Skip to content

5 Gjør det selv ideer til Halloween

Hvert år feirer vi Halloween med våre venner og famille – og det er fordi at dette er den perfekte unnskyldningen til å kose seg sammen og skremme noen! Derfor vil vi i dette innlegget finne noen enkle og morsomme gjør det selv ideer til Halloween slik at du kan dekorere ditt hus på årets mest skremmende natt. Forbløff alle med de mest originale Halloween dekorasjonene!

1. Er det noen der?

For å lage denne Halloween dekorasjonen til toalettet trenger du svart papir/papp og en saks. Skjær ut silhuetten til monsteret du ønsker, løft opp øverste del av tanken og plasser den inn under rammen. Din ‘ outsider’ vil nå være klar til å skremme noen enkelt og på riktig plass.

DET DU TRENGER: Svart og Hvit Papir/Papp og Saks

2. Mamma, det er noen i kjøkkenskuffen!

Vår favoritt! ‘Hode i krukke’ er en perfekt måte å skremme din mor. Du kan bruke dine egne bilder ved å følge disse stegene eller laste ned bilde på denne lenken.

Du vil også behøve en stor krukke og vann i grønt, gult, eller en annen farge du foretrekker. Plasser det laminerte bildet i krukken og du er klar! Nå har du en ny romkamerat.

DET DU TRENGER: Et Laminert Bilde og en Gjennomsiktig Krukke

3. Liten Gjest

Denne hjemmelagde Halloween girlanderen er enkel og artig å lage – Et perfekt håndarbeid for regn- og kalde dager.

For å lage flaggermusene, må du male isopor ballene med svart maling, male de tidligere utskjærte papirvingene, og til slutt feste øyne på dem.

Når det gjelder spøkelsene, må du feste papir eller noen stofflapper du har liggende på ballen, i tillegg til en nål, lime på øynene og henge dem på en snor.

DET DU TRENGER: Isopor Baller, Farget Papir eller Stoff, Papir/Papp, Øyne, og Nåler

4. Sporet av en Morder

Dette er kanskje den som er enklest å lage. For å lage dette blodige håndkleet behøver du… Vel, akkurat det. Et håndkle og litt blod (falsk blod, selvsagt). Det er ingen rakettforskning bak dette.

Forresten, blir det vanligvis ikke flekker av falsk blod, så du kan vaske håndkleet etterpå og det vil være i orden. Den kritiske delen her er redselen du kommer til å gi til alle som tør å ta seg inn på badet.

Du kan også prøve den med et dusjforheng eller bare ved å etterlate et spor på badekaret.

DET DU TRENGER: Hvit Håndkle og Falsk Blod

5. Gjemmested for Hekser

Hvis du ønsker et hus fylt med ekte hekser (og da mener vi ikke din svigermor), disse heksebena vil fungere perfekt.

For å lage denne unike effekten trenger du noen fargede stripete sokker, spisse svarte sko og litt papp for å etterligne benet til en heks. Du kan plassere dem som du ser på bildene nedenfor, eller akkurat slik du selv ønsker.

DET DU TRENGER: Fargede Sokker og Svarte Sko

Dette er noen hjemmelagde ideene for å dekorere huset på Halloween og overraske og skremme nabolaget ditt.

Du kan også gjøre fullføre håndarbeidet du lager med noen av Halloween-dekorasjonsartiklene du finner på nettsiden vår, og forvandle huset ditt til et skikkelig skumme herregård.

Horror is fun!