Skip to content

Star Wars kostymer

Med utgivelsen av «Episode IX: The Rise of Skywalker» kommer en av de lengste og mest aktive sagaene i galaksen til en slutt. Slik vil vi hylle det ved å vise deg våre beste Star Wars kostymer.

Yoda kostymer

Bli en av de mektigste Jedimestrene i galaksen og tren Luke Skywalker med en av disse Yoda kostymene til voksne, barn og til og med hunder! Husk alltid disse berømte sitatene fra stormesteren: “Do or do not. There is no try,” “Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.”

Anakin Skywalker kostymer

Husker du den lille blonde ungen fra planeten Tatooine, som bodde sammen med sin mor som slave? Nå kan du bli en ekte Jedi, før du går over til den mørke siden av kraften, med disse Anakin Skywalker kostymene og et blått lasersverd. Husk at vi alle har en mørk side, men ikke glem hva du en gang var.

Padmé Amidala kostymer

Gjenopplev den vakre dronningen av Naboo med disse unike Padmé Amidala kostymene. Velg din favorittversjon av denne karakteren og lev ut av en av de mest spennende og tragiske kjærlighetshistoriene i historien.

Luke Skywalker kostymer

Sønnen til Anakin og Padmé, Luke Skywalker var en Jedikriger som hjalp til med å danne Den nye republikken sammen med søsteren Leia. Bli en Master jedi med disse fantastiske Luke Skywalker kostymene. Og husk, “Luke, I am your father.”

Prinsesse Leia kostymer

Denne heltinnen og Jedien fra den nye orden spiller en nøkkelrolle i den galaktiske borgerkrigen. Hvis du også vil kjempe mot imperiet, kan du velge et Leia kostyme (prinsesse eller slave) fra disse cosplay kostymene.

Sjekk ut denne opplæringen som viser deg hvordan du kler deg ut som prinsesse Leia og hvordan du får den klassiske hårstilen hennes:

Han Solo kostymer

Denne arrogante smugleren, og vennen til Chewbacca, blir en av de mest innflytelsesrike karakterene i sagaen. Vil du være pilot for Millennium Falcon og general for Rebell Alliansen? Du kan være det med disse unike Star Wars Han Solo kostymene.

Rey kostymer

Rey er en plyndrer fra planeten Jakku, der hun ble forlatt da hun bare var fem år gammel, og som befinner seg fordypet i den pågående kampen mellom motstanden og Den første orden. Hun er en utmerket pilot, som kompletterer hennes ferdigheter som Jedi.

Dette Star Wars Rey kostymet består av en beige t-skjorte og bukse, med matchende løse ermer, et belte og et brunt armbånd.

R2D2 og C3PO kostymer

De mest kjente robotene i galaksen er her i form av barnekostymer. De små kan hjelpe hovedpersonene og ta del i denne galaktiske historien, som ekte venner. Velg et R2D2- og C3PO-kostyme, eller til og med BB8, og de vil bli den søteste roboten i galaksen.

Chewbacca kostyme

Chewbacca er en Wookiee som sammen med sin venn Han Solo er medpilot på Millennium Falcon. En klok og lojal karakter, det kan være vanskelig å forstå hans Shyriiwook språk. Hvis du vil bli denne hårete helten, kan du velge fra Chewbacca kostymene våre. AAARWWRGHH!

Darth Vader kostymer

Den ubestridelig motstanderen fra Star Wars sagaen. Oppdag opprinnelsen til hans rustning og bli den mest fryktede cyborgen i galaksen med disse fantastiske Darth Vader kostymene.   

Stormtrooper kostymer

Stormtroopers er tilbake på moten! Stormtroopers er elitetropper i det galaktiske riket, under kommando av Darth Vader i mange av episodene i sagaen. Hvis du er en ekte Star Wars fan, vil du elske disse Stormtrooper kostymene.

Darth Maul kostymer

Den mørke sitherren og hemmelig lærling til Darth Sidious. Hvis du vil ha noe mer originalt og litt annerledes enn de vanlige Star Wars kostymene, kan du velge mellom disse Darth Maul kostymene og kjempe med det dobbelte lasersverdet.

Kylo Ren kostymer

Akkurat som bestefaren Darth Vader, er Kylo Ren en kontroversiell skikkelse: en skurk som vil gjøre opp for seg selv. Han er lett å få øye på, takket være hjelmen og det karakteristiske røde lasersverdet. Her er noen ideer til ditt Kylo Ren kostyme.

Kylo Rens lasersverd er litt annerledes enn hva vi er vant til å se. Dette røde lasersverdet har et spesielt crossguard-design, slik at den ser middelalderlig ut. Hjelmen er svart med grå detaljer foran. Han bærer nesten alltid kappen sin, akkurat som Darth Vader, og stemmen hans er forvrengt av hjelmen hans.

Boba Fett kostymer

Den første klonen til Jango Fett, som adopterte han og lærte ham alt som er å vite om dusørjakt. Hvis du vil ha en unik idé til ditt kostyme, kan du lage et ved hjelp av en jetpack og en av disse Boba Fett kostymene.

Hvilke av disse Star Wars karakterene identifiserer du deg mest med? Velg din favoritt og bruk den hvor og når du vil. Karneval, halloween, festivaler, Comic Cons… alle unnskyldninger er akseptert!

Have fun!