Skip to content

Temafester

Temafester: Topp 7 originale temafest ideer

Kan ikke tenke på noen temafest ideer? Ønsker du å ha en original temafest? Fint, du har skjønner poenget, vi elsker fester… En temafest er den beste måten å nyte morsomme øyeblikk med venner. Du kan ha en sommerfest, en 80-talls fest, en Hawaii-fest, en superhelt fest, en pirat fest… Det er bare fantasien som stopper deg!

La oss se på noen ideer til festdekorasjoner, slik at du kan organisere en morsom temafest. Vi har forslag til perfekte kostymer for anledningen, og de beste dekorasjonene for å skape en ideell festatmosfære. Så la oss se noen temaer!

Ideer for en pirat temafest

Piratlivet er det beste livet! Og fordi vi ikke kan leve det, skal vi prøve å gjenskape det ved å arrangere en pirat fest. Hvis det er sommer, desto bedre er det å holde den i et svømmebasseng, eller ved sjøen. Og hvis det er en båt i midten, flott! En pirat fest er en av våre favoritt temaideer!

For dette trenger du noen gode piratkostymer. Vi har noen gode ideer for å kle seg ut som en pirat, med kostymer til både barn og voksne.

Nå har du sett gjennom garderoben din, vil vi gi deg noen tips om hvordan du kan dekorere rommet. Du kan gjøre det med bare noen få pirat festdekorasjoner, som palmer, skipsratt, piratflagg, eller papegøyer.

En autentisk Hawaii-fest

Andre ideer til sommer arrangementer… Hva om en bassengfest med Hawaii-tema? Du vil servere cocktails med morsomme sugerør, kjole med et Hawaii-hulaskjørt og blomst hodeplagg, og vandre rundt i en bikini hele dagen.

La oss starte med antrekket. Hawaii kjoler er svært karakteristiske og består i utgangspunktet av blomster, gresskjørt, skjell, og, for menn, lyse skjorter.

Du kan velge et mer grunnleggende Hawaii-kostyme, med et skjørt og en BH, eller blomstertopp, med litt ekstra tilbehør. Dette er et temafest idé som ikke vil skuffe…

I tillegg til Hawaii-kostymer, vil vi gi deg noen ideer om hvordan du setter opp festen, med tanke på Hawaii-dekorasjoner.

Når du ønsker gjestene dine velkommen, så er det ingenting bedre enn en typisk Hawaii-hilsen: Aloha!

Drikk cocktails fra en kokosnøtt kopp med sugerør dekorert med blomster.

Hvis du skal servere litt snacks, kan du også pynte bordet med en duk i Hawaii-stil.

Flere festideer: 70-talls temafest

La musikken spille og discoballen spinne!

Når vi snakker om temafester, er det ingen ende på moroa under en retrofest, hvor vi kan bryte ut de morsomste og mest originale disco kostymene. Gjør deg om til en ekte 70-talls diva med dette kostymet, som inkluderer en blusset svart jumpsuit, et sølvbelte og et hodebånd.

Hvorfor ikke legge til en blond parykk for å fullføre utseendet?

Denne looken er perfekt for dronningen av dansegulvet.

Ikke glem afro parykken eller brillene, og komme inn i grooven!

Og for gutta, har vi også disco kostymer, eller psykedeliske og rocker kostymer.

Og la oss ikke glemme temafest dekorasjoner. Hvis du ønsker å få denne 70-talls boogien i gang, vi foreslår at du kaster noe fargede konfetti og legger til noen lanterner å friske opp dansegulvet.

Flere festtemaer og ideer! 20-talls temafest

La oss gå enda lenger tilbake i tid og bli transportert til en alder av gangstere, kabaret kjoler og burlesk. En morsom idé for en temafest for voksne og barn som vi er sikre på at du alltid har ønsket å arrangere. Ta en titt på disse forslagene og planlegg hvordan du vil dekorere festen din. En 20-talls fest er et supermorsomt tema.

Husk at tilbehør er avgjørende for å fullføre kostymet, så ikke glem din Tommygun eller gangster lue.

Husk at du kan legge til hårtilbehør, smykker, og den klassiske sigarettholderen, som er karakteristisk for epoken.

En kulinarisk ekstravagansa, en annen original temafest ide

Selvsagt kommer ikke din temafest til å mangle mat, ikke sant? Men vi skal gå et skritt videre og organisere en helt gastronomisk fest med kostymer. Søtt, salt, junk food… Fyll støvlene dine med det du har forberedt mens du er kledd i tvilling kostymer med maten du spiser. Og drikke også!

60-talls hippiefest, en annen morsom idé.

La oss fortsette å reise, det som kommer nå er det svingende 60-tallet.  Har du lyst til å organisere en ekte hippiefest? Det ser ut som om du allerede tror at dette kommer til å bli gøy!

Igjen, tilbehør for disse kostymene er essensielle: Briller, parykker og pannebånd… Lenge leve 60-tallet!

Husk, det er også viktig å dekorere for anledningen. Så ikke glem å sette ut noen blomst bannere og noen servietter og litt servise med hippietema.

Flere temafest ideer: En karrierefest

Et annet tema er å organisere festen rundt karrierer i sommer. Du og vennene dine kan være astronauter, rockestjerner, kokker eller vitenskapsmenn. Det flotte med karrierekostymer er at de vi kan gjøre oss om til noe vi alltid har ønsket å være…

Hva synes du om våre eksempler på temafester? Nå har vi sett massevis av temafest ideer, gjør deg klar til å nyte de mest spennende temafestene med et stort utvalg av originale festideer. La fantasien løpe løpsk, tenk på et tema som du kan bygge kvelden rundt, skaff deg dekorasjoner og kostymer…

Have Fun!