Skip to content

Frost 2 hva skjer i Arendelle ?: nye kjoler til Elsa og Anna og mye mer

Det var i mars 2015 da Disney i et intervju lanserte den andre delen av Frost. Og millionene av fans av Elsa og Anna begynte å gi rop av glede, og søstrene til Arendelle er siden den første filmen ble utgitt i 2013, favorittprinsessene blant de minste i huset.

Denne oppfølgeren har vi ventet på lenge, men endelig er den her. Endeeeelig!!

Men det alle spør er «Hvem designer Elsa og Annas kjoler?», «Hvem er Samantha?», «Vil Kristoff danne en musikalsk gruppe med Sven?» Vi har ikke noe svar på alle spørsmålene dine, men på noen av dem, ja.

Stemmene til den første filmen fortsetter

Sangerne Kristen Bell og Idina Menzel som har stemmene til Anna og Elsa, gjør det igjen i Frost 2. Den offisielle versjonen av «In to the Unknown» blir sunget av Panic at the Disco. Nå vet du det allerede?

Det som ennå ikke er kjent, er om etter «boomen» av «Lost in the Woods», som Kristoff synger med Sven, når de er i skogen. Er om de vil bestemme seg for å starte en musikalsk karriere og danne en morsom gruppe.

Elsa slipper håret og Anna endrer utseendet

Søstrene har gjort oss vant til deres nordiske fletter: en lang blond flette hos Elsa og Anna med to fletter, som minner oss om den yngre søsterens yngre karakter. Men i denne oppfølgeren har Anna håret løs, noe som gjenspeiler forandringen hennes som en mer moden og mindre barnslig person. Og selv om Elsa har fletter, slipper hun det flagrende lange platinablonde håret i vinden.

Hvem er Samantha?

Hvis du allerede har sett Frost 2, vil du vite hva vi snakker om, og hvis ikke… ikke les videre, en spoiler kommer! Vi vet ikke hvorfor Olaf omtaler Samantha i filmen, men det vi vet er at Josh Gad (skuespilleren som er Olaf i originalversjonen) har møtt henne og hun er en Disney World-ansatt. 🤣

Hvem designer Elsa og Annas kjoler?

Det er ingen bedre designer av prinsessekjoler… enn de fra Disney. Og i Frost 2 har de gjort sitt beste. Begge søstrene har på seg flere klesmodeller ved forskjellige anledninger i filmen: i begynnelsen under feiringen, om natten, under deres eventyr… De har gjort oss gale fordi det er mange detaljer på det de bruker, selv om de ved første øyekast ikke blir lagt merke til av ekspertene. For en liten fan av Frost overlates ingenting til tilfeldighetene.

Og dette er utviklingen av Annas kjoler i begge filmene.

Enten din lille jente foretrekker Elsa eller Anna, bør du ikke bekymre deg, for hos Funidelia kan du allerede finne Frost 2 kostymer. I deres klassiske og deluxe versjoner vil Elsa og Annas kjoler utvilsomt være de mest etterlengtede denne julen.

Elsas kostyme inkluderer design av de fire elementene i skjørtet med en tyllkappe og skulderputene som inkluderer samme skjørtdesign. Annas kostyme i Frost 2, består av en svart kjole med en lilla fløyelsvest som reisekappe. Du vil elske det!

Men ikke bare Elsa og Anna har forskjellige kjoler i Frost 2, Kristoff er også kledd annerledes. Han er partneren til en prinsessen av Arendelle og må følge etter han.

Hvis du allerede har brukt opp lenestolen på kinoen alle gangene du har sett filmen, og du ikke kan vente med å ha den i huset ditt… etterlater vi deg med denne videoen med favorittkarakterene våre.