Skip to content

Funidelia – Din Marvel-butikk for gaver og produkter

Velkommen til superheltenes fantastiske verden! Velkommen til denne utrolig fantastiske Marvel-butikken!

I dag avslører vi hva enhver Marvel-fan har ventet på. Her finner du de beste gavene og Marvel-merchandiset du kan gi det til dine mest nerdete venner, eller for å bygge din egne imponerende samling.

Gode Marvel-gaveideer til den største fansen

I vår Marvel-butikk finner du hundrevis av merchandise produkter med kritikerroste film- og tegneseriefigurer, fra den mest berømte nerdete gjengen i verden. Og selvfølgelig de beste varene som viser Marvel-logoen.

Du kan ta med deg alle mulige ting, fra t-skjorter, gensere og hatter, til krus, nøkkelringer og alle typer ryggsekker. Og selvfølgelig har vi også fått inn de beste Marvel Funko Pop-ene! I tillegg til imponerende figurer og reproduksjoner av favorittkarakterene dine.

Finn alt du kan tenke deg, vi har noe for enhver smak og alder her på Funidelia. Vi har produkter for menn, kvinner og barn i alle aldre. Her er det ingen som vil bli forvist, som Thor, fra Marvel-planeten vår.

Deadpool – Den morsomme superhelten

En av de mest underholdende superheltene er selvsagt Deadpool. For det meste fordi han ikke er din gjennomsnittlige superhelt, og han anser seg ikke som en.

Hvis du elsker denne karakteren, kan du få tak i alle slags Deadpool-gaver fra Marvels mest berømte «anti-helt», og hyll ham med noen deilige chimichangaer! Fra imponerende gensere i Deadpool-farger, til unike hatter i forskjellige farger og former, med karakteren selv, logoen hans, osv.

Vi har også fått inn mange t-skjorter med vitsene hans, og kjente scener fra Deadpool, i tillegg til en enorm samling Funko Pop! Som inkluderer noen helt spesielle dukker, som Deadpool som kjemper mot Cable.

Captain America – The first Avenger

Her på Funidelia har vi også de beste varene fra Captain America Marvel. Han er en av våre favoritt superhelter og regnes for å være den første Avenger. Hvis du også elsker Captain America, kan du ikke velge noe bedre enn denne varen, perfekt for enhver fan av den beste amerikanske helten som aldri eksisterte.

Velg Captain America-gaver fra den opprinnelige tegneserien, supersoldaten som kjempet mot nazistene i andre verdenskrig, som denne fantastiske nøkkelringen. Se også andre produkter med en nyere versjon av Steve Rogers, slik han fremstår i Civil War eller Avengers Endgame, som den imponerende Funko Pop-en!

Kjemp for den amerikanske drømmen som bare Captain America kan, med gensere med sverdet på, ryggsekker og mye mer.

Spiderman

Lag nettet ditt og sving gjennom byen med disse unike Spiderman-produktene en fan-favoritt fullstendig maskert. I Marvel-butikken vår kan du ta med deg de beste Spiderman-produktene, eller kjøpe noen unike gaver til dine mest nerdete venner.

Aktiver dine edderkoppsanser og velg produktene du liker mest, selv om det kan være vanskelig, fordi du kommer til å elske dem alle! Få en av disse utrolige Spiderman- eller Venom-hattene, The Amazing Spiderman-krus eller Funko-versjoner av Spiderman eller en av skurkene, som Mysterio.
Vi har også skoleartikler til de små, som ryggsekker, blyanter og til og med matbokser med ansiktet til Spiderman på, så han er alltid der for beskyttelse.

Avengers-merchandise

Hulk, Iron Man, Thor og resten av Avengers er klare til å redde verden når som helst, og bare du kan bringe dem sammen. Hvis du er en fan av Avengers-merchandise, gjør deg klar til å bli overrasket. Vi har produkter til hver film med denne imponerende gruppen av superhelter: Infinity War, Avengers Endgame…

I butikken vår finner du skoleartikler og joggesko til barn med alle Avengers, pyjamaser til voksne og til og med Avengers-skjerf. Selvfølgelig har vi også mange unike og overraskende t-skjorter som ikke vil skuffe deg.

Du vil ikke gå glipp av vår enorme samling av Avengers Funko-er. Bygg din samling med alle superheltene fra Avengers, i tillegg til Thanos og hans onde håndlangere. Vi har også fått inn eksklusive Funko Pops!, inkludert de gylne Funkos fra Marvel Studios.

Imponerende Marvel-reproduksjoner til samlere

Til slutt, i denne Marvel-seksjonen av vår butikk, kan du finne utrolige kopier, perfekte for de mest ekstreme fans av filmer og tegneserier fra denne serien.

Fantastiske figurer og imponerende gjenstander som Thanos Infinity Gauntlet, med sine seks edelstener. Samle kraften din og frigjør den med bare fingrene!

Du kan også få den imponerende Iron Man Gauntlet i rødbrun og gull, fra den klassiske drakten som bæres av vår elskede helt, Tony Stark.

Have fun!