Skip to content

Nyttårsaften dekorasjoner: ideer til en uforglemmelig nyttårsaften

Feir årets nyttårsaften, slik du aldri har gjort det før. Velg den nyttårs dekorasjonene som du liker best, og gi ditt preg av glamour for å starte det nye året med all mulig glede.

I Funidelia finner du alle nyttårsaften dekorasjoner til det du trenger. Og det er derfor vi ønsker å gi deg noen ideer, slik at nyttårsaftenen din er uten sidestykke og alltid er i minnet til deg og hele familien. Du vil ha tidenes beste nyttårsaften!

Den perfekte dekorasjonen til nyttårsaften

Det er mange detaljer som vi må ta hensyn til for å ha en flott nyttårsaften. Vi vil gi deg de beste ideene for å dekorere og forberede en perfekt nyttårsaften.

  • Nyttårsaften dekorasjoner: girlandere, serpentiner og ballonger kan ikke mangle på denne festen for å si farvel til året. Gyldne eller sølvfarger som vi kan kombinere med svart eller hvitt og fraser som «Happy New Year» eller «Happy 2020» som også burde være med, for eksempel i enten ballonger eller i girlandere. I tillegg har vi folieballonger i formen av tall og bokstaver for å lage setningen du ønsker at skal krone festen din.

  • Servise til nyttårsaften: vi kan ikke glemme at på en slik natt som dette er viktig å ha en ordentlig borddekorasjon og kjøpe alt som trengs for å spise og drikke hele natten. Briller, tallerkener, servietter, bestikk og til og med duker. Det finnes også andre dekorative detaljer til bordet som stjerner.

  • Hos Funidelia kan du finne forskjellige samlinger av serviser og dekorasjoner, og kombinere forskjellige farger, former (sekskantede, firkantede eller runde tallerkener) og bokstavtyper, slik at du kan velge den du liker best. Fra den vakre kombinasjonen av marine og gull fra «Happy New Year Collection», og til den glamorøse «Black and Gold Glitz and Glamour» som blander svart og gull. Og det er mange flere å velge mellom!

  • Festsett og nyttårsaften fester: de berømte nyttårsaftenene kan ikke mangle noe. Vi har utarbeidet mange eksempler og tilpasset dem til dekorasjonen for resten av festen. Selvfølgelig har vi hatter, halskjeder, slips, pannebånd og mye mer. Vi har veldig originale festsettene som nyttårsfestsett med flosshatter, tiaraer, festblåsere og serpentiner i rød og sølv, med «Godt nytt år» skrevet på hatten og kronen til tiaraen.

  • På en nyttårsaften bør ikke konfettiene mangle, så vi har noen kanoner med gull og sølv eller flerfarget konfetti, som kan gi en fin ekstra touch på festen din.

  • Fotoeffekter: velg tilbehøret til et hav av morsomme bilder. Fra et nyttårs fotoeffekter med for eksempel slips, hatter, champagneglass og mye eller mer, eller sett med tilbehør relatert til kino eller diskotek.

Alt dette kan du kombinere og skape et unikt festlig miljø. Men vi ønsker ikke å la det være med dette, og vil foreslå andre gode ideer til nyttårsaften. Og temafester gir en god mulighet til å glede deg over årets siste natt!

Temafester til nyttårsaften

En god mulighet til å feire en flott nyttårsaften er å forberede en temafest. Her finner du de beste tipsene og ideene til temafester. Sett opp den beste festen med nyttårsaften dekorasjoner kombinert med spesielle dekorasjoner som de vi foreslår:

  • Tiårsfester: velg tiåret i det tjuende århundre som du liker best, og skap et ideelt miljø for dine gjester. Finn dekorasjoner og kostymer på nettsiden vår. Fra gangstere og kabaret jenter fra 20-tallet, til diskotektema fra 70-tallet. Du kan også omgi deg med pin-up stilen fra 40-tallet eller rocke verdenen i Grease-stilen fra 50-tallet. Ta en titt på denne interessante artikkelen hvor vi gir mer informasjon om hvordan du kan klargjøre en fest med et tiår som tema.
  • Fester med fargetema: er et annet godt valg for dekorasjoner til nyttårsaften. Det handler om å lage en monokromatisk fest eller kombinere forskjellige farger på dekorasjonene og serviset. Du kan ta det videre og få hele familien til å kle seg ut eller ha på deg noe av den fargen. Du behøver bare å velge farge eller farger, og så har vi alt det du trenger! All dekorasjon: girlandere, ballonger, papirvifter eller serpentiner. Og alt av servise: tallerkener, bestikk, glass, servietter, duker osv.
  • Temafest med kostyme: vi foreslår en siste ide, en kostymefest for hele familien. Du kan gjøre festen åpen; alle velger kostymet de ønsker uten at det er noen regler, eller kostymer fra en serie eller film som får med hele familien. Du kan også velge et annet tema som for eksempel superhelter eller Disney-filmer. Og til slutt, slik at du ikke glemmer noe, etterlater vi deg dette innlegget med de beste ideene for hvordan du kan klargjøre en kostymefest.

Godt nytt år!