Skip to content

Oppdag de beste gavene til gamere: videospill merchandise

Videospillfans du har flaks! Og hvis du er en, men ikke vet det ennå, er vi i gang med å konvertere deg. Her på Funidelia har vi de beste videospillgavene til gamere som du kan forestille deg. Enten det er en gave til deg selv, eller til vennene dine, finner du de beste unike gaveideene her.

Uansett alder og kjønn, har vi gamer merchandise til barn og voksne, produkter laget spesielt for menn og kvinner, samt unisex-produkter som passer for alle.

Vi har også et stort utvalg av videospill merchandise: t-skjorter, gensere, hatter, ryggsekker, bager, krus, bamser, Funkos… Og mye mer! I tillegg til et bredt spekter av videospill, fra klassikere som Pac-Man, Zelda, Pokémon eller Super Mario Bros, har vi også fått nyere spill som Fortnite, Minecraft, Assassin’s Creed eller Overwatch.
Vi har til og med fått inn PlayStation- og Game Boy-produkter, for å glede de mest nostalgiske gamerne.

Videospill merchandise

Verden av videospill merchandise er enorm. Her er noen som skiller seg ut blant de mange produktkategoriene for spillere:

      • Videospill t-skjorter: Morsomme t-skjorter som enhver spiller vil ønske seg i garderoben. Kortermet, langermet, stroppet… De beste t-skjortene med karakterer og logoer fra spill og konsoller som Nintendo og PlayStation. Fra ikoniske karakterer som Sonic til kjeltringene fra Payday 2, med deres beryktede og skremmende masker.

      • Gamer gensere: Et stort utvalg av gamer gensere og jakker, inkludert hettegensere, college jakker, osv. Vi har en flott samling av Fallout-, Pokémon-, Overwatch- og Assassin’s Creed-gensere. Vi har til og med fått inn en Umbrella Corporation Resident Evil genser, som vil bringe tilbake noen gode minner fra denne kjente videospill serien.
      • Videospill Funko Pop!: Vi har noen gode Pop’s! du kan gi i gave til vennene dine, eller legge til i samlingen din hvis du er en videospill fan. Få ta i alle figurene fra favorittspillene dine med disse Fortnite FunkoeneVi har Cuddle Team Leader, Rex, Omega, Raptor og mange flere. La din være hjemme i campermodus for å ta seg av eventuelle rivaler som nærmer seg!

      • Ryggsekker, krus og annet tilbehør: Finn utallige ideer til gaver, eller noe frekt for deg selv, i vår videospillkolleksjon. Gameboy og originale PlayStation-krus, ryggsekker i morsomme fasonger, som den første Nintendo-kontrolleren eller en Mario Bros-spillkassetter, Minecraft-bamser, 3D Mario Bros-lamper, og et stort utvalg av hatter i temaer som Pokémon og den legendariske 90-talls spillet Quake.

Gaver til de mest unike spillere

Her vil vi gi deg noen få eksempler på videospillgaver som enhver spiller eller fan vil elske. Gjør deg klar til «farming», fordi vi gir deg noen av de beste gaveideene for spillere og fans av klassiske spill som har blitt skrevet ned i spillkonsollens historie, og som fremdeles er populære i dag. I tillegg til spill som har vært populære det siste tiåret.

Super Mario Bros

Et av videospillene som har gått ned i historien, og som fremdeles er i spillverden i dag. Rørleggeren Mario og vennegjengen hans er fremdeles den perfekte gaven.

En Boo 3D-lampe (spøkelsene som sniker seg opp på Mario for å beskytte den onde Bowsers borg), en utrolig ryggsekk i form av en spillkassett, eller en Princess Peach veske, er alle gode gaver.

Fortnite merchandise

Et av de mest kritikerroste videospillfenomenene de siste årene har vært Fortnite, med sine karakterer og berømte dansebevegelser etter kamp.

Med Funidelia kan du samle alle figurene i Funko Pop! form. Vi har også fått andre regali Fortnite che indurranno in tentazione, come le action figure da collezione. Ma ci sono anche divertenti t-skjorter med Fortnite-logo i forskjellige farger med den berømte lamaen eller noen av de mest kjente dansetrinnene. Som denne t-skjorten som hyller Flossdansen.

Minecraft-produkter

I en verden full av blokker kan du også finne de ideelle gavene til Minecraft-fans. Du kan lage dine egne gaver, det er sant, men vi tror det er mye enklere for oss å gi deg noen gode gaveideer i stedet – som en zombie pigman bamse, eller en 3D Minecraft hakke nøkkelring. Selvfølgelig er det mange andre bamse karakterer å velge mellom (baby isbjørn, sopp, heks eller hest…), samt ryggsekker, lommebøker og armbånd.

Pokémon merchandise

Et videospill som aldri går aldri av moten. Den ble først populær for 20 år siden og er populær i dag, og kommer ut i nye formater. Pikachu og vennene hans kan være en fin gave til vennene dine.

Vi har det mest unike videospill merchandiset, som et 3D Pokéball krus. På vår hjemmeside kan du også finne vakre Pikachu capser og morsomme Team Rocket ryggsekker.

Legenden om Zelda

La oss avslutte med noen gaveideer til fans av Zelda-serien. En av favorittene våre er hatten med ørene festet, slik at du kan se ut som hovedpersonene i serien. Utmerkede gave til enhver gamer!

Have fun!