Skip to content

Superheltkostymer

Oppdag de utrolige superhelt kostymene våre. Hvis du vil lage ditt eget cosplay kostyme til å bruke på Comic-Con, eller hvis du bare ønsker å kjøpe det perfekte superhelt kostymet til din neste fest, kommer du til å elske dette utvalget av kostymer. Tilhengere av The Avengers and Justice League, gjør deg klar!

Enten det er planlagt eller litt mer improvisert – uansett hvilken stil du liker, er det viktigste å hylle favoritt superheltene dine med de beste superhelt kostymene (og tilbehøret) der ute.

The Avengers kostymer

The Avengers er en gruppe Marvel superhelter som kjemper mot enhver fiende som går på jorden, mot de som ingen helt kan beseire alene.

Historien (som senere ble gjort til en film) forteller historien om hvordan hver Avenger beseirer skurker som Red Skull, Loki eller Mandarin, møter Chitauri-hæren, Ultron eller Thanos. Filmen Civil War hvor Avengers blir delt i to fraksjoner – den ene under ledelsen av Captain America og den andre av Iron Man, med hvert sitt team av forsvarere: Ant-Man, The Scarlet Witch, The Vision, Black Panther…

Bli din favoritt Avenger; her hos Funidelia har vi alt: Captain America, Iron Man, Thor, Hulken, Black Widow, Hawkeye, Spiderman… Og hvis du aldri har vært en til å holde deg på «riktig side», har vi til og med Thanos!

Captain America

Det er mange forskjellige versjoner av Captain America som kan inspirere deg. Ta en titt på utviklingen på drakten hans og velg det Captain America kostymet du liker best.

Alt du trenger for å fullføre Captain America utseendet er et unikt Captain America kostyme og litt tilbehør.

Hvis det var ett tilbehør som best representerte Captain America, er det uten tvil hans mektige skjold. Laget av Howard Stark i vibranium, et superlett materiale som takler ethvert støt.

Iron Man

Iron Man er alter egoet til Tony Stark. En multimillionær, forretningsmann og ingeniør som produserer våpen for militæret i USA . Mens han testet ny eksperimentell teknologi, blir han angrepet med en bombe og ender med å bli kidnappet og hardt skadet. Noen granater når hjertet hans og skadene hans er så alvorlige at han lager en rustning for å flykte og overleve.

Her finner du de forskjellige Iron Man kostymene fra de forskjellige filmene han har vært med i. Iron Man, Civil War, Avengers…

Thor

Rett fra Asgard, her har vi komplette Thor kostymer, slik at du kan stå imot og slåss mot Loki.

Hulken

Hvis du liker å bli denne grønne superhelten, er disse utrolige Hulk kostymene akkurat det du leter etter. De kommer med innebygde muskler, full kropp, eller bare som en t-skjorte. Ikke glem Hulk hanskene, slik at du kan rope “Hulk, smash!”

Black Widow

En av de mest kjente Marvel superheltene. For å lage ditt Black Widow antrekk, trenger du en stram svart jumpsuit, et belte og noen knehøye støvler. Eller du kan bruke en svart t-skjorte, matchende leggings og litt hjemmelaget tilbehør.

Black Widows mest karakteristiske trekk er utvilsomt det lange, røde håret hennes.

Spiderman

Spiderman har hatt mange ansikter i løpet av filmkarrieren. Tobey Maguire var den første, men hans nerdete tenåringsutseende gjorde at han ikke kom så sterk ut som han kunne ha gjort. Andrew Garfield hadde bedre fysisk evne og var kanskje litt mer arrogant, noe som betydde at han var vanskeligere å sympatisere med. Den siste Spiderman, tolket av Tom Holland, så ut til å være den mest populære blant fansen.

Akkurat som skuespillerne har det vært forskjellige Spiderman kostymene gjennom superheltenes historie. Vi etterlater deg med noen av Spiderman kostymene du kan bruke for å bli Spidey.

Guardians of the Galaxy kostymer

The Guardians of the Galaxy er en gruppe superhelter som består av forskjellige romvesener (og ett menneske) som danner en allianse på en nesten tilfeldig måte for å kjempe mot skurkene som tar sikte på å forstyrre universets fred: Star Lord, Gamora, Rocket , Groot og Drax.

Deadpool kostymer

Uhøflig, aggressiv, politisk ukorrekt, en upassende snakkende hooligan… Men under det hele, en forsvarer av rettferdighet. Det er Deadpool. Antrekket hans er bygd opp av en maske som dekker ansiktet hans helt, en tettsittende rød og svart drakt som viser frem musklene hans, og noen katanas og saiser som er festet på ryggen.

Batman kostymer

Batman er den eneste superhelten som ikke har noen superkrefter (bortsett fra hans enorme formue). Hvis du vil få tak i dette superhelt kostymet, men føler at du trenger en hjelpende hånd, husk å bruk en dyp stemme og bruk en av disse Batman kostymene.

E se vuoi un tocco differente per il tuo look, ecco un tutorial che ti piacerà:

Wonder Woman kostymer

Wonder Woman er kjent som prinsesse Diana av Themyscira, og er en amasonisk prinsesse som besitter utrolige superkrefter. Hennes viktigste våpen er hennes tiara, hennes armbånd, hennes sverd og hennes Sannhetslasso.

Gjennom historien til tegneseriene har Wonder Woman hatt mange antrekk. Sjekk ut disse Wonder Woman kostymene, som inkluderer hennes mest kjente utseende.

Superman kostymer

Superman ble sendt til Jorden fra Krypton av foreldrene sine, før planeten deres ble ødelagt, og adoptert av Jonathan Kent og Martha Kent, bønder fra Smallville, Kansas. De oppdro ham som Clark Kent og innførte en streng moralsk kode i ham. Men unge Clark begynte snart å demonstrere overmenneskelige krefter som han, under dekke av å være journalist, bestemte seg for å bruke til fordel for menneskeheten.

Det har vært mange versjoner av Superman kostymet, men den blå jumpsuiten med rødt undertøy over toppen er utvilsomt den mest kjente.

Catwoman

Catwoman er Batmans evige frenemy. Allierte ved noen anledninger og fiender ved andre, Selina Kyle er en av de mest fascinerende karakterene i Batman-universet.

Alt du trenger for Catwoman-kostymet ditt er en tettsittende svart jumpsuit, høyhælte knehøye støvler og selvfølgelig Catwoman-masken med katteører, så ingen i gata kan kjenne deg igjen.

Harley Quinn

Harley Quinn er Jokers crush og er også en av Batmans evige fiender. Hennes virkelige navn er Harleen Frances Quinzel. Hun møtte Jokeren mens hun jobbet i Askham Asylym, der han var pasient, og hvor hun ble hodestups forelsket i han.

Harley Quinn har hatt ganske mange makeovers gjennom hele tegneserien, videospillene og filmene. La oss vise deg noen av de mest kjente Harley Quinn kostymene.

Joker

Jokeren er en skurk som alltid tiltrekker seg oppmerksomhet. Inspirert av jokeren i en kortstokk, har han blitt tolket forskjellig gjennom årene og har gjennomgått mange fysiske forandringer gjennom sine forskjellige opptredener på kino, tegneserier og videospill, så det er ikke vanskelig å finne et stort utvalg av Joker kostymer. Men dette er den vi liker best.

Ninja Turtles

Leonardo, Donatello, Raphael og Michelangelo. Dette er Ninja Turtles. Muterte superhelter som bekjemper skurker fra kloakkenes dyp.

Alt du trenger å gjøre er å velge hvilken Ninja Turtle du vil være og deretter velge våpenet ditt til din Ninja Turtles Kostymer: Katana, nunchucks, sais eller en bo-stav. Cowabunga!

Lær hvordan du sminker deg som en Ninja Turtle:

Power Rangers

Til slutt har du Power Rangers blant listen over våre favoritt superhelter. En gruppe unge helter som kjemper mot andre jordlige skurker, og forvandler seg til Power Ranges og roper: «It’s Morphin Time!»

Så, hva kan være bedre enn et Power Rangers kostyme med disse morphsuitsene: heldekkende (inkludert hodet) lycra-jumpsuits som sitter tett til kroppen din og lar deg bevege deg fritt, akkurat som Power Rangers.

Have fun!