Skip to content

Kostymer til damer

Oppdag de beste kostymeideene til damer, og kle deg ut med med vennene dine. Leter du etter et særegent kostyme med et sexy preg? Da er du kommet til rett sted! Her på Funidelia har vi brainstormet noen ideer til damekostymer som du kommer til å elske. Følg nøye med!

Superhelt kostymer

Girl Power! Hvis du vil hylle alle verdens superkvinner, ekte eller fiktive, må du ikke se lenger enn disse unike og sexy superhelte- og skurkekostymene.Kle deg ut og redd verden fra det onde, eller ødelegg den nådeløst … men husk alltid å ha det gøy!

Film- og TV-seriekostymer til damer

Film og TV er alltid en god inspirasjonskilde for kostymer til damer. En favorittfilm, en karakter du beundrer… det er så mange kostymemuligheter å velge mellom!

Fra Pink Ladies in Grease til Daenerys Targaryen, fra Morticia Addams til Kill Bills Black Mamba, fra Alice i Eventyrland til Tokyo i Papirhuset, eller fra Wilma Flintstone til Offred i The Handmaid’s Tale… Velg en av disse fantastiske damekostymene når du skal kle deg ut, perfekt for enhver anledning.

Tiår-inspirerte kostymer for damer

Hvert tiår har noe spesielt ved seg. Historien tar oss med på en reise gjennom perioder med unik og særegen mote som for alltid vil være som en påminnelse på en svunnen tid. Her har vi noen ideer for tiår-inspirerte temakostymer til damer, med de mest karakteristiske utseende fra hver periode.

Disney Prinsesse kostymer til damer

Hvem sa at bare små jenter kan kle seg ut som prinsesser? Har du alltid ønsket å være snøhvit når du var yngre? Vel, ikke bekymre deg, vi har kostymer til damer med alle Disney prinsessene (offisielle versjoner og andre med en sexy vri).

Vis frem skjønnheten din i en av Belle kjolene våre.

Har du lyst på å bli en eksotisk prinsesse, som prinsesse Jasmine? Fullfør utseendet ditt med en brun parykk, knyt håret med blå bånd og legg til et pannebånd slik at det ser ut som Disney Prinsessen fra Agrabah.

Eller kanskje du vil være den vakre Pocahontas? Lag et antrekk med vårt indianerkostyme, og legg ganske enkelt til noen av hennes karakteristiske tilbehør, som det blå halskjedet og armtatoveringene.

Vær ballets høydepunkt ved å bli Askepott.

Eller hva med Maleficent, Mistress of Evil?

Sexy kostymer

Ta en tur på den ville siden med disse sexy kostymene. For de vågale der ute, sjekk ut den «Fever» kostymeutvalget som inkluderer kjoler, jumpsuits, gjennomsiktig klær og miniskjørt. Den har til og med erotiske kostymer for de enda sprøere nettene. Gjør deg klar til å ta verden med storm med vennene dine i en av disse kostymene.

Kostymer i plusstørrelse til damer

Kurver er vakre! Moro har ingen størrelsesgrense, og det er grunnen til at vi er her for å vise deg noen av våre beste kostymer i plusstørrelse til damer, tilpasset dine mål og kurver slik at du kan bli den karakteren du alltid har ønsket å være.

Dyrekostymer

Hvis du er en naturelsker, vil du elske disse dyrekostymene. Oppdag de koselige og komfortable Kigurumi kostymene og onesiesene, det vil føles som om du har på deg pyjamas! Myke og løstsittende slik at du kan bevege deg rundt med letthet og komfort.

Hvilken av disse foretrekker du?

Have fun!