Skip to content

Funko Pop: Samlerbare Pop! dukker og actionfigurer

Vi presenterer disse små dukkene, elsket av alle den største film- og TV-serie fansen. En hel verden av storhodede dukker for å begeistre de største nerdene der ute. Funko Pop! trender og på Funidelia har vi hundrevis av dem. Alle du kan forestille deg, fra alle dine favorittfilmer og TV-serier. Har du ikke hørt om dem?

Vi har alle karakterene fra sagaer som The Avengers, Star Wars og Harry Potter, til de mest populære Disney prinsessene, skurkene og prinsene. Karakterer fra serier som Game of Thrones, Rick and Morty, Dragon Ball og Friends, og de beste videospillene som Fortnite og Minecraft.

De er de perfekte gavene til dine nerdete venner, eller bare for deg selv. Disse samlebare dukkene vil se bra ut på hyllene dine, eller i et vitrineskap hvor du kan vise frem alle. Bare for dette skal vi vise deg noen av de beste Funkoene vi har i vår nettbutikk. Gjør deg klar til å fordype deg i verden til disse søte små dukkene!

Marvel og DC Comics Funko superhelter

Vi har alle de største superheltene og skurkene i Funkoform fra de to store tegneserie- og filmskaperne, DC Comics og Marvel. Fra Batman til Jokeren, The Flash til Thor, og fra Spiderman til Thanos.
Disse karakterene er en del av den omfattende Funko Pop! The Avengers, samlingen, med alle de viktigste heltene og skurkene. Du kan også finne forskjellige versjoner av karakterene, iført de forskjellige antrekkene de bruker i hver film. Så du kan velge om du vil ha Captain America eller Iron Man fra Infinity War eller Avengers: Endgame.

Harry Potter Funko

Denne magiske sagaen har også sin egen samling av Harry Potter Funko dukker, med de viktigste karakterene fra Harry Potter og Fabeldyr bøkene og filmene.
Vi har karakterer som Harry, Hermine og Ronny i forskjellige antrekk, iført deres hverdagslige Griffing kapper og også i andre mer forseggjorte antrekk. For eksempel kan du finne Harry på Yuleballet, Hermine og hennes Tidsvender klokke, eller Ronny som rir på kosteskaftet i hans Rumpeldunk kappe. Vi har også fått andre gode karakterer som den søte Dobby, den imponerende Vulcan, professor Albus Humlesnurr eller Alastor Bister.

Du kan også lage en enorm samling med vår Fabeldyr serie! Med Newt Scamander, unge Humlesnurr, og alle dyrene, som Chupacabra, Matagot og Thestral.

Game of Thrones Funko

Serien som markerte tiden før og etter streaming av serier. Slag, intriger, drager og den konstante kampen om makten over de syv kongedømmene… Gjenskap den hjemme hos deg med disse Game of Thrones Funkosene.
Daenerys, Jon Snow, Tyrion, de tre dragerne, den elskede Ulvene, Ghost, og selvfølgelig, de onde White Walkers og deres Night King. Hver karakter i sagaen kan bli din.

Men best av alt, kan du finne figurer som har antrekk fra forskjellige årstider. Finn for eksempel Daenerys på Jerntronen, fly på hennes elskede drager, eller som Khaleesi i den første sesongen.

Videospill Funkos

Spillere kan også samle Funko-figurer fra sine favoritt videospill. Enten det er nylige spill som Fortnite, Gears of War eller legendariske klassiske spill som Street Fighter, Tekken eller Crash Bandicoot.
Men stjernene i vår videospill Funko-butikk er de forskjellige Fortnite Funkosene, et videospill som har revolusjonert spillverden de siste årene og er ekstremt populært blant unge mennesker. Dens verdener, gameplay alternativer, og det store antallet karakterer, våpen og (hvorfor ikke) morsomme danser, gjør det til et virkelig unikt spill. Nå kan du samle alle figurene i denne morsomme pop formen!

Stranger Things Funko

Mysterier, skremmende monstre og parallelle verdener kommer sammen i Stranger Things. Etter det samme mønsteret som fungerte så bra i The Goonies og Super 8, inneholder denne serien tenåringshovedpersoner som blir involvert i utrolige eventyr.
Etter tre sesonger har Eleven og vennene hennes endret seg mye, noe du vil se i disse Funko Pop Stranger Things For eksempel kan du få Eleven med det barberte hodet og sykehuskjolen fra den første sesongen, eller finne henne i hennes antrekk fra sesong 3. Lag din egen ‘Upside Down’ og ta med deg disse utrolige Funko Pop-ene!

Disney Funko

Hvis du er en tilhenger av Disneys animerte verden, er du heldig. Vi har alle prinsessene, prinsene og andre figurer i Disney Funko-butikken vår.
Den lille havfrue, Elsa fra Frost, karakterene fra Toy Story, Aladdin og Jasmine på det magiske teppet, og Simba fra Løvenes konge kan alle bli dine. De er også en flott gave til de små i familien, eller enhver tilhenger av den animasjonsfilmverdenen vi har vokst opp med som barn.

Rick and Morty Funko

La oss avslutte med noen tegneserier, selv om disse er mer for voksne enn barn. Vi snakker om det siste fenomenet innenfor animerte TV-serier, Rick og Morty. En morsom serie med en beruset, gal forskerfarfar og barnebarnet hans, sammen med resten av familien.
Du kan samle disse Rick and Morty Funkosene, med alle karakterene fra denne vanvittige serien. Samle dine Rick and Morty funkos fra forskjellige årstider, sammen med andre figurer som Jerry, Beth, Snowball og Squanchy!

Funko Pop! er her for å bli, og her på Funidelia har vi alt du kan forestille deg!

Have fun!