin i hatten

Har bryllupet deres overrasket deg, som ved magi? I så fall fortjener bruden å være kaninen i hatten.

Eventyr kostymer

Hvis vennen din lever sin helt egen eventyrhistorie, kle henne ut som den magiske karakteren i en av hennes favoritthistorier fra barndommen.

Superhelter

Superhelter er vår svakhet! Du vet at vennen din allerede er en superkvinne med superkrefter, så gjør det offisielt ved å kle henne ut som Catwoman, Captain America eller en Ninja Turtle. Det er mange alternativer å velge mellom!

Sexy skolejente

Hvem har ikke drømt om å være med i videoen til Britneys «Baby One More Time»? Dette er den perfekte anledningen til å bryte ut dansestegene dine som en sexy skolejente!

Cheerleading

Hvilken god fest har ikke et team med cheerleadere? Denne klassiske, morsomme ideen går aldri av moten! Hvem vil ikke ha navnet sitt stavet ut av den fantastiske forloveden utkledd i et cheerleader kostyme?

Pink Ladies

Stjernen på festen må selvfølgelig være bruden, men hva med vennegjengen hennes? Gå som Sandy og Pink Ladies, et kostyme fra 1950-tallet som aldri går av moten. Hvem vil ikke være med i Grease?

Duffwoman

Det mest forfriskende kostymet til utdrikningslag… 🍻

Candy Girl

Hvis hun er en veldig søt jente, vil hun se bra ut til å spise i dette muffinskostymet.

Motejente

Hvis vennen din elsker enn en pen veske, kan du gjøre henne om til hennes favorittilbehør og nyte en kveld med shopping!

Ideer til utdrikningslag

Det er normalt ikke massevis av finesse når det kommer til et utdrikningslag. Og med «finesse» mener vi medfølelse med den stakkars brudgommen. Jo mer pinlig og latterlig kostyme, jo bedre!

Hvis du prøver å komme på et latterlig og morsomt kostyme, er Borat sannsynligvis en av de første man tenker på. Og vi har det! Selvfølgelig må vi advare deg nå om at det å bruke det krever… baller.

Pamela Anderson i Baywatch forårsaket ganske mye oppstyr… Dette badevaktkostymet til menn er et av de mest populære og anbefales til utdrikningslag.

Eller, hva med et kostyme som bærer vennen din på skuldrene? Disse Ri-På og Bær-Meg kostymene er morsomme.

Tilbehør til utdrikningslag

Maksimal moro til en lav pris. Den beste måten å kle seg ut som en gruppe på et stramt budsjett er med noe av dette tilbehøret:

Nå er du klar til å overraske brud eller brudgommen med noen unike kostymer til deres uforglemmelige fest. Alt du trenger å gjøre er å komme opp med en god plan for gruppen.

Og husk, for å hjelpe dem med å glemme bryllupsstresset, så er det beste du kan gjøre å ha en kjempefest!

Have Fun!