Skip to content

10 enkle kostymer for hele familien

Skal du på fest og er ikke sikker på hva du skal kle deg ut som? Er du en som tenker i flere måneder på hva du skal ha på deg til karneval eller halloween? Hos Funidelia ønsker vi å hjelpe deg. Derfor har vi samlet 10 enkle kostymeideer for hele familien.

Vi har også ideer til kostymer du enkelt kan lage selv. Enten du kjøper et komplett kostyme, eller bare legger til noe tilbehør, vil du overraske alt med ditt unike antrekk. Ta en titt på kostymeseksjonen vår, eller tilbehøret vårt, og finn alt du trenger.

Enhjørning kostyme

En fargerik tutu, en hvit t-skjorte eller topp (eller sølv hvis du liker litt glitter), og selvfølgelig et horn på hodet for å fullføre det hele. Dette er alt du trenger for et morsomt enhjørningskostyme.

Piratkostyme

Hiv o’hoi! Klatre ombord i båten vår og lag et enkelt piratkostyme. Noen støvler, en lue eller et hodetørkle, og en øyelapp er de viktigste bitene du trenger. Og for mennene, bare legg til en lang parykk og skjegg eller bart.

Så er det bare å legge til noen posete klær, som en hvit skjorte, mørk vest eller en stripet t-skjorte. Gjør dem litt fillete for et mer autentisk piratutseende. Til slutt, legg til noen flere detaljer for å bli en ekte pirat, som en øyelapp eller et sverd.

Karriere kostyme

Noen av de enkleste kostymene å sette sammen på egen hånd er disse: politimann, brannmann, lege, kokk, osv. En blå skjorte, en vest, et forkle eller en papirhatt, er alt vi trenger for å skape grunnlaget for et kostyme. Etterpå er det bare å kjøpe litt tilbehør for å øke realismen på kostymet, som håndjern, solbriller, kokeapparater eller brannslukningsapparat. Disse karriere kostymene vil gjøre det enda enklere å komme på en idé, eller velge din favoritt.

Baywatch-kostymer

Hvem har ikke drømt om å være en del av Baywatch-teamet? Heldigvis er det et av de enkleste kostymene noensinne. Enten du er en gutt eller en jente, alt du trenger er en rød badedrakt og en hvit eller gul t-skjorte. Du kan til og med sette på et rødt kors og/eller ordene LIFEGUARD eller BAYWATCH til t-skjorten.

Og for det komplette Baywatch-utseendet, må du bære en livbøye i rød eller oransje. Det enkleste ville være å få noe likt denne røde livbøyen, som er lett og ha med seg.

Viking kostyme

Skandinavisk kultur pakket inn i et kostyme. Fra Vicky the Viking til Ragnar Lodbrok, via den modige Lagerda. Så mange viking karakterer har fylt skjermene våre, fra barn til voksne.

Lag ditt eget kostyme laget av mørke klær, spesielt brune, med tilbehør som dyrehudkapper, vikinghjelmer, og selvfølgelig sverd og våpen (falske, selvsagt…) for å få den særegne skandinaviske krigerfølelsen. Vi gir deg noen få eksempler på Viking kostymer for enhver alder, med alt tilbehøret du trenger!

Indianer kostymer

Reis tilbake til den ville vesten og verden med cowboyer og indianere. En av de mest spennende kostymene. Bruk en del brune klær, alt du trenger å gjøre er å lage dusker – masse dusker!

Deretter legger du til et pannebånd med en fjær og litt «krigsmaling» sminke. Når det gjelder våpen – ikke glem pil og bue.

Hos Funidelia har vi komplette sett med indianer kostymer, for voksne og barn. Eller, hvis du foretrekker å lage det selv, har vi tilbehør du vil elske.

Cowboy kostymer

Cowboy støvler, blussbukser og en cowboyhatt – det er alt du trenger for disse enkle cowboy kostymene.

For å understreke det litt mer, hvorfor ikke legge til en vest eller en brun jakke. For å være en ekte cowboy fra den ville vesten, må du selvfølgelig ha noen falske pistoler.

Du kan også gjøre deg om til en rodeo cowboy, hest inkludert, for å virkelig skille deg ut på enhver kostymefest.

Smurf kostymer

Nok et enkelt kostyme å overraske alle med på enhver kostymefest. Alt du trenger er en langermet blå t-skjorte og noen hvite bukser, for å så legge til en Smurfehatt.

Hvis du vil kle deg som Gammelsmurfen, bare bytt de hvite buksene til røde og legg til et hvitt skjegg og en rød hatt. For Smurfette, legg til noen blå tights, et hvitt forkle og en blond parykk.

Hvis du vil gjøre noe virkelig realistisk, kan du til og med male deg blå! Enten det er hele kroppen din, eller bare ansiktet ditt, bare bruk FX Aqua-sminke i himmelblått.

Papirhuset kostyme

Uten tvil er dette en av de mest populære kostymene. Suksessen til serien ‘Papirhuset’ er tydelig, og det beste er at du enkelt kan gjøre deg om til en av hovedpersonene.

Alt du trenger er en rød jumpsuit (som du kan erstatte med lange bukser og en genser i samme farge), en Salvador Dali-maske og en falsk pistol. Gjør deg klar for ditt største ran!

Grease kostyme

Vi kunne ikke avslutte uten å vise deg noen ideer til ikoniske kostymer, som disse fra Grease. Ingen ting slår skinn!

Sorte jakker og bukser i skinn, brukt sammen med en hvit t-skjorte hvis du vil være John Travolta, eller en svart for å være Olivia Newton-John. Hvis du vil være som hovedpersonene i denne klassiske filmen, er frisyren også viktig. Ha håret i sleik bakover eller med en manke med blonde krøller

Du kan også ha en “college-look” med den ikoniske 50-talls collegejakken, eller den søte rosa “Pink Ladies” jakken.